< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?




50 Cent ft. Justin Timberlake & Timbaland - Ayo Technology


Characters

Akasha Zhang(gornja slika)& Ayanei Mitsukka(donja slika)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Akasha i Ayanei su zapravo sestre blizanke,ali su bile razdvojene i bile su u drugim obiteljima.Ayanei i Akasha imaju 13 godina.Obje se vole zabavljati i zafrkavati sve oko sebe i nerazdvojne su.Također su obje rođene s malom greškicom(kao i njihov brat).Mogu vidjeti ljude,životinje i stvari koje drugi ne mogu.Srećom,nisu jedini.Nalaze se u školi u kojoj su sigurni,jer je velika većina susrela demona.Akasha je jedina srela vraga,koji se usput i napalio na nju.Akasha je štreberica,a Ayanei je potpuno odlična učenica.Ayanei nije zaljubljena.Akasha se zanima za pod satom ozbiljnog,ali izvan nastave hiperaktivnog dečka,koji je neprestano gnjavi.Jedino to ne želi priznati.Obje cure vole slušati svu muziku, čitati stripove i sportove.Ayanei je prije nosila naočale, ali sada nosi leće.Akasha i Ayanei,kao i cijela škola,treniraju Drevne borilačke vještine,jer je to jedini način obraniti se od stvorenja zla. Ayanei se zaljubila u Anoia Meeaya, a Akasha u Akyja.Meeaya.

Rikku Harumi
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ima 13 godina. Ponekad zna glumiti takvu slatkicu kad napravi neku glupost i nitko joj ne može odoljeti. Ponekad je jako bezobrazna prema drugima. Zna mnogo toga o tjeranju duhova i zaštiti od demona. Najčešće se druži s Akashom i Ayanei. S njima je u sobi. Kad god Aya želi dobaciti nešto Akashi, Rikku je totalno skuri. Akasha je pomalo ljubomorna na Rikku jer je ona toliko savršena. Rikku izgleda malo razmaženo, ali to definitivno nije. Snažna je i može srušiti cijeli Kineski zid jednim udarcem, ako je zbilja jako bijesna, ali nju se rijetko iživcira. Rikku je pametnija čak i od ravnatelja i zna više i od njega.

Aya Musima
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ima 13 godina. Ona i Akasha su najveće neprijateljice i u svemu se natječu. Aya ima velik nos i svuda ga gura. Aya se isto zanima za Akyja i svaki put kad Akasha prođe pokraj nje i Akyja, Aya joj dobaci podrugljiv pogled, jer i ona zna da se Akasha zaljubila u Akyja. Također je odlična učenica i ugurala se u najcool društvo. Vrlo je popularna i voli dobacivati Akashi svakakve uvrede. Postala je ljubomorna na Akashu kad je saznala da se vrag zaljubio u nju, ali ipak nije toliko glupa da zavede vraga.

Ayatei Mitsukka
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ima 15 godina.Stariji je brat Ayanei i Akashe.Voli se zabavljati i pričati viceve,ali nije baš dobar učenik.Muku muči s matematikom.Voli svirati gitaru i nije baš za tučnjavu.On je među rijetkima koji je susreo anđela i jedini koji je popričao s njim.Kršćanin je kao i njegova sestra Ayanei.Najbolji prijatelj mu je Japanac Anoi Meeay,kojem se Akasha smije iz dva razloga.Nikad se nije nasmiješio i Ayumi joj je smiješna kad pokušava bit hladnokrvna pred njim.

Anoi Meeay
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ima 15 godina a on i Ayatei su u istoj sobi. On je najcool tip u školi i skoro su sve cure zaljubljene u njega.Među njima je i Ayanei. Akasha u njemu ne vidi ništa posebno. Anoi je uvijek hladnokrvan i u svemu je najbolji. Jedino mu ide na živce to što ga Akasha uvijek pobijedi u košarci. Anoi je prije nego se Akasha ošišala bio gotovo jedini koji ih je razlikovao. Akasha ga nevjerojatno živcira, iako to ne pokazuje. Živcira ga jer ga može lako pročitati i zbog nje i njenih gluposti njegovi osjećaji zarobljeni negdje u dubini izlaze na površinu, što ne može podnijeti.

Aky Meeay
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Anoijev brat. Stariji je od njega 6 mjeseci. Trenutno su gadno posvađani, nitko ne zna zašto. Aky je također najcool tip u školi. Uvijek se vozi na motoru oko škole i tako ostavlja cool dojam. Uvijek nosi crvene naočale. Među najboljim je učenicima. Oko mu je zapelo na Akashu, ali se upucava Ayi, Akashinoj neprijateljici, samo da Akasha bude ljubomorna (bila ga je otpilila). Anoi i Aky se uvijek natječu u svemu i zato su cure najviše lude za njima. Pogotovo za Akyjem, on je ipak stariji i gotovo u svemu bolji. Akasha i Ayanei jasno vide tu mržnju među braćom i pokušavaju ih zbližiti (što Anoiju ide na živce, pogotovo Akasha).

