< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Rujan 2008 (1)
Svibanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (9)
Kolovoz 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da ili ne?

Opis bloga


Mljac


Linkovi


Ja sam mala pa sam pala svu sam pičku polupala...





Kakav dan JE BO TE...

...krenulo je recimo dobro. Dao sam si oduška i odspavao 30 minutra duže, potom se ustao, obrijao, pažljivo izabrao garderobu, obukao i došao an posla sa komotnih skoro sat vremena zakašnjenja. A opet sam bio prvi...i tako u 9:15 dogovor da budme u svojoj drugoj firmi da obavimo početak neke edukacije vezane uz posao koji cu ja sad preuzeti. I krenem ja lagano iz prve firme u 8:15 još odem u poreznu, u finu i doletim tamo kada edukator kasni. OK nema beda idem se ja upisati na faks pošto je danas zadnji dan pa dodjem.

Dolazim do auta, bacam index na krov, skidam majcu dugih rukava, pazljivo je slozim i krenem. Nakon prelaska pola grada dodjem na faks i shvatim da nešto fali...ali što...INDEX!!!!

Mater...koji rush osjecaja nemoci, žurbe, straha i vec 7 kombinacija kako riješiti upis a indexa nemam. Jurim ko 6 kretena nazad, parkiram se opet na svoje mjesto (tamo ispred ffzg) i što vidim nasred ceste. Moj index koji je tu najmanje 40 minuta i vec je troznamenkasti broj auta tuda prošao. Pregazio ga je samo jedan...a po tragu gume to je ili moj ili netko tko ima iste gume.

No, sex ne prestaje....jurim na fax a tamo ljudi više nego ispred fine kad se kupuu htove dionice. Riješavam papire (ne, ni to nejde lako, pošta, birokracija, jebanje majke i uplatnicama i upisninom) te potom čekanje doslovce 2 sata i 23 minute da dobijem isprintano koje sam predmete upisao. I to nije sve...sad bi trebalo čekati u drugom redu, ali pošto do 7 navečer nećemo doći na red šalju nas za ponedjeljak...

Ok, kasnim na edukaciju samo 3 sata...šta je to za mene....koji mrzim kasniti više nego karfiol. U ovom dijelu emisije nude i besplatan set noževa, a ja nudim obvezu za prvu firmu a to je otiši do jebenog mjesta 30km odavde po neku opremu. Ajde obavim i to.

Dolazim u drugu firmu vidno iziritiran, radim nešto, edukatora nema...trebam po ugovor u sc...odem pješke to obaviti jer se autom neki tako brzo probio. vratim se, jedva stojim od 40 minuta ekstra brzog hoda. Odem u prvu firmu. Tamo dolazim u petak sat vremena nakon što je moje radno vrijeme gotovo. Sjedam, napokon jedem gladan toliko da već vidim leteće dikobraze ispred sebe.

Radim do navecer i odem do kolege u mandi vidjet šta ima tamo. I kao njemu treba jedna stvar i tommy marketa. Ok uzmme ja njegovu torbu s laptopom i čekam ga ispred. Sjednem pokraj neke plave lijepe dalmatinke koja pomaze blagajnicama. Gledam je i mislim si "Jebote koje dupe...pa nebi se skidao s tebe"...pa lagano body lengviđom flertamo i ugledam ja frenda na blagajni koji testira dali sam zapamtio obećanje o samo jednoj stvari jerbo je kupio njih 25...

Upoznajem ovu splićanku, oću je izvesti u kino, ona bi malo bančila, tuži se kako je samo vidjela hotelsu sobu i dućan...jebiga nisam ja čovjek za banćenje...ostaje na tome...nažalost...al uf...tolko bi je seksao da bi mi se penis smanjio od trenja jer bi se ogulio...

Mah...dan u tom trenu još nije bio gotovo...još sam ja išao i kod bivše po nešto i sa frendom se išao provozati...ma...preduuug dan koji je počeo u 06 a završio slijedeci dan u 02.

Tko je ovo sve pročitao i shvatio dobije keks od mene...



29.09.2007. u 15:27 sati je napisano ovo gore
Komentari: (5) | Printaj | na vrh stranice | #




Palačinke kod tete Bezazlene

Naša draga teta BeZaZlena je sinoć ispekla 12652 palačinke. I to ne samo palačinke....ne..ne...i ne...to je bilo 12652 prefine mljac mljac njam njam palačinke.

