Got 9 lives like a cat,my ass still fat, swagga sick,oh this cutie is thick :P

srijeda, 19.03.2008.

Multi sokić

op op..dugo me ne bijaše...
al cemu da se javljam za bedastoce.

U subotu bi rado ostale na takeover party-u ali ..(naravno preselile bi se nedje drugdje unutar Alibia,no necemo sad o tome) zivot odmetnika/studenta/party-maker-a nije lak. Naime cekao nas FER-BRUC.
A tome se nemoze reci ne,barem ne kad je to ocekivano jos od jeseni.
Sto se zbivalo: pa evo pocetka, tj,putovanja vlakom..

put vlakom
Video sent by Skitt_ivy

hehe..multi sokić



ukoliko se pitate sto sam govorila nakon sto sam prstom poklopila slucajno zvucnik...
Iva: To ti je zrnce mudrosti...muljti sokić...muljti kulti...

No da nastavimo, dečka za slobodne djevojke koliko hoces...ko lešinari svaku pronjuše, pa smatram da to za lokalne fufe prava poslastica :D..i sad ono,tek toliko da znate,pa da se na slijedecem pojavite.

Toliko ce vam bit dosadni da vas 20 minuta nece pustit na miru iako nisu nigde dospijeli (u smislu da cete zaplesati s njima i li popit cugu... )
naravno svi su oni ispod mene da bih uopce popila cugu s njima a kamoli plesala. ja plesem samo s jednim :)
Covjece,u petak bila u Zg, u subotu bila u Zg..kako super sexy guba cool...
I taman kad mislila da imala sve isplanirala..ono on u petak, a bruc u subotu..evo mi i njega kao iznenađenje :D. mislim nikad nisam voljela iznenađenja na koje nisam pripremljena,bili dobri ili loši. Al na ovakvo nesto bih se mogla naviknuti.. hvala ;D pusa .
Mah ak vas zanimaju detalji kao: masa ljudi, glazba na 4 floora, ostanak do onog vlaka u 4 i 40...pitajte me uživo...

hehe,joj da rekla matiji da cu ovaj vikend mu nadoknadit za to kaj nisam napravila atmosferu prosli vikend..mislim ,zna on sto znaci odlazak na bruc pa mi oprostio.

e da..i evo neke sklepane slikice..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Naravno,ona koja je je bila za to da prije tamo dodjemo spava...necemo imenovati ,samo cemo Danijelu pogledati...ahaha
Martina se nije dala..tj,ja joj nisam dala da zaspi iako je ovo jednom zanjonjala..jer ak se uspava,nece moc normalno do doma doc...
Iako je i Suzy (sklupčena crna mrlja) bila na brucu mi ju nismo srele..mislim ja sam joj poslala poruku i zvala,al njoj se mob iskljucio.eh eh.. ona i njezini su dosli prije nas tamo ,a ona je vec od 2 u vlaku spavala..ts ts ts
starimo..ne bu dobro..

u joj da,bili neki golaći...iliti hrpa tipova sto je u 3 ujutro imala potrebu skinut majce i plesat okolo... ja samo neznam kaj su se isli skidat kad su imali neka nedorasla prsa..ono monkey breast neki imali..znate..light A-cup grudnjak. neki pak nisu imali..al ni ti se nisu imali necim pohvalit

erm,uzivajte u videu Martina i Danijela. :P
na svidanje
- 15:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 04.03.2008.

Joj moj živote

Uf sad sam imala neki satic,45 minuta me ubilo u pojam.. n-e-wayz..
top ljestvica najtezih mi predmeta:
1. angleški glagol - ajme mislim da cu propisat krv da to prođem :) toliko stvari ni englez ne zna,kaj ocete onda od mene...
2.nemška in angleška fonetika - a u biti ni tesko al ono... ta transkripcija ubija u pojam jer ne izgovaraju svi isto,postoje i naglasci,pa se treba naglasiti da li je nesto..primjerice..british-english,american-english,australian-english..ma ono you name it..
3.? ma joj neznam...svi su podjednako dosadni...mozda da pod trece stavim pisanje eseja...od kojih se od tebe ocekuje ogromno gramaticko,spisateljsko i vokabularno znanje? Ono primary subject,secondary subject... 2 primarne teorije za prvu temu i onda za 2 temu...i to listanje..koje sve treba biti spovezano..nista nesmije odskakati jedno od drugoga i kad ti kaze: i expect 500 words... mislim da cu na drugoj godini morat 1000..a jedva skupim 350 za te blesave teme. ko kad te u srednjoj tjeraju da pises zadacnicu. ne zelis ju pisat,ne nalazis inspiraciju al ak hoces ocijenu na kraju godine,napisat ces tu prokletu zadacnicu.

