Kaka vjeruje u scudetto

srijeda , 29.04.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

Brazilski nogometni maestro, 27-godišnji Kaka, pet kola prije konca Serije A i dalje vjeruje da Milan može gradskom rivalu pokvariti proslavu titule; unatoč deficitu od sedam bodova i nedostatku međusobnog susreta u kojem bi mogli dodatno smanjiti zaostatak.

Nakon što su predsjednik Adriano Galliani i glavni trener Carlo Ancelotti javno već opovrgnuli Milanove ovogodišnje aspiracije na naslov prvaka Italije, Globoesporteu je potpunu drukčiju priču ponudio brazilski nogometni čarobnjak, Kaka, koji je naznačio kako će se predati tek kada se za naslov izgube i teoretske šanse.

"Dok god je naslov teoretski dostupan, moramo vjerovati. Ne ovisi sve o nama, ali svjesni smo da do kraja jednostavno moramo pobijediti sve."

Apostrofirao je potom i glavni uzrok još jedne slabe(ije) sezone. "Naš su najveći problem ove sezone bile brojne ozljede. Ne mislim pri tome samo na sebe, nego na cijelu momčad. Da smo svi bili spremni, siguran sam da bismo postigli bolje rezultate."

Rossoneri naime pet utakmica prije kraja sezone za vodećim Interom zaostaju sedam bodova, a ispred sebe dosta zahtjevne prepreke poput Catanije, Juventusa, Udinesea, Rome i Fiorentine. Inter pak dočekuje Lazio, Sienu i Atalantu, te putuje na noge Chievu i Cagliariju.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.