GOLDEN CLASSIC COLLECTION - Alan Johnny Allen 1.100 Alen Alispahić, pjesnik, Ljubav.Mir.Bolji dani. Čiča-Gliša 5 The House of Rising Sung Deda Žorž Cvr!ka Pije Sprajt Histerija žene 2 Osam Šezdeset 8-60 Rock and roll, i dr. kućne potrebštine vol. 1 Refreni za publiku 2x između strofa i 3X i dva puta po 4X Pop-shop Fakt Prevedeno sa engleskoga Textdžinica kod Alena Izvod Iz Matična Knjiga Pjesama Onako. Pomalo, onako. I Ja Sam Tebe Bodrio Kao Lav Dobivam na penale Alenčić Versijatrija Fusnote To su takve pjesme Sad je sve jasno Timski duh.Timski duh. Timski duh. Coffe Break To možda samo tako misliš, ali ne misli ni ja Dežurni dispečer Ovaj Rekao Bih Tačno Da Mislim Štaznam Dovoljno je

ALEN ALISPAHIĆ

10.12.2021., petak

Kao neko ko prati i volia je Hajduka i Želju dužnost mi je prenjeti ovaj divni tekst odnosno post

Vijesti s bloga

10

pet

12/21
FF/HŽV ili evolucija loptanja
FF/HŽV ili evolucija loptanja

Nema tome dugo na Rujevici je Hajduk u posljednjim sekundama pobijedio Rijeku. Tekma odlična, 5 golova, ne može bolje. Osim ako ne navijaš za Rijeku. Izgubiti u zadnjim sekundama golemi je peh, u derbiju osobito. No eto, dogodilo se. Sport je to, a lopta, kao što znamo, okrugla je. Međutim, iza gola Rijeke, u trenutcima kada Mlakar zabija pobjednički gol za gostujuću ekipu dječak kojem je na toj utakmici dužnost bila sakupljati lopte počeo se radovati golu. Dječak je očito navijač Hajduka. I trenira u nekom od podmladaka Rijeke. I eto problem!
Dušu dalo za neandertalska internetska prepucavanja.

Otišlo je tako daleko da se preporučivalo dijete udaljiti iz kluba kad nije svjesno da nosi "sveti" dres, pljuje u pijat iz kojeg jede, ne zna kako se ponašati, tko ga je odgojio i slično.
Neke su novine plasirale članak o tome kako mu klub preporučuje da neko vrijeme ne dolazi na treninge, piše Konobarica.

Oznake: Osobno


- 10:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.