Free Web Counter
hit Counter


Free Web Counter
hit Counter


Po novome:
Copyright © 2006.
protected!!!
Poštu tamo neki printaju posteve koji ne sadrže nikakve konkretne informacije, moguće je jedino da ih koriste u neke druge svrhe. Više nema u džabe: ne kopiraj, ne umnožavaj, ne seciraj, ne pejstaj, ne reži, ne skeniraj, ne citiraj...
Zabrana se ne odnosi na zgodne frajere. Ako ste zgodan frajer, u zamjenu za fotku, radite kaj hoćete.



Da ne bi bilo "nismo znali":

U svrhu katarze, neki postovi su bijeli.

Legenda:
bmk - boli me kurac
kk - koji kurac
fk - fala kurcu
nk - neki kurac
pk - pun kurac
i tako dalje... u svakom slučaju k kao kurac

Znam da se ne piše "kaje" nego kaj je i da mi na "tak" i svako toliko fale apostrofi, ali bmk, lijena sam.

Ono što ne poštujem, pišem malim slovom.
"bog" ću pisati malim slovom dok se ne odlučim kak' ću ga zvati.

Da li poslati majmune u smrt ili ljude? Složila bih se sa Mesićem kad kaže da su mu psi draži otkad je bolje upoznao ljude.

/Pod utjecajem TV-a/

Imam 25 godina.
Mora - Dora.
Vjerujem da je bog židov.
Bojim se djece.
Pijem u štiklama.
Dozvolila bih pušenje čak i u bolnicama.
Loš sam pjesnik.
Poštujem Korizmu, ali ne i boga.
Mrzim zvonjavu telefona.
Ljudi se ne znaju voziti.
Obijam šankove.
Lijepo mi je dosadno.
Osuđena sam na suživot.
(Ne)ozbiljna sam.
Moj grijeh je veći od onih pedofila i silovatelja.
Racionalna sam.
Čekam novo ukazanje.
Ne vjerujem u sudbinu, ali vjerujem babama gatarama.
Nadam se da ću pronaći rainbow raspelo.
Svejedno mi je (i loš sam pjesnik).
Nadam se da ću se reinkarnirati kao ameba.
Voda curi u džabe.
Mrzim klime.
Kurac je privilegija.
Crkvi nedostaje križ.
Kao plavuši mi je lakši život.
Družim se sa svakim.
Okrivljujem pedere da su mi ukrali dugu.
Idem na more.
Gledam kako se drugi upropaštavaju.
Bezbrižna - po default-u.
Ideali.
Muda pod bubrege.
O lijepoj našoj.
Da mi je do Japana.
Seinfeld na moj način.
Odabrao Đelo Hadžiselimović.
Ubosnu, izbosne.
±beskonačno.
Spomenem i sex tu i tamo.
Poštena - jebena (ne jebana).
Policija i striptizete.
Sve najbolje...
Reda radi...
Licemjerni anti-krznaši.
Ponovo Korizma.












































































































































































































































































































































































































































































































































































eXTReMe Tracker

Intriga

08.05.2006., ponedjeljak

Ponedjeljak - radni dan za odmor.

Pisala bih o nečemu. Odnosno, htjela sam pisati o nečemu, ali sam zaboravila na kaj sam mislila.
Shvatila sam jednu bitnu stvar ovog vikenda. Možda i nisam shvatila, nego samo prihvatila, ali bitno je da je "sjelo". Pomišljam da je to jedan od onih trajnih stavova koji se usvajaju za cijeli život.
U subotu sam (zar je itko sumnjao?) bila vani. U petak nisam, samo na manjoj kućnoj čajanka zabavi. Bilo nas je 10-ak, pa ne mogu to nazvati nekim tulumom, a pošto je bila noć, bila je i mikseta, i cuga i dobra stara neznamkakobihkrozživotbeznje prijateljica Marijana, to mora da je bila zabava. Subota, dakle.
Dakle, slušam house i volim plesati, pa u skladu s time, sam stalno na nekim događanjima (mrzim naziv party jer to svi odmah dožive kao hrpu nazobanih ljudi, a to nema veze s vezom) gdje se čuje (treba mi sinonim za) house. E, a ne znam zašto je tako, ali činjenica je da je tako, i pederi očito naj vole house, pa su i oni stalno nazočni. Pisala sam već da me više ne opterećuju. Vjerojatno je to kao i sa svime kaj nas okružuje ili je sveprisutno,a oni su bogme toliko sveprisutni i infiltrirani da mogu reći da su stalni. Čovjek se navikne na ono kaj gleda svaki dan. Susjed je podigao još jedan kat na kući. Sada, nakon godinu dana sam navikla da više ne mogu gledati zalaz sunca iz svoje sobe. Ok, nije da je bio neš spektakularan.