I am...

NarutoFever.com

Da, al ja se ne borim samo za sebe!madheadbang I ne volim samo sebe!nonoblabla Ja ne biti toliko sebična!ludlud šmrc!cry

Ovo mi je luda slika:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

And that's crazy to!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

A pogledajte tek ovo belj...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Moi banneri:

Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic


Copyright
Visit me on my Design page!

Mail Me!



subota, 12.01.2008.

First training


Image and video hosting by TinyPic

~†~ Spustile smo se u dvoranu, dok sam se ja cijelim putem smiješkala. Ulaskom u dvoranu, sabrala sam se. Bila je to ogromna dvorana, prekrivena strunjačama. Čim smo Ayanei i ja ušle, dečki su počeli pričati među sobom. Ušao je ravnatelj i otključao nam je svlačionice. Svi smo se obukli u kratke hlače i majice, kao na tjelesnom, samo smo bili bosi. Mene su predstavili svima prisutnima. Vidjela sam da pokraj Anoija stoji dečko sličan njemu. Izgledao je ovako:

Image and video hosting by TinyPic

Rub usne mi je trznuo, ali sam se uspijela sabrati. Vidjela sam da i on mene gleda sa zanimanjem. U dvoranu je banuo trener, duge crne kose, vrlo neposlušne, koliko god se češljao. Oči su mu bile sive, ali je uvijek bio nasmiješen. "Dakle, upoznali ste našu novu učenicu Akashu, koja je u vrlo očito u rodu s našom dosadnjakovićkom Ayanei," reče, a Ayanei se nasmiješi.
"Ma, Ayanei je smislila neku spiku da nam svima zagorči živote!" javi se jedan dečko s kraja vrste, bahatim glasom.
"Ti si prva žrtva," odgovorila sam, a gotovo cijela dvorana prasne u smijeh. Tip je samo preokrenuo očima i pogledao me takvim pogledom, da me skoro udarila kap.
"Ne gledaj me tako, udarit će me kap," dobacila sam mu. Svi su se već hvatali za trbuhe i valjali po podu. Nisam znala da sam toliko humoristična.
"Dobro, dobro... Akasha, stani u vrstu, trčite šest minuta. Krenite." počeli smo trčati. Svi su sprintali, ali ja sam odlučila ne pokazati koliko sam neenergična i trčala sam za njima. Šteta što me Ayanei već prije ubila. Prošlo je šest minuta i sigurno sam bila crvena kao paprika. Tiho sam dahtala. Ipak je ta dvorana bila monstrumozna. Tad me trener zamolio da vodim vježbe. S obzirom da sam već bila crvena, nije se primjetilo ono drugo crvenilo. Mislila sam si hoće li mi se rugati? Ipak, ja sam razgibavala onako kako smo se razgibavali na košarci. Bili smo gotovi. Trener je rekao da igramo košarku dva sata. Toooo! Stvar u kojoj sam bila dobra. Birali su se Onaj dečko zbog kojeg sam se trznula i Anoi. Na licima sam im vidjela velik prezir jedan prema drugome. Igrali su škare-papir-kamen. Pobijedio je Anoi i odabrao Ayanei. Ayanei je bila crvena kao paprika, a ja sam jedva suzdržavala smijeh i suze. "Aya," reče ovaj drugi i cure kraj mene ljutito stane iza njega. "Ayatei."
"Asona"
"Ayumi"
"Aika"
"Ami"
"Alice"
"Andrew"
Tako su se redali, dok Anoi nije odabrao predzadnjeg. Ostala sam samo ja. Svi su me s negodovanjem gledali. Odabrali smo koševe i maknuli strunjače. Tad smo počeli igrati. Najžešče su se borili Anoi i ovaj drugi. U početku mi nitko uopće nije ni davao loptu. Ali, Anoi je imao loptu, a tip s kojim sam ja igrala bio je na drugoj strani dvorane, jureći prema njemu. Svi su bili uokolo i predaleko. Došao je do mene i pokušao me zdriblati, ali završio je na podu, dok sam ja imala loptu i jurila prema košu. Prvo su me svi zapanjeno gledali, a onda su igrači suprotnih ekipa navalili na mene. Bez problema sam ih driblala i izbjegavala, a onda se ponovo pojavio Anoi, pokušavajući mi oduzeti loptu Brzo sam je uzela i dodala Jednom svom igraču, koji je zabio koš. Prošlo je sat vremena. Moja je ekipa vodila za dva boda. Ayanei je bila zbilja opaka igračica, ali ipak sam je preživljavala. Sat vremena prošlo. Bilo je izjednačeno. Prišli su mi Ayanei i Ayatei. "Gdje si naučila tako igrati?" pitala je Ayanei.
"Prvo sam vježbala s prijateljima, a onda sam počela igrati za školsku ekipu. Ubijaju nas treninzima," odgovorila sam.
"Stvarno super igraš. Anoi je inače naš najbolji igrač i nije mogao vjerovati da ga je zdriblala neka 'nova curica koja nema pojma ni o judu'," reče Ayatei.
"MOLIM??? TO JE REKAO??? Pa mislim...." bila sam izvan sebe od bijesa. Trenirala sam judo i bila sam među najboljima. Bijesno sam ščepala Anoija za rukav i prebacila ga preko ramena. "NEMAM POJMA NI O JUDU, JEL'DA?" viknula sam ščepavši ga za ovratnik majice. Anoi je bio šokiran. "SAMO JOŠ JEDNOM RECI NEŠTO TAKVO I JA ĆU... JA ĆU TE..." nisam mogla smislit ništa dostojno i zastala sam. Onda sam se sjetila. "SREDIT ĆU TE TAKO DA ĆEŠ BITI JADAN CIJELI ŽIVOT!!!" viknula sam i pustila da padne. Trener je bio zapanjen, kao i svi ostali u dvorani. "Akasha..."
"ŠTO JE???" vrisnula sam.
"Umm... Upravo si pretukla našeg najboljeg učenika borilačkih vještina u školi." Nisam ni čula što je rekao. Nisam ni htijela. Jednostavno sam bijesna sjela na klupu i gledala u smjeru Anoija. Ayanei i Ayatei su sjedili kraj mene. "Kako ti je uspjelo?" pitao je Ayatei.
"To se događa kad sam bijesna," odgovorila sam. "Jako, jako bijesna."
"Nećeš me ubiti ako te ja razbjesnim?" pitao je.
"Ne, ali ću ti slomiti sve kosti," odgovorila sam. Trener je neko vrijeme gledao mene i Anoija, a onda je rekao da ćemo trening započeti borbom. Naravno, Anoi i ja smo bili prvi. Dobit ću takve batine... Poslagali smo strunjače i trener je dao znak. Anoi je navalio, a ja sam se branila onako kako me naučila Ichigo. Zatim sam krenula u napad, onako kako me učila Kacha. Ipak, nisam bila dovoljno dobra. Svaki moj udarac je obranio. A to je bio tek početak... ~†~

