GOLDEN CLASSIC COLLECTION - Alan Johnny Allen 1.100 Alen Alispahić, pjesnik, Ljubav.Mir.Bolji dani. Čiča-Gliša 5 The House of Rising Sung Deda Žorž Cvr!ka Pije Sprajt Histerija žene 2 Osam Šezdeset 8-60 Rock and roll, i dr. kućne potrebštine vol. 1 Refreni za publiku 2x između strofa i 3X i dva puta po 4X Pop-shop Fakt Prevedeno sa engleskoga Textdžinica kod Alena Izvod Iz Matična Knjiga Pjesama Onako. Pomalo, onako. I Ja Sam Tebe Bodrio Kao Lav Dobivam na penale Alenčić Versijatrija Fusnote To su takve pjesme Sad je sve jasno Timski duh.Timski duh. Timski duh. Coffe Break To možda samo tako misliš, ali ne misli ni ja Dežurni dispečer Ovaj Rekao Bih Tačno Da Mislim Štaznam Dovoljno je

ALEN ALISPAHIĆ

03.07.2022., nedjelja

Ja barem nisam zabranio komentare ni Adminu, ni blogerima. I vrlo cijenim kad se neko predstavi imenom i prezimenom, kaže ja sam taj i taj Alen Alispahić, rođen u Sarajevu, izašao sam na poetsku crtu kroz lirsku ideju, sloboda je, kako ste vidjeli zaista suho zlato, kako su nam naveli i blog.hr. Manje više, dakle, mene znate, moja kretanja a i ovakve ponude ako nisu nasilu ako nije silovanje kažeš: "Hvala, ponuđen ko počašćen." I sve je uredu, sloboda je da čovjek pokaže svoj dar obdarenost ja tu ništa ne zamjeram i ovom priliko se zahvaljujem svim ljudima slobodarske misli koje čine da društvo u kojem živimo bude slobodarsko. I zbog ovoga mislim da je važan sekularizam, da je bolje živjeti u kršćanskim demokratskim i parlamentarnim društvima Europe kojoj i Republika Hrvatska pripada. Ovo nije ništa skandalozno po meni, i hvala uredniku Sarajevskoga Albuma i svim časopisima Balkanskog Književnoga Glasnika Kragujevačkih Koraka recimo i sličnih koji se prepoznaju Zoranu Iliću Prozaonline i svima gdje možeš napisati ili pročitati pjesmu kao što su i pjesnička izražajna sredstva Lizni ga blogomoljac. Ja nisam blogomoljac jer bih mogao pisati i u svesku da nije kako jeste. Mislim da je to i zamjena teza. Osim toga ne postoje više ni književni časopisi a nije teško ni OBJAVITI KNJIGU DANAS. Svako ko ima dovoljno novoaca može je objaviti danas je to sasvim normalno, poslanička plata je u BIH 8.000 KM dakle svaki poslanik od svoje plate može svaki mjesec objaviti MJEČENU AUTOBIOGRAFIJU.

Još jednom da podsjetim na blogere i blogerke zajednice


Blog, fejs, ostale društvene mreže samo su odraz nas i društva kakvo smo napravfili. Svađalice nađu mesto za prepirke, večito mladi traže srodnu dušu, Savetodavci znaju sve najbolje. Svaki blog, prvo nikom, pa sadržajem, pokazuje kakav je onaj ko ga piše.

Ne želim se uklapati u kutijice, ormare, krletke, okvire... Nije me mater zato rodila. :)

Mrs. Galaxy @ Vjetar u granama

Bitno je naglasiti da blog.hr razvija i omogućuje kulturu pismenosti, usprkos devijacijama koje su prisutne na svim društvenim mrežama pa od njih ni blog.hr logično ne može biti izuzet. Ovaj medij je zastario i to je njegova najbolja osobina. :)) To znači - na njemu ostaju i opstaju oni koji vole pisati.


Oznake: admin, nabijanje kompleksa jer je meni mala ćuna i obreza, proglas


- 14:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.