Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/volukupusu

Marketing

Kakav dan JE BO TE...

...krenulo je recimo dobro. Dao sam si oduška i odspavao 30 minutra duže, potom se ustao, obrijao, pažljivo izabrao garderobu, obukao i došao an posla sa komotnih skoro sat vremena zakašnjenja. A opet sam bio prvi...i tako u 9:15 dogovor da budme u svojoj drugoj firmi da obavimo početak neke edukacije vezane uz posao koji cu ja sad preuzeti. I krenem ja lagano iz prve firme u 8:15 još odem u poreznu, u finu i doletim tamo kada edukator kasni. OK nema beda idem se ja upisati na faks pošto je danas zadnji dan pa dodjem.

Dolazim do auta, bacam index na krov, skidam majcu dugih rukava, pazljivo je slozim i krenem. Nakon prelaska pola grada dodjem na faks i shvatim da nešto fali...ali što...INDEX!!!!

Mater...koji rush osjecaja nemoci, žurbe, straha i vec 7 kombinacija kako riješiti upis a indexa nemam. Jurim ko 6 kretena nazad, parkiram se opet na svoje mjesto (tamo ispred ffzg) i što vidim nasred ceste. Moj index koji je tu najmanje 40 minuta i vec je troznamenkasti broj auta tuda prošao. Pregazio ga je samo jedan...a po tragu gume to je ili moj ili netko tko ima iste gume.

No, sex ne prestaje....jurim na fax a tamo ljudi više nego ispred fine kad se kupuu htove dionice. Riješavam papire (ne, ni to nejde lako, pošta, birokracija, jebanje majke i uplatnicama i upisninom) te potom čekanje doslovce 2 sata i 23 minute da dobijem isprintano koje sam predmete upisao. I to nije sve...sad bi trebalo čekati u drugom redu, ali pošto do 7 navečer nećemo doći na red šalju nas za ponedjeljak...

Ok, kasnim na edukaciju samo 3 sata...šta je to za mene....koji mrzim kasniti više nego karfiol. U ovom dijelu emisije nude i besplatan set noževa, a ja nudim obvezu za prvu firmu a to je otiši do jebenog mjesta 30km odavde po neku opremu. Ajde obavim i to.

Dolazim u drugu firmu vidno iziritiran, radim nešto, edukatora nema...trebam po ugovor u sc...odem pješke to obaviti jer se autom neki tako brzo probio. vratim se, jedva stojim od 40 minuta ekstra brzog hoda. Odem u prvu firmu. Tamo dolazim u petak sat vremena nakon što je moje radno vrijeme gotovo. Sjedam, napokon jedem gladan toliko da već vidim leteće dikobraze ispred sebe.

Radim do navecer i odem do kolege u mandi vidjet šta ima tamo. I kao njemu treba jedna stvar i tommy marketa. Ok uzmme ja njegovu torbu s laptopom i čekam ga ispred. Sjednem pokraj neke plave lijepe dalmatinke koja pomaze blagajnicama. Gledam je i mislim si "Jebote koje dupe...pa nebi se skidao s tebe"...pa lagano body lengviđom flertamo i ugledam ja frenda na blagajni koji testira dali sam zapamtio obećanje o samo jednoj stvari jerbo je kupio njih 25...

Upoznajem ovu splićanku, oću je izvesti u kino, ona bi malo bančila, tuži se kako je samo vidjela hotelsu sobu i dućan...jebiga nisam ja čovjek za banćenje...ostaje na tome...nažalost...al uf...tolko bi je seksao da bi mi se penis smanjio od trenja jer bi se ogulio...

Mah...dan u tom trenu još nije bio gotovo...još sam ja išao i kod bivše po nešto i sa frendom se išao provozati...ma...preduuug dan koji je počeo u 06 a završio slijedeci dan u 02.

Tko je ovo sve pročitao i shvatio dobije keks od mene...

Post je objavljen 29.09.2007. u 15:27 sati.