GOLDEN CLASSIC COLLECTION - Alan Johnny Allen 1.100 Alen Alispahić, pjesnik, Ljubav.Mir.Bolji dani. Čiča-Gliša 5 The House of Rising Sung Deda Žorž Cvr!ka Pije Sprajt Histerija žene 2 Osam Šezdeset 8-60 Rock and roll, i dr. kućne potrebštine vol. 1 Refreni za publiku 2x između strofa i 3X i dva puta po 4X Pop-shop Fakt Prevedeno sa engleskoga Textdžinica kod Alena Izvod Iz Matična Knjiga Pjesama Onako. Pomalo, onako. I Ja Sam Tebe Bodrio Kao Lav Dobivam na penale Alenčić Versijatrija Fusnote To su takve pjesme Sad je sve jasno Timski duh.Timski duh. Timski duh. Coffe Break To možda samo tako misliš, ali ne misli ni ja Dežurni dispečer Ovaj Rekao Bih Tačno Da Mislim Štaznam Dovoljno je

ALEN ALISPAHIĆ

20.03.2022., nedjelja

Danas je 20.3. Nedjelja popodne nogometni dan

Ako mene pitate tri puta bi se mogli sastati City i Redsi

Jučer je Chelsea FC rutinski u Yorkshiru sa 2 gola prošao dalje
Svi vjeruju ni kako City neće imati problema, ali nema veze
Liverpool FC bi moža mogao odigrati sa Evertonom FC
Naravno ako Everton FC pobijedi, zaista pokazalo se vrlo dobrog
menađera Patrick V. po mnogima naslijednika Vengera.

Ako mene pitate tri puta bi se mogli sastati City i Redsi
Stvarno, ne vidim, osim ako ih šta ne urekne ne dao Bog
Tri skora, realna, susreta velikana svjetskoga nogometa.
UK možeš biti ponosno, ako bude ovako.

Danas je i El Classico i ne znam šta da kažem
To je uvijek nogometni blagdan
Mighty Bayern, u najkraćem 4:0
AC Milan izgleda osvaja Scudeto.

Oznake: Književnost, literatura, sportska kultura, filozofija nogometa, engleski fudbal, lirika


- 09:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.03.2022., srijeda

KRALJEVSKI KLUB MADRID SA TRI GOLA KARIMA BENZEMA POBIJEDIO PRETENCIOZNI PSG



Oznake: sportska kultura, nogometna filozofija


- 23:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.03.2022., četvrtak

Liverpool Football Club most famous Redsi igrat će sa Haddesfieldom FC ili Robbin Hudom FC

I dok gledam Everton FC i našega Asmira Begovića i zaista simpatičnoga komentatora saznao sam kako FA CUP nastavlja dalje:

Kao, primjetili ste vjerojatno, veliki fan supproter and belivers Liverpool Football Club, most famous Liverpool FC ne znam šta bi bilo draže i lijepše da Liverpool FC igra sa Haddesfieldom još samo tu nedostaje Nort Preston End ili, sa druge strane Notthingam Forest FC dva crvena kluba Redsi i još jedni koji su podsjećali na Redse. I ako bi, a to kao neko ko se osjeća kao Liverpulac pobijedi Everton FC protiv Crystal Palace FC što je vrlo vjerojatno to bi bilo kao kad su igrali Ian Rush sa jedne i Liniker sa druge srtrane. Mislim, Liverpool ima 750 000 stanovnika a veći je od Great Britania. Sad ako bi birao koga bi više voleo da pobedi Liverpool FC u FA CUP City ili Southamton FC ne treba ni reći. SFC bi bio prava poslastica do osvajanja novoga naslova novoga pehara novoga trofeja. I ako Middlesbrough bude igrao kako je igrao pobijedit će oslabljeni Chelsea FC. Tako da pored Liverpoola FC vidim Everton FC vidim Boro FC i sad ne znam za Blue Moon.








Oznake: sportska kultura, filozofija nogometa


- 21:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

CORINTHIANS FC - PRIČA O NAJVEĆEM DERBYIJU BRASILA







Oznake: sportska kultura, filozofija nogometa


- 12:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.03.2022., srijeda

Jedno moje obraćanje

Želim samo da znate kako smatram da je, zaista, mnogo lakše kad posjetite pojedine blogove i vidite ime i prezime iako svako vjerujem ima i svoj omiljeni Nick Name. Kaže kako se zoveš: Nick a ti Johnny Allen Johnny a kako ti je surname. Je li misliš surename ili suname. However, ono zaprave surname: Name, Nick Name a ti Alan Johnny Allen from Textas. That is all right. Nick, i glad to meet you. Ima ovdje divnih blogera premda, bez ono nešto preferiram blogerke. Rado čitam liriku, i kad vidim da je na dalmatinski. Man, gotovo smo isti. And ove šale i pošalice. Sure you do. I like it too. Name, Nick Name, reci mi bogati ma u stvari ja stavim samo smiješak. Mislim kad komentiram. Upravu si Johnny Allen, kuda bi nas odvele polemike, zato čitaš post. Jee, man. Tako sam i misli Nick. Nick ima li u tvom Nick neke simbolike kao da te zovu Bedž ili Zakačka neka. Je li zbog toga etiketiraju u sredini u, takoreći, zajednici. Ne, nisam primjetio Alan Allen, Johnny ono jel da. Jest. Nisam nešto osobito, a tebe zbog akcena tog vrlo ovo tex. Ja ga ne primječujem ako vjeruješ. E stvarno mi je drago da smo se upoznali. I meni. Šta si planirao for today? Pa inače pišem pjesmice Nick. Ja sam pjesnik, slobodni umetnik, imam dosta prijatelja svoje umjetnosti i pišem te svoje pjesmice i kad sam bio na literarnoj sekciji od tada pišem i evo sve do dana današnjega zaključno sa 2.3.2022. a eto naiđoh na tebe pa sad ćemo, uglavno eto od ove godine, tekuće napisao sam, ako vjeruješ 280 pjesama. Vitalnosti samo kao Mick Jagger ali Johnny. Onaj drugi. Znači, u principu voliš sve što vole mladi. Ma ja. I nogomet. Ma ja. Eto, ti moj Nick. Jer ovo Name for Sure like Surename. Ama, ajme. E je sam ti rekao da zamišljam idealnu srodnu dušu, kao Sporting Lisboa FC. Nisi. Eeeeee, vidiš. A znaš ko je potekao iz Sportinga? Pa to svi znaju, možda Lastavica ne zna - Ronaldo. Naravno, ne pravi Ronaldo Ronaldo nego ovaj Ronaldo maneken. Nema veze, sad ga Amar iz Želje više voli nego Messija, eto zamisli. Ne znam šta bih na to. Samo kažem. Hoćemo da pogledamo malo Sporting Lisabon? Hajmo. Hajde de.





Oznake: sportska kultura, nogometna filozofija


- 09:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.