Anderlog

25.04.2006., utorak

Zaradite sigurno pivo ili večeru, vaš blog je ovdje čitaniji

Koliko Blogeru vrijedi jedan bloger? Pivo ili večeru. Naime, Bloger je objavio još jedan slogan u stilu "Mnogo smo jači", ovog puta kažu "I dalje jamčimo da vaš blog nigdje neće biti čitaniji nego na Blogeru. Ako ne ispunimo obećanje, častimo pivom ili večerom." Matija Babić nije glup ni kad priča gluposti, jer vjerujem da zna da su blogeri na Blog.hr čitaniji nego na Blogeru, ali da bi dobio novog blogera spreman je platiti pivu, možda i večeru.

To je marketing, možeš trkeljat što te volja. Evo što "Mnogo smo jači" brojke pokazuju - dok je Bloger imao brojač novo otvorenih blogova na naslovnici uspoređivao sam broj novootvorenih na Blogu i Blogeru. Kroz period od nekoliko dana na Blog.hr se otvaralo četiri (4) puta više blogova nego na Blogeru. To je i mene iznenadilo, jer je logično da ljudi žele rezervirati domene i za očekavati je da bude navala. Možda je to bila navala, ali je još uvijek četiri puta slabije od našeg uobičajenog dana. Logično bi bilo da svi s Blog.hr uzmu domenu, za svaki slučaj, ali to se očito ne dešava iz čista mira. Otuda i ta ponuda. Uskoro bi mogle krenuti i nagradne igre za otvaranje blogova. smijeh

Uglavnom, iskoristite priliku, zaradite mukte pivo party ili večeru njami. Jer ovdje ste sigurno čitaniji. Mi nismo "mnogo jači". Al smo dosta jači. To nije marketing, to su provjerljive činjenice.

- 18:28 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>