No, pošto samo moja hvala nije dovoljna okupilo se osam (8) veličanstvenih da kuša tu iskreno finu deliciju. Svoj sud su donosili redom obrnutim od kazaljke na satu:
KLonZ
LEDOLINA
vel
Vol u Kupusu
Dan za metak
Bastard
DokoSke

No kako to obično biva kada se nađe više baba na istom mjestu ispalo je kilavo dijete. Niti jedne ocjene palačinke se više nitko ne sjeca, ali draga nacijo...što se tamo saznalo o sveopćim znatno važnijim temama...da vi samo znate. Evo napomenut ću samo neke:
Ormari i seks sa majstorima koji ih slažu
Klonzov preslab libido
Tuširanje u vojsci od 15min sa 2 minute vode
Mačkov analni otvor i parizer
Mandarine
Seks sa životinjama
Blog
Onaj peder iz BB (neznam kak se zove)
Mačke

Sve je popraćeno sa mnogo videomaterijala (da da čak i vel imam na kameri), priča, smijeha i smijeha...

E pa dabog se ponovilo sa istim ljudima, istom atmosferom i istim kućnim ljubimcem (Frodo drž se)...



22.09.2007. u 20:42 sati je napisano ovo gore
Komentari: (7) | Printaj | na vrh stranice | #




Novi fejvorits

O da :D

http://klopa.hr/



21.09.2007. u 14:24 sati je napisano ovo gore
Komentari: (0) | Printaj | na vrh stranice | #




Forum dot hr

Ovih dana opet bančim po forumu. Prvo sam dizao frku, pa radio pizadirje, sada sam samo potentan, inteligentan i duhovit. Kao i inače. Nije da se hvalim.

Ali kad se već hvalim...riješio sam sve sve sve ispite na faxu dosad. Zadnja godina se upisuje + eventualno jedan semestar sa samo jednim predmetom koja ce me vjerojatno čekati jer administracija se nije dobro prilagodila na bolonju i nisam mogao upisati 32ects boda prošli semestar nego 28 pa ce mi to visiti. Zapravo me zaboli kurčina. Kurčina je veliki kurac. kurac je veliki penis. Penis je mali po difoltu.

Zašto me zboli kurčina? Pa eto..radim 2 posla već nekih 3 mjeseca. Mozda 3 i pol. Neznam, ne brojim. to znači svaki dan 13-15 radnih sati. i još sam uz taj tempo uspio i fax riješiti.

Ja sam jebeni supervol u kupusu. Tako je!

SuperVol u kupusu!


I dobro ševim. Jako dobro...ali neću se hvaliti...skromnost je vrlina.

Da sumiramo...slijedeci cilj...jednaku količinu truda ako i dosad unovčiti bar 30-50% bolje unovčiti nego dosad. Care...samo pare!



18.09.2007. u 19:02 sati je napisano ovo gore
Komentari: (7) | Printaj | na vrh stranice | #




Prodajem dušu vragu...

...ako je u ovom obliku.



15.09.2007. u 18:10 sati je napisano ovo gore
Komentari: (6) | Printaj | na vrh stranice | #




no story, shop closed

Obećanu priču ne mogu napisati. Bar ne zasad. Ima tu previše faktora, djece, brak koji je na klimavim nogama i nema smisla da budem sebičan. Blog je iovako ionako selo...sve se dozna.

Nego da ja ispričam dogodovštinu jednu drugu. Situacije koju mrzim kad mi se dogodi. My ex ima u kurcu kompjutor...tolko loš da ni winamp ne radi bez prekidanja u pjesmi. I što sad...ja junak kažem djevo moja složiti cu ja tebi to nemaš beda. Naravno njen ponos ne dopušta da to bude 4 free nego platit ce ona.

I sad gledam oglasnik i vidim da bi ja mogao sebi sloziti malo bolji, imalo se nesto viska love pa zašto ne. A njoj dati svoj koji je i više nego dobar...vrti vistu ko od šale. I dogovorimo cijenu, poštenu, ona se dogovori da će popola sa sestrom platiti i to je to.

I ja lagano slozim sebi nešto, platim lovu, iskemijam i kažem nakon nešto dana, ok doci cu ti sloziti komp, još sam joj mislio i stick 1GB pokloniti. Taj dan idemo u šoping i jaknu joj kupim, sve 5. Navečer zvoni mob, kao da je njoj žao, njena sestra je ipak rekla da se njoj neda davati lova za to. Ja gotov...meni tlak do neba skočio šest puta. Mislim nije meni problem njoj dati to, ali neću da kurva od sestre radi na njemu kad se pravi grbava i sad odjednom nece dati a dogovorila se i stavlja mi ex u neugodni položaj.

