17.05.2007.

i NjIH dvoJcA SjebOŠE SodOMu i GoMoRu

Sodoma i Gomora su bila dva grada jedan odmah do drugog a povezivali su ih samo jeftine kurve i zajednički plinovod. I Nova i Teo su jebavali cjelu noć i to im dosadi i poželješe nešto drugo negdje u život. Odabraše disco u centru po imenu Seven i zaputiše se tamo. Kad na vratim stoji čovjek od 4 metra sa 350 kila u sebi i čačka zube sa sjekirom. „Ej vas dvojica di ćete?“ rekao im je kada su pokušali proći unutra „Idemo unutra šta di ćemo?“ odgovori mu Teo „Ne možete niste dovoljno cool!“ rekao im je i nasmješio se „hahahah“ taj gorostas se smijao i potapšao ih unutra kao ono -zajebavam se ulazite- i uđođše njih dvojca unutra a ono sve neki modni stilisti plešu sa manekenkama da ti se život zgadi od toliko pičajzluka na jednom mjestu. I izađoše van iz grada u potrazi za nečim zabavnijim. I po izlasku Nova baci čik u plinovod. Kad su podosta odmaknuli začuše jaki prasak i vidježe veliko i žarku svjetlost koja se pruža iz smjera Sodome i Gomore ali odjebaše oni to jer im se nije dalo mozgati o takvim stvarima. Zora te noći je osvanula a na mjestu Sodome i Gomore nalazila se samo hrpa pepela a sa neba se čulo kako zavija „Ta dva debila,jebaću im mater kad ih pronađem.“…

Komentari (1) | Print | # | 21:54

KaKO sU NoVA i Teo sjeBAli AnđelA GabriJelA za NeKE parE

Lutali Nova i Teo Banja Lukom u potrazi za životinjama koje prakticiraju seks sa ljudima kad ono Anđeo Gabrijel.Govori njemu Nova „Ćao Gabi kak si šta ima novog“ a Anđel sav sretan što ih ugleda zagrli ih obojicu i odvede u kafanu „Kod Svetog Ilije“ i popiše po par pića,pa još par pa još par pa odoše pišat pa se vrate pa još par pa još par i tako dok nisu počeli povraćati jedni po drugima. A kada se Teo izrigo po Gabrijelovoj novoj haljini sve je završili. „Pa koji ti je kurac ovo mi je nova haljinica!!“ Anđeo Gabrijel je bio jako srdit na Teo-a. „Šta će mi sada Bog reć kada mu dođem ovakav??!!“ I Teu to dopizdi i pogodi Anđela Gabija bocom štoka u glavu na što se on onesvjesti. Kada je Teo pomislio na bijeg Nova je pomislio na nešto drugo „Daj pogledaj ima li šta para po džepovima.“ i Teo mu gurne ruku u džep i osjeti njegova svježe obrijana jaja pod svoji prstima ali i osjeti i nešto drugo pare!! Izvuče mu pare iz džepa i još jedan put ga pogodi nogom u rebra i pobjegoše. Kada su odmaknuli Teo stade brojati pare. 1 000 maraka je izbrojo te kad je završio pogleda Novi u oči i reče mu „Ajmo u Sodomu i Gomoru na kurve“ i zaputiše se prema Sodomi i Gomori pušeći cigare i nadajući se da će usput naći koji pun bocun vina da im grlo ne presuši.

Komentari (0) | Print | # | 21:52

15.05.2007.

NaĐOšE EliKSIr MlAdosti A NisU ImaLI PoJMa Što Je TO

Dane su provodili opijajući se i konzumirajući loš hašiš koji im je podvalio onaj gad Mojsije za 100 maraka….đubre od čovjeka.I jednom Teu pukne da odu do otoka tada popularno zvanog Atlantidom jer je čuo da su tamo prostitutke jeftinije od piva….i pođoše.
Put do tamo su kratili debilni igrama i povremenim putnim drkanjem pušeći cigare i pijuće dobre stare vinčine.Kad su napokon došli do Atlantide bili su bez kinte u džepu tako da su bili prisiljeni prositi…….nije im išlo pa su ostali suva kurca i počeli su se trijeznit A NE!!!!!!!!!!!
Najednom Novi padne na pamet odlična ideja „Ajmo se okupat u središnjem bazenu otoka neće nas murija neće“….i pošli su.
Voda u bazenu je bila tako hladna da su im se kite stisnule smanjile i pretvorile u inćune……grrh. Najednom spaze plastičnu bocuu punu nečeg zeleno na dnu bazena.
„Brate mili pa to je Shljivovitza“ reče Teo i zaroni po bocu.Kad je izronio to zeleno je počelo svijetliti pa su potegnuli po dobar gut bila je to dobra rakija. Obukoše se da nebudu goli i pođoše u pičku materinu sa bocom rakije.
Dok su odlazili Teo nakon što je zapalio cigaru baci upaljenu šibicu u bure baruta i nakon kojih desetak minuta u daljini se začu veliki prasak. Kasnije optužiše ovu dvojicu da su potopili taj otočić ali zbog pijane rulje Poncije Pilat ih oslobodi.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Komentari (3) | Print | # | 22:17

10.05.2007.

PočeTAk i RoĐENje

U početku bijaše tama i On stvori svijetlo, bijaše samo voda i On stvori tlo, bijaše ravno On stvori brda……bijaše usamljen pa izdrka tri dječaka. Prvog nazva Adam. Adam bješe iskren, pametan i neiskvariv on je bio slika Njega. Stvori i još dvojicu po imenu Nova i Teo i zaprepasti se te pokaje.
Volio je Adama i pratio u svakom stopu, bdjeo nad njim i čuvao ga. To zasmeta Novi i Teu te odlučiše poduzeti nešto kad se otrijezne…..I tako je svanulo novo jutro a On osjeti da je Adam usamljen i stvori nešto bez mozga bez mudrosti nešto stvoreno za iskalit usamljenost oduze mu kurac i nadjene mu ime Eva. Adam i Eva su širili smisao života te to zasmeta Novi i Teu te odlučiše poduzeti nešto kad se otrijezne…
Jednog dana dok je Teo onako nag povraćao od alkohola priđe mu Nova s leđa i reče „Daj da ti nešto pokažem što vidio da Adam i Eva rade“. „Što to?“ upitao ga je Teo i Nova mu poliže guzove…..On sve vidi i to je to. Munje,gromovi,sunce,tuča,magla, kiša izmjenjivali su se ko školarceve gaćice „Gubite se van iz mog vrta vas dva idiota!!!!“ Progovori On. „Koji je vama kurac od kad sam vas stvorio niste ništa napravili!!“…………“Moroni jebeni“ progunđa i istjera ih iz Edenskog vrta. Kad su dobrano odmaknuli Nova se okrenu i reče „Adam je napumpo Evu vidio sam“…….
Prepušteni sami sebi odbijeni od Njega krenuše u potragu za Getroom kako bi kupili nešto cuge…….
Free Image Hosting at www.ImageShack.us http://imageshack.us/ Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Komentari (3) | Print | # | 22:33

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Listopad 2007 (2)
Svibanj 2007 (4)
Studeni 2006 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off?

Da vidimo koliko vas je....

free web counter

free web counter

E ovo je jako....

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Evo pa se dopijsujte ljudi.....


Get Your Own Chat Box! Go Large!