Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/69doljesrebro69

Marketing

NaĐOšE EliKSIr MlAdosti A NisU ImaLI PoJMa Što Je TO

Dane su provodili opijajući se i konzumirajući loš hašiš koji im je podvalio onaj gad Mojsije za 100 maraka….đubre od čovjeka.I jednom Teu pukne da odu do otoka tada popularno zvanog Atlantidom jer je čuo da su tamo prostitutke jeftinije od piva….i pođoše.
Put do tamo su kratili debilni igrama i povremenim putnim drkanjem pušeći cigare i pijuće dobre stare vinčine.Kad su napokon došli do Atlantide bili su bez kinte u džepu tako da su bili prisiljeni prositi…….nije im išlo pa su ostali suva kurca i počeli su se trijeznit A NE!!!!!!!!!!!
Najednom Novi padne na pamet odlična ideja „Ajmo se okupat u središnjem bazenu otoka neće nas murija neće“….i pošli su.
Voda u bazenu je bila tako hladna da su im se kite stisnule smanjile i pretvorile u inćune……grrh. Najednom spaze plastičnu bocuu punu nečeg zeleno na dnu bazena.
„Brate mili pa to je Shljivovitza“ reče Teo i zaroni po bocu.Kad je izronio to zeleno je počelo svijetliti pa su potegnuli po dobar gut bila je to dobra rakija. Obukoše se da nebudu goli i pođoše u pičku materinu sa bocom rakije.
Dok su odlazili Teo nakon što je zapalio cigaru baci upaljenu šibicu u bure baruta i nakon kojih desetak minuta u daljini se začu veliki prasak. Kasnije optužiše ovu dvojicu da su potopili taj otočić ali zbog pijane rulje Poncije Pilat ih oslobodi.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 15.05.2007. u 22:17 sati.