Ovaj blog ("Trenutak za slovo", autorice agava505) ostavlja vrlo pozitivan dojam kao mjesto gdje se kombiniraju pjesnički, literarni i osobni motivi, svakodnevne osvrte na život, komentare o društvu i iskustva koja su autentična i iskreno napisana. Sadržaj je raznolik — od poezije i refleksija o ljubavi, do komentara o svakodnevnim događajima, kulinarskim navikama, prijateljstvima i društvenim susretima, pa sve do razmišljanja o osobnom rastu i izazovima.​

Stil i tematski fokus
Blog je pisan fluidno i toplo, s naglaskom na osobni izraz i refleksijama koje čitatelju pomažu da se poistovjeti s autorom. Pjesnički naslovi, osvrti na svakodnevne rutine i komentari na kulturne događaje čine blog posebno privlačnim za one koji zanimaju književnost i introspekciju.​

Komunikacija s čitateljima
Redovito se objavljuju postovi, što pokazuje autorovu dosljednost i angažman. Komentari na postove ukazuju na aktivnu zajednicu zainteresiranih čitatelja, što doprinosi interaktivnosti i osjećaju zajedništva na blogu.​

Platforma kvalitete
Blog.hr je poznat kao popularan hrvatski alat za bloganje, koji osigurava tehničku jednostavnost i pristupačnost za održavanje stranica. Platforma ima aktivnu zajednicu blogera zainteresiranih za komentiranje, dijeljenje i pisanje, što dodatno obogaćuje korisničko iskustvo na blogu agava505.​

Zaključak
Blog "Trenutak za slovo" nudi intiman, inspiriran i raznolik sadržaj. Idealno je mjesto za ljubitelje poezije, introspektivne zapise i one koji vole pratiti svakodnevne životne priče — posebno u kontekstu lokalne kulture i književnog izraza














































































































































































































































































































































































03.07.2021., subota

Degustacija za anketare, pola zbilja, pola šale


Danas od mene poežije nima
ima samo za anketaše degustacija
cilo sam jutro kemijala
pržila, pekla, kore razvijala

fuži, domaći, nježne su ruke mijesile
šugo (gulaš) od dragega nan BOŠKARINA
u šugu žmulj malvazije
da ti se nepca tope od miline



fotka: moja


za onoga tko voli pite, sirnice zeljanice
kore sam razvijala na dva stola...



fotka: moja


navali, još komadić ostao je nepcu u slast



fotka: moja


melancane iz pećnice
za izbirljive sladokusce
prvoklasnim sirom prekrivene, bešamelom zalivene



fotka: moja


fritaju sa šparugama preskočiti ne smiješ



fotka: moja


Capesante....samo takve, i samo kod mene
probaj, tražit ćeš repete...



fotka: moja


savijača, od jabuka, grožđica i sira mekana
soćna, diše joj duša
tko ne viruje, neka kuša



fotka: moja


mađarice , ali ne od MAĐARICE
već od rojene Istrijanke



fotka: moja


biftek grilam, nema šale
za ljude, posebno mi drage



fotka: net planeta


lubenica ne smije falit
dobro sam je hladila, moram se pohvalit



fotka: net planeta


kome praFo, kome kriFo
za degustaciju sam kemijala
što se meni snilo

još potpis na sve stavlja
blogerica @g@v@

nemojte strogi bit
jerbo drugi put
njanci mrvicu nećete dobit..


za kraj jabuku vam ostavljam
da ne kažete da sam škrtica



fotka: net planeta



divider-topshadow2








- 12:11 -

Komentari (17) -


















agava-box
buon-natale-con-sfondo-bianco-di-alta-qualita-670382-89149