1severina1

petak, 29.12.2006.

SEVERINA BEZ ANGAŽMANA ZA NOVU

Moja Štikla

Samo nekoliko dana prije dočeka Nove godine neke od najvećih zvijezda domaće estrade još ne znaju gdje će i koga zabavljati u najluđoj noći, a malo je vjerojatno da će se u dan ili dva nešto promijeniti. Severina, Miroslav Škoro, Novi fosili, Vesna Pisarović... nisu uspjeli dogovoriti silvestarski nastup, na koji računaju cijelu godinu jer im se cijena za tu noć čak upeterostručuje. Prema svemu sudeći, prvi će put u posljednjih nekoliko godina Novu dočekati privatno.
Za Severinu su se prvotno pojavile glasine kako za Novu godinu traži 50, pa zatim 40 tisuća eura. Njezin menadžer Tomislav Petrović tjednima nije davao nikakve informacije o svojoj štićenici, osim što je još prije američke turneje demantirao nastup u Kikindi u Srbiji, za koji je trebala dobiti 99.000 eura.
(izvor:24sata)

Uostalom Seve je takoreć Novu proslavila s publikom u Aurori za Božić, tako da joj vjerojatno nije više ni bitno što će i gdje će za Novu, ali sigurno je to da će biti sa svojim dečkom Matom što će joj biti i najbolje.

29.12.2006. u 11:18 • 13 KomentaraPrint#

četvrtak, 28.12.2006.

SEVERINA 25.12. PRIMOŠTEN

opis slike

Kao što već znate Seve je počela pjevati ok 1.10h pa sve do 3.30h bez pauze.
Prva pjesma je bila "Hrvatica" sa standardnim vojničkim uvodom. Nakon toga nas je svih pozdravila čestitavši nam Božić, te je uslijedila pjesma "Prva djevojka" , zatim "Dodirni mi koljena", "Ajde,ajde zlato moje" , "Samo idi gdje hoćeš", .... pa sve do "Štikle".

Jedan mladić je slavio rođendan i Seve ga je pozvala na binu , dala mu barsku stolicu kako bi sjeo, te su zajedno otpjevali pjesmu. Poklonila mu je sat-narukvicu. Taj mladić vjerojatno nije mogao vjerovat što se događa pa je više puta poljubio Sevu u obraz, što je bilo simpatićno.

U jednom trenutku Seve je upitala publiku: "Neka digne ruku onaj ko je prvi put na mom koncertu" ruku je diglo tek nekoliko ljudi, a kad je upitala: "Nek digne ruku onaj ko je već bio na mom koncertu" gotovo je cijela Aurora digla ruku. Seve nije mogla vjerovat.

"Pa večina vas zna sve pjesme napamet , nadam se da ćemo se sljedeći put vidit s novim pjesmama jer ovo više ne može ovako" pri kraju je rekla Severina.

MA BILO JE POREDOBRO, SAVRŠENO, COOL.......

28.12.2006. u 10:19 • 6 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

:::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dobrodošli na blog 1severina1.blog.hr!

Na ovom blogu uvijek možete pročitati najnovije vijesti u vezi naše Seve i vidjeti mnogo fotografija.


_______________________
opis slike

_______________________
SEVERINA VUČKOVIĆ rođena je 21.travnja 1972. godine u Splitu. Od malih nogu gaji ljubav prema glazbi i scenskom nastupu. U djetinjstvu odlazi gospođi Lepi Smoje u KUD Mozaik gdje već s 10 godina nastupa u mjuziklu "Frane Štrapalo". Upisuje i Srednju glazbenu školu u Splitu, ali ju je glazba odvele u profesionalne vode prije nego je uspjela maturirati u toj školi.
Objavila je 12 albuma te je ostvarila niz suradnji s različitim glazbenim umjetnicim: Arsenom i Matijom Dedicem, Gibonnijem, Nikšom Bratošom, Sarr e Romom, Željkom Bebekom, Draženom Žericem, Mirom Buljanom, Borisom Novkovicem, Bregovicem...
Nakon višegodišnje pauze objavljuje album SEVERGREEN, a slijedeci se poceo snimati. Severina je još jedom dokazala da je jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni kojoj s razlogom pripada status nacionalne zvijezde!

_______________________
Brojač posjeta od 2.03.2006.
Free Web Counter


_______________________

Linkovi;;;;...


_______________________
SEVERINA - službena stranica:::...
Slobodnadalmacija.hr
24sata.hr
Vecernji-list.hr
Blog.hr
Iskon.hr
_______________________

OBAVEZNO POSJETITE :::

_______________________
MALENI FILIP.blog.hr
POMOZIMO FILIPU.blog.hr
ŽELIM ŽIVOT



_______________________

_______________________
Komentari koji su prosti, vulgarni , uvrijedljivi BRIŠU se bez upozorenja! by.SEVEBLOG
_______________________

SPOT-MOJA ŠTIKLA