Kaka:Milan me je morao prodati

srijeda , 30.09.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

Brazilski nogometaš Kaka, koji je ovog ljeta preselio iz Milana u madridski Real, objasnio je da nije on taj koji je odlučio napustiti Apeninski poluotok...

- Moja je prodaja bila potrebna klubu. Uvijek sam ostavljao klubu odluku hoće li me prodati ili ne - rekao je Kaka za Sky Sport Italia.

- Kad sam se vratio u Milanello, navijači su me podržali, izvikivali su moje ime. Shvatili su razloge zbog kojih odlazim. Na kraju, istina uvijek izađe na vidjelo.

Kaka će se vrlo brzo vidjeti s dojučerašnjim suigračima budući da Milan 21. listopada gostuje na Santiago Bernabeuu u sklopu 3. kola Lige prvaka.

Predsjednik Corinthiansa otišao u Milano po Ronaldinha

petak , 25.09.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

Iz brazilskoga su nogometnog kluba Corinthiansa potvrdili da pokušavaju u svoje redove dovesti napadača Milana Ronaldinha (29), nekad najboljeg nogometaša svijeta...

Predsjednik kluba Andres Sanchez priznao je lokalnom dnevniku Folha de Sao Pulo da je boravio u Italiji kako bi pokušao nagovoriti Ronaldinha na povratak u Brazil, i to čim prije, sve da bi ovaj uspio uhvatiti formu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku.

Problem su igračeva visoka financijska potraživanja, koja su sporna posebice stoga što su u Corinthiansu već angažirali nekoliko velikih i skupih pojačanja, poput Ronalda.

Ipak, "korinćani" se ne predaju. Klub iz Sao Paula, koji se prošle sezone vratio u prvu ligu, slavi sljedeće godine stotu obljetnicu postojanja. Istu žele dočekati s atraktivnom momčadi i naslovom pobjednika Cope Libertadores. Južnoameričku verziju Lige prvaka nijednom dosad nisu uspjeli osvojiti.

Milan želi Davida Silvu

subota , 12.09.2009.

Image Hosted by ImageShack.us


Valencija će u narednom periodu pokušati odbiti nove napade na svoju zvijezdu Davida Silvu, nakon što je Milan pokazao interes za ovim fudbalerom.

Rossoneri očajnički pokušavaju pojačati sastav, a reprezentativac Španije mogao bi popuniti rupu u sredini terena koja je nastala odlaskom Kake u Real Madrid.
Milan razmatra ponudu u visini od 30 miliona eura za Silvu, koji se ovog ljeta nalazio na listi želja Barcelone i madridskog Reala.

Liverpool i Manchester United također nisu odustali od Silve, pa se očekuje da u januraskom prelaznom roku gledamo borbu ovih ekipa za potpisom veziste Valencije.

Raspored 1. Kola (15.rujna)

15.9.2009 20:45 Zurich -:- Real Madrid

15.9.2009 20:45 Olympiquie Merseille -:- Ac Milan

Beckham između Milana i Premier lige

utorak , 08.09.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

David Beckham priznao je da je dobio poziv Milana da ponovno provede drugu polovicu sezone u talijanskom klubu, ali engleski je nogometaš dodao i kako ima nekoliko ponuda iz Premier lige...

Veznjak Los Angeles Galaxyja je dobio jasnu poruku engleskog izbornika Fabija Capella da se mora vratiti u Europu ako želi biti član reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Beckham je prvi dio ove godine proveo na posudbi u Milanu, a sličnu opciju vjerojatno će iskoristiti i u prvoj polovici sljedeće godine, samo je pitanje u kojem klubu.

- Milan mi je dao do znanja da me ponovno želi i to me čini i više nego sretnim, ali imam ponude i drugih klubova. Tri ili četiri kluba iz Engleske su mi već poslala ponude - prenosi Beckhamovu izjavu Eurosport.

Bivši igrač Manchester Uniteda i Real Madrida nije želio reći imena potencijalnih poslodavaca, ali Eurosport nagađa da se radi o Manchester Cityju, Tottenhamu i Arsenalu. Ne isključuje ni mogućnost prelaska u četvrtoligaša Notts County u kojem je odnedavno sportski direktor Sven-Göran Eriksson, bivši engleski izbornik.

- Imam svoje planove, ali trenutno sam koncentriran na srijedu i utakmicu protiv Hrvatske, te na završetak američke MLS lige. Svi znaju da ću se nakon toga vratiti u Europu - zaključio je 34-godišnji nogometaš.
Izvor:Nogometnimagazin.com

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.