1severina1

ponedjeljak, 26.02.2007.

Ekskluzivan intervju za Novu tv

Tko ne bi poželio provesti popodne sa izvrsno raspoloženom Seve. Ovoga puta tu sreću imao je novinar NoveTv Ivica Kovačević koji je pokušao od Severine saznati što više zanimljivosti.

Tako je na primjer upitao našu najpopularniju pjevačicu je li istina da će se na novom albumu naći stihovi "Trese mi se sve ispod moje haljine". Seve je to demantirala, no nije željela dati ispravak netočnog navoda. Tko zna možda u kojem od slijedećih intervjua.

Ivica je sa Seve proveo i ugodno vrijeme u teretani, koju Seve ne zaobilazi čak ni kad je u Rijeci budući da se priprema za izvedbe "Glembajevih" za koje je jednom prilikom izjavila da su i fizički naporne. Tom prigodom neki od njenih kolega rekli su pokoju riječ o njenoj novoj ulozi i tome kako se snašla.

Nek' mi kolegice oproste ali je sjajna! – rekao je Galiano Pahor s kojim Seve po drugi puta surađuje na kazališnim daskama.

Mislav Čavajda, poznat i po ulozi prve hrvatske sapunice, bio je direktniji - Mislim da će sada začepiti usta nekim ljudima koji imaju bilo što protiv nje.

Osim priprema za predstavu Seve je potvrdila kako je zaručena. Postoje dvije vrste žena, one koje se žele udat' i one koje se žele udat' pod svaku cijenu. – rekla je.

Ipak, izjavila je kako je čula da je intendanti Kazališta iz Splita i Zagreba ne namjeravaju primiti. No, mnogi naši posjetitelji se nadaju da ipak neće biti tako.

Najbolje da pogledate video klikni ovdje

26.02.2007. u 00:56 • 8 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< veljača, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

:::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dobrodošli na blog 1severina1.blog.hr!

Na ovom blogu uvijek možete pročitati najnovije vijesti u vezi naše Seve i vidjeti mnogo fotografija.


_______________________
opis slike

_______________________
SEVERINA VUČKOVIĆ rođena je 21.travnja 1972. godine u Splitu. Od malih nogu gaji ljubav prema glazbi i scenskom nastupu. U djetinjstvu odlazi gospođi Lepi Smoje u KUD Mozaik gdje već s 10 godina nastupa u mjuziklu "Frane Štrapalo". Upisuje i Srednju glazbenu školu u Splitu, ali ju je glazba odvele u profesionalne vode prije nego je uspjela maturirati u toj školi.
Objavila je 12 albuma te je ostvarila niz suradnji s različitim glazbenim umjetnicim: Arsenom i Matijom Dedicem, Gibonnijem, Nikšom Bratošom, Sarr e Romom, Željkom Bebekom, Draženom Žericem, Mirom Buljanom, Borisom Novkovicem, Bregovicem...
Nakon višegodišnje pauze objavljuje album SEVERGREEN, a slijedeci se poceo snimati. Severina je još jedom dokazala da je jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni kojoj s razlogom pripada status nacionalne zvijezde!

_______________________
Brojač posjeta od 2.03.2006.
Free Web Counter


_______________________

Linkovi;;;;...


_______________________
SEVERINA - službena stranica:::...
Slobodnadalmacija.hr
24sata.hr
Vecernji-list.hr
Blog.hr
Iskon.hr
_______________________

OBAVEZNO POSJETITE :::

_______________________
MALENI FILIP.blog.hr
POMOZIMO FILIPU.blog.hr
ŽELIM ŽIVOT



_______________________

_______________________
Komentari koji su prosti, vulgarni , uvrijedljivi BRIŠU se bez upozorenja! by.SEVEBLOG
_______________________

SPOT-MOJA ŠTIKLA