Image and video hosting by TinyPic

Post written: 22:10

©Coment © (59) © Print © #©

srijeda, 02.01.2008.

Scool company


Image and video hosting by TinyPic

~†~ "So?"pitala sam.
"Paaa...Ova ti je škola za emmmmh...ljude s posebnim potrebama.Za one koji mogu vidjeti ono što drugi ne vide.Uglavnom su to ljevaci,"rekla je Ayanei.
"Znači,cijela je škola lijeva.Samo,ja sam desna duša..."promrmljala sam.
"Slavni Nikola Tesla je bio jedan od takvih.Vidio je igru svijetla i sjene na onakav način na kakav nitko nije vidio.Leonardo Da Vinci je vidio posebnu djevojku,koju je nazvao Mona Lisa i naslikao je,"nastavio je Ayatei.
"No,prije deset godina nekima su počeli demoni dolaziti u kuće.Rimski katolički red Saphire imao je mnogo problema.Naposljetku je stvorena ova škola."
"Dakle,skoro svim se ljevacima prikazuju ti čudaci,"rekla sam.
"Ne svima.Posebnima.Zanimljivo je da se stalno pojavljuju onima kojima ime počinje slovom A."
"Ali,tu je jedan problem.Ja sam dešnjak."
"Eh,vidiš,baš sam ti htio ispričati staru legendu.Kaže se da će se u školi za nadarene ljevake akaše pojaviti djevojka s imenom Rikku, koja neće biti ljevak i imat će nevjerojatne moći.I vrag će se zaljubit u nju."
'Ughhh...Voljela bih biti ta Rikku,'pomislih ja u sebi.
"Akasha?Imaš li neki problem?"pitala je Ayanei,gledavši u moju pokislu facu.
"Nemam.Zapravo,imam.Vragonja se zanima za mene,ali moje ime uopće nije Rikku,niti imam kakvih moći.Ne razumijem to."
"Ma,sredit ćemo mi to.Vrag se lako zateleba u neku super hot curu,ali ga ni jedna ne vidi!"reče Ayatei.
"TI HOĆEŠ REĆI DA SAM JA SUPER-HOT???"zderala sam se na njega.
"Nisam mislio na to...Nego...Ma,znaš na šta mislim!Point je u tome što se on lako može zatelebat u svaku... Zgodnu curu."
"Tako je već primjerenije.Nemoj mi više pričat u nekim boys-spikama,bar ne ispred mene."
"E,sad ćemo te upoznati sa svojom kompanijom,"reče Ayanei i uhvati me za ruku.Ayatei je trčao za nama.Stigle smo do sobe broj 145.Ayanei upadne.Na jednom krevetu je ležala plavokosa trinaestogodišnjakinja,a za stolom je sjedila crnokosa cura s naočalama na nosu. Skinula je naočale i pogledala u mene i Ayanei, a toliko je zinula da joj je brada dodirivala pod. "Pa vi ste identične!" reče ona dječjim glasom.
"Da, kad se umnožila, ženska. Imat ću dva daveža umjesto jednog."
"Uuuuu, jedva čekam!" rekla sam mrzovoljno.
"Da, baš. Cure, ovo je Akasha.Akasha,plavuša je Amie,a crna je Annah.Mi idemo dalje," reče Ayanei.
"Nadam se da ćete sresti Ayu. Žena bu pala v nesvest,"reče Amie.
"Mislila sam da ste ovdje svi prijatelji..." rekla sam.
"Otprilike.Svatko ima svoje mušice,al bi opet svako otišao u vatru za onog drugog.Ma kolko se mi mrzili."