Naravno komp mi tu stoji doma, dogovrio sam se i sa jednim klincom da mu prodam, ali nije uspio skupit pare. Ja opet mrzim dogovore koji se ne ispoštuju i rekoh pokloniti cu to sestrični i bok.

No što ja pizdim...vec 3 dana si slazem svoj novi komp...malo radi pa ne, pa ga 13 puta slozim sastavim i rastavim...skinem sve svete s neba...i sad više nedaje niti približne znakove života.

Pa surfanje po forumima ovo ono...nitko nezna...i sad sma to spakirao u amabalaže i sutra idemo na garanciju. Jao jao jao...naravno ruke izrezane, dijelovi rasuti po cijeloj sobi...



07.09.2007. u 19:42 sati je napisano ovo gore
Komentari: (13) | Printaj | na vrh stranice | #




Za dobro jutro...

..a zašto ne. Osmjehom započeti dan uz urlike "gdje je moja kava", "jebemti gužvu i kišu", "joj šef će me ubiti kasnim" ili slično...



Jako dobro ukomponirano.

Nego razmisljam da napišem pričo o I iliti kad bi se prevelo fonetski na engleski Aj (čisto radi lakšeg prepoznavanja u tekstu). Bilo bi tu previše svega za napisati samo odjednom, ali dalo bi se u nastavcima. Aj je moja avantura, ali isto tako i žena i majka dvoje djece...da i khm...10 godina starija od mene. Treća toliko starija u mome zivotu, prva "vezana"...i vjerojatno zadnja.



06.09.2007. u 08:17 sati je napisano ovo gore
Komentari: (6) | Printaj | na vrh stranice | #




Single again

...it has been a while...

Wanna drink?



05.09.2007. u 13:47 sati je napisano ovo gore
Komentari: (6) | Printaj | na vrh stranice | #




Ostani doma...

Kako su mutavi oni dani kada skuzis i sam da je bolje ostati doma. Imao sam feeling da je danas isto takav dan. No, naravno da nisam ostao doma. Neeeeeeeeeee to bi bilo prejednostavno...mozda bi prošao i bez ogrebotine, a hey...to je ipak nedopustivo.

Uglavnom idem se ja voziti na biciklu (vidite razne nesreće koje samo čekaju da se dogode pri tako nevinom činu)...i šta...mp3 u uši dum dum tuc tuc...i već nakon hop nevinih 300m skrecem i pedaliram i zabijem se pedalom u cestu, zadnji kraj se digne u zrak i skoro se razbijem ko 3 brazilski depilirane vagine. Pasmater to je trebalo shvatiti kao upozorenje, ali neeeeeee....

Dolaskom na neku bicilkističku stazu pri brzini od 20 kmh junak ove priče, debil inače ako je vjerovati ovom primjeru, krene dizati prednji kotač u zrak...i digne i prvi put i drugi. Priča ne staje...drugi put je malo otišao previsoko i hvata se, koči i slijeće u travu pokraj staze, srećom na kotačima, ali toliko jedva da je picina dlaka dijelila junaka od ljubljenja hrvatske grude.

Da li je to shvatio kao upozorenje? Naravno da je. Tu u priču ulazi dan koji je osuđen da krene krivo. Pri povratku s vožnje junak se vozi minding his own biznis. Dostiže drugog biciklistu, lagano prolazi pokraj kad DUM. Debil konjski glupi idiot nesposobni kreten štoviše odluči se zabiti u junaka i zaplest mu se u rog od volana te pri rasplitanju bicikl odleti u pičkumaterinu sastrane na cestu drito na tračnice od tramvaja. Ne moram ni reći da da je u tom trenu naišao tramvaj da bi šanse da preživim bile manje nego da sam bio na Titanicu zavezan lancima za krmu. Ovako sam samo mrvicu raskrvario potkoljenicu jer je bicikl zapeo za mene. na pod nisam aterirao jer sam olito extraspretan.

Near death experience zbog debila koji vladaju svijetom i misle da imaju prava. Nema gorih ljudi od onih koji misle da imaju prava. Kojikurac ne gleda kak skreće...

Joj kad će ovaj dan svršiti...



02.09.2007. u 18:25 sati je napisano ovo gore
Komentari: (6) | Printaj | na vrh stranice | #



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.