objest, ljubomora& stuff like that

01.11.2004., ponedjeljak


Andrija
Andrija u bliskoj budučnosti! Andrija je mali kovrčavi političar koji ide sa mnom u razred.Mogu priznati da ga baš i ne volim
(šta ja sebe zavaravam? UOPČE GA NE VOLIM)

uvijek je misli da je u pravu, ako se njemu ne sviđa nešto onda on misli da se to i drugima ne smije sviđati. Ima svoj glupi politički stav i ne slavi blagdane koji nisu hrvatski, a od jedne riječi napravi takvu filozofiju da je ti ide na povračanje. Mrzi internet i blog i mogu reči da se ponaša kao dedek koji živi u staračkom domu iznad moje kuče.Oblači se k'o moj deda- karirana košulja, samt hlače i tenisice koje izgledaju kao uskršnja jaja. On je mali bosničev potrčko, da bosnič stavi drek na glavu i on bi.
Mogu reči za njega i da je velika tužibaba. Uvijek vrijeđa tuđe mišljenje i svatko tko ide ili ima blog njemu je kreten. Uvijek se ponašao dedekasto i bebičasto. Dedekasto+bebičasto= the real pain in the ass! takve mješance rijetko srečem, to jest , samo sam njega srela. Nikad neče i ne može shvatiti da nam svima ide na živce sa tim političkim glupostima i da smo premladi da bi slušali takva sranja!
- 14:14 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>