Ayanei me vukla hodnikom, trčući od sobe do sobe i upoznavajući me sa cijelom školom. Pritom mi je pokazivala gdje je koja učionica, tuširaonica i blagavaonica. Već sam dahtala i jezik mi je visio do poda,ali Ayanei me i dalje ubijala.Baš kad sam joj htijela reći da stane, iz učionice je izašao dečko duge crvene kose. Zaletila sam se u njega takvom silinom, da smo oboje pali na pod, ja nesretnica, završila glavom na njegovim grudima. Brzo sam ustala i vidjela da Ayanei Stoji iza sva crvena i s rukama na ustima. "Um... Oprosti..." promumljala sam buljeći u njegove tamno zelene oči.
"Ayanei, trebala bi manje trčati hodnikom," reče on i ustane. Vidjela sam da mi Ayanei iza pokazuje znakove da šutim.
"Um... Budem..." rekla sam, ali crveni je već otišao. Pogledala sam prema Ayanei i ustima oblikovala riječ što.Ayanei me brzo odvukla u hodnik i objasnila mi je cijelu situaciju. "Sudarila si se s najcool dečkom u školi!"
"Cool?Šta je na njemu tako cool?"
"Moraš ga vidjeti kako je super u Drevnim vještinama! I kako je mišićav!Sve cure u školi se zanimaju za njega..."
"Samo to? Ma daj, vidi se da se tip nikada nije nasmiješio!" rekla sam.
"Um... Da, stvarno, to nisam primijetila... Uglavnom, skoro su se sve cure u njega zaljubile i... Nemam šanse."
"O čemu ti pričaš?"
"Sve su cure zgodnije i mršavije od mene! Ja ne mogu izdržati ni tri dana na dijeti!"
"Pa kao da je trebaš!" rekla sam joj.
"Pa ja..."
"Gle, dečki vole kada cure imaju koji komad mesa na kostima.Znam to jer se godinama družim s dečkima i znam što vole kod cura,"utješila sam je. Ayanei uopće nije bila debela da bi morala na dijetu.
"H-hvala..." reče ona.
"Bez brige, kladim se da će se taj tvoj cool kad-tad zacopati u tebe,"nastavila sam,a Ayanei se nacerila.
"Um, da te upoznam s dečkima,"reče ona i odvede me u hodnik gdje su bile muške spavaonice. Pokuca na prva vrata i otvori onaj isti dečko s kojim sam se malo prije sudarila. Nije izgledao ni krajnje iznenađen. "Taj tvoj cooler nema ni trunka osjećaja ili što?" šapnula sam. Ayanei me ignorirala.
"Um... Anoi, upoznaj moju sestru Akashu," rekla je. Vidjela sam kako se štipala da se ne zacrveni ili ne nasmiješi.U sebi sam se smijala do suza, ali držala sam jezik za zubima. "Nisam znao da imaš sestru," reče on.
"Nije ni ona sama," dopre Ayateiov glas iz sobe. Ja sam shvatila zašto Anoi nije bio nimalo iznenađen.
"Za pola sata je trening. Vidimo se tamo," rekao je Anoi. Čim je zatvorio vrata, Ayanei se srušila, a ja sam prasnula u smijeh. Situacija mi je bila presmiješna. Drapala sam se od smijeha. Tad sam pomogla Ayanei da se ustane i jurnule smo u spavaonicu, da se Ayanei pripremi. Za to vrijeme, ja sam se cerila, pokušavajući se ne smijati. ~†~

Image and video hosting by TinyPic

Post written: 19:21

©Coment © (44) © Print © #©