Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/13431

Marketing

Joj moj živote

Uf sad sam imala neki satic,45 minuta me ubilo u pojam.. n-e-wayz..
top ljestvica najtezih mi predmeta:
1. angleški glagol - ajme mislim da cu propisat krv da to prođem :) toliko stvari ni englez ne zna,kaj ocete onda od mene...
2.nemška in angleška fonetika - a u biti ni tesko al ono... ta transkripcija ubija u pojam jer ne izgovaraju svi isto,postoje i naglasci,pa se treba naglasiti da li je nesto..primjerice..british-english,american-english,australian-english..ma ono you name it..
3.? ma joj neznam...svi su podjednako dosadni...mozda da pod trece stavim pisanje eseja...od kojih se od tebe ocekuje ogromno gramaticko,spisateljsko i vokabularno znanje? Ono primary subject,secondary subject... 2 primarne teorije za prvu temu i onda za 2 temu...i to listanje..koje sve treba biti spovezano..nista nesmije odskakati jedno od drugoga i kad ti kaze: i expect 500 words... mislim da cu na drugoj godini morat 1000..a jedva skupim 350 za te blesave teme. ko kad te u srednjoj tjeraju da pises zadacnicu. ne zelis ju pisat,ne nalazis inspiraciju al ak hoces ocijenu na kraju godine,napisat ces tu prokletu zadacnicu.

E pazite ovo: moram napravit show & tell na jezicnim vjezbama iz engleskog...hehe.. ubijala se par dana o cemu da pricam uopce 7 minuta a da ljudima to zanimljivo.... i danas mi samo lupilo...origami... naucit cu ih da naprave ždrala :D nece im bit dosadno ; ko meni danas kad cura imala prezentaciji o nekoj Hildegard de ..nesto.. mislim mogla bih pogledat u biljeske kak se zove ,al mi se ne da ....
I ak dovoljno brzo nauce,naucit cu ih casu il cvijet...te neke gluposti kaj znam...
heh..konacno moja zanimacija nebitnim stvarima u zivotu dolazi do sjaja...op op
trebala sam se prijavit za onaj drek na novoj il gdje..ono kao rijeci pjesama...pa trebas nastavit bez glazbe i pomoci..ma to bi rasturila...nema kaj ne znam u - foreign music department.

Nest sam štela još vam pripovedat...
e da...
...volim te.. :D
ima li boljeg osjecaja nego te topline oko srca sto vam dusa stvara kada shvati da je nasla "srodnika"..
mah,nema bolje... ta uzbudenost i mirnoca u jednom..ma najslađe na svijetu...
Zasto to dvoje..pa
uzbudenost jer znas da razdoblje koje nadolazi je nesto najbolje sto ti moze događati u tvom zivotu i sto ces uvijek pamtiti..
mirnoća jer znas da je barem netko na ovom big'n'bad world tko te voli,zbog svih tvojih ne tako privlacnih mana a i onih privlacnih mana (sto god bi to trebalo znacit...hehe..ma znate ono: one man’s trash is another man’s treasure).

D end...
Živio ;)

Post je objavljen 04.03.2008. u 19:38 sati.