GAĆEEEE, priče i punjeni međedi u bunkeru

petak, 21.02.2014.

Kad svi nešto o gaćama, pa da ostanem u trendu: jer ja naj volim biti u gaćama od kupaćega s gornjim dijelom i u moru..

.

...a Janomami uživaju bez gaća ili, ako nemaš gaća, imaš pasa



Neki imaju bunkere lipih gaća, neki punjene međede skrivaju od urokljivih očiju, a neki imaju samo uspomene, riječi, sjećanja…


ĐIKANICA I SLATKI KOKOS protiv Golišavaca i Bosonogih

1. ĐIKANICA I SLATKI KOKOS (godina 2007.)

Razveli se Đikanica i Slatki Kokos. Pa je na tv-u izašao vrlo pregledan popis njezine robice. Loše pamtim pa sam ga i zaboravila. Strašno loše pamtim kad sam ga zaboravila iako se nekoliko dana vrtio u raznim emisijama. Hebiga, uzrujam se kad vidim kako se bračni par tako svađa na tv-u, teško mi to pada, loše djeluje na moje živce, pogađa me.

Sjećam se gaća – svilenih – 20 komada (fakat slinim na svilene gaćice)++++++

Puuuno svega što možete navući, okolomotati, nategnuti, privezati, nataknuti, nabiti, prikeljiti, ukopčati na sebe pod uvjetom da imate sebe i da je to gući-mući ili tući-bući. Tu i tamo koja oderana životinjka koja služi za grijanje tjelešca kad su polarne hladnoće – jer inače ne bismo preživjeli naše teške zime. A te odrane beštije nose samo bogataši – mi golišavci i bosonogi nećemo preživjeti novo ledeno doba jer nemeremo platit to – to nemeremo ni zaradit u sto godina, pa da ga jebeš. (E može ako znaš koga triba hbttt i dobro hbšššš – mođe, mođe, al nas je siromaštvo frustriralo i zavist pokvarila pa nam se više ne diže.) A ako nemeremo zaradit, pošteno je i da uginemo– to je Darvin reko da najsnažniji preživljavaju, a oni kreacionisti su falili šta misle da nas je Bog stvorija – kud bi pobogu Bog stvorija ono šta oće bližnjega svoga ubit, a nije mu za izist kad je gladan, utuć ga, nabit i zabit, s tenkom, zoljom, bovanom i buzdovanom...

Žali bože šta ne znam koliko je meni gaća u ormaru, a moj tip, da ga imam, pitam se bi li znao kako one izgledaju –

PS istina je da je ko jači, taj kvači – to podupire darvina i evoluciju – gaće s placa evoluiraju u svilene - kad dobro kvačiš – a ostaneš na onima s pazara gaćama kad otkvačiš sa stubišta evolucijskog.


...nastavak slijedi jer me gaće stežu od večere koju sam spremila, pa mi je muci požderala, pa sam jopet spremila i iživcirala i prežderala... dok se moš prežderat NEMA GAĆA NA ŠĆAPU;.)

Oznake: gaće na šćapu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.