E pazite ovo: moram napravit show & tell na jezicnim vjezbama iz engleskog...hehe.. ubijala se par dana o cemu da pricam uopce 7 minuta a da ljudima to zanimljivo.... i danas mi samo lupilo...origami... naucit cu ih da naprave ždrala :D nece im bit dosadno ; ko meni danas kad cura imala prezentaciji o nekoj Hildegard de ..nesto.. mislim mogla bih pogledat u biljeske kak se zove ,al mi se ne da ....
I ak dovoljno brzo nauce,naucit cu ih casu il cvijet...te neke gluposti kaj znam...
heh..konacno moja zanimacija nebitnim stvarima u zivotu dolazi do sjaja...op op
trebala sam se prijavit za onaj drek na novoj il gdje..ono kao rijeci pjesama...pa trebas nastavit bez glazbe i pomoci..ma to bi rasturila...nema kaj ne znam u - foreign music department.

Nest sam štela još vam pripovedat...
e da...
...volim te.. :D
ima li boljeg osjecaja nego te topline oko srca sto vam dusa stvara kada shvati da je nasla "srodnika"..
mah,nema bolje... ta uzbudenost i mirnoca u jednom..ma najslađe na svijetu...
Zasto to dvoje..pa
uzbudenost jer znas da razdoblje koje nadolazi je nesto najbolje sto ti moze događati u tvom zivotu i sto ces uvijek pamtiti..
mirnoća jer znas da je barem netko na ovom big'n'bad world tko te voli,zbog svih tvojih ne tako privlacnih mana a i onih privlacnih mana (sto god bi to trebalo znacit...hehe..ma znate ono: one man’s trash is another man’s treasure).

D end...
Živio ;)
- 19:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 03.03.2008.

image is the only talent you need

Naslov ovog posta se na kratko odnosi na ovaj post...
naime nest sam citala na netu i ova recenica je bila ono: church brother,church... U potpunosti se slazem.. image is the only talent you need today. Kad smo svi narcisodini i sto sve ne. Bez imalo griznje mozemo popljuvat nekoga kak izgleda,bez da pometemo ispred svoga praga..mah,al to se nikad nece promijenit pa ono. Necu glumit da i ja to ne radim, nema osobe koja to ne radi... ipak se "prvi pogled" na osobu odnosi na vanjski izgled,pa kako da to prvo ne komentiramo.. onaj ko kaze da to ne radi... sere kvake.

U subotu izasla na koktel and got violated, or at least I felt that way...
no jedna osoba mi rekla da je on jadan sto se spusta tako nisko i da to njegov problem... onda mi bilo bolje :D hvala...pusa...

U ljubljani sve ok,dosla proljetna roba, moram se odgovarat od toga da ne odem nesto kupit... al mislim da ovaj tjedan necu moc vise izdrzat,moram se za nest omastit.. trazim zutu haljinicu neku,valjda su sad ju dobili, trazim cropped hoodie, neke majcice, pumps or wedges i neku jaknu
al smijesno to kak se meni cijelu jesen ni zimu nije nist kupovalo i sad ono, boom. mislim nije da shop 'til you drop, al pokoje stvarcice se skupe, sto je dosta nasprem suše po jeseni. Čudna sam ;) p.s. oće ko samnom u shopping?

People either hate me or love me, there's no in between...

I zasad vas ostavljam... i da,neznam pisat dugacke postove, preglupa sam za to i nemam toliko zanimljiv zivot...ciao
- 16:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.