Shvatila sam da nemamo pravo na život ili da nismo osuđeni na život (kako kome draže), nego da se radi samo i samo o suživotu. Mislim da sam to shvatila već i prije, ali da sam sad tek počela prihvaćati. Dakle, gay is ok. Btw. ja pričam o pederima, ne i lezbijkama. Na njih sam naučila još davnih dana. Uvijek sam im bila interesantna. Možda je i prihvaćanje njih od mene imalo neke veze s egotripom, ali u to mi se sad ne da ulaziti. Davno sam se saživila s njima.
Isto je i s prijateljima. Moramo se naučiti prihvaćati takvima kakvi jesu (oni od volje pokušati pozitivno utjecati). Vrline - mane = ? Nema tko nema mana. Pitanje je samo da li nas njihove vrline zadovoljavaju u toj mjeri da smo spremni zažmiriti na te nedostatke.
Jučer navečer sam svojim dragim prijateljicama rekla da ću potražiti nove. Bile smo na nekoj cugi i ja sam htjela još, a one doma. Istina, mjenjale smo birtije od popodne, ali ono... Di vam je mladost? Mislim, cijeli smo dan zajedno i hoću interakcije s još nekim osim vas. Sori kaj mi niste dovoljne. Rekle su mi da prošećem i prozujim jel ima nekoga uokolo, a ja sam rekla da neću sama, da mi treba podrška. Je, šetala budem od birca do birca i kao najveći idiot gledala di ima tko poznat. Odjebale su me. Kaj da radim kad od muških prijatelja samo s dvojicom mogu van? S ostatkom se ne mogu dogovoriti oko mjesta, vremena, muzike.. U biti su se pretvorili u penziće. I, na kraju za koji k sam išla spavati u 3? Da bismo nas četri zajedno pogledale playboy-ev pornić. Jeben provod. (frendicama: i znam da čitate ovo i živo mi se jebe i živo me zaboli i živo mi puca kurac)

Razvijam novo promišljanje. To be strong is to hold yourself within. Kad donesem zaključak da li je tvrdnja istinita ili ne, možda vas obavijestim. Nije da će itko umrijeti u neznanju.
Btw. ako netko zna iz koje je to pjesme (radi se o house-u), nagradit ću ga altruizmom. Lyricsi koje sam upamtila su :"to love you is to know you... to be strong is to hold yourself within"

I, zakaj bi jutro bilo pametnije od večeri? Do svih životnih spoznaja ja sam došla po noći. I to najčešće pijana i nadrogirana. K tomu sam još najljepše dane svog života proživjela po noći.

Još jedno noćno pomirenje/prihvaćanje. Produkt nekog razgovorima pod utjecajima. Prestajem se zamarati zbog starenja (na slijedećih 10-ak godina). Nije me mučilo u smislu imat ću bore. (dapače, živim za dan kad ću moći napraviti face lifting i dobiti onaj "začuđeni" look jer će mi se konačno oči otvoriti. uvijek su mi više pritvorene, nego otvorene) Bila sam zabrinuta jer sam razmišljala da nakon kaj proslavim još koji rođendan će se moje (ovakvo) ponašanje smatrati neprimjerenim. Ono: ak dođem na house zabavu, gledat će me čudno (odi doma i rađaj djecu). Ali, na toj zabavi od petka svi smo bili u kasnijim 20-ima, ranim 30-ima i zaključili da smo malo čudna generacija kojoj situiranje u kontekstu braka i djece nije na kraj pameti. Ima nešto u tome. Npr. iz mog razreda iz srednje od nas 38, 2 ili 3 ženske su se udale i that's it. Ostatak nadobudno živi noćnu smjenu. Tak da se veselim jer ne budem ostala sama u nastojanju da se naslušam dobre muzike i nasrećem dobre stare prijateljice Marijane (u iščekivanju Parkinsonove bolesti). I još sam jučer sjedila s dva (nazovimo ih) frendovima od 30 i neš sitno godina, pa kad ih vidim tako divno zaigrane i neozbiljne, nada je još čvršća i utemeljenija. Budem posvajala djecu (kad ih se prestanem bojati). Male crnce. Možda ne baš male :) Ili ću čekati dok se nenadobudni iz moje generacije porastavljaju i počnu plaćati alimentaciju. Takav me ne bude silovao ni na djecu ni na brak.


UPDATE: Pronašla sam čija je stvar. Stevie Wonder u originalu "to know you is to love you". Ostaje pitanje čija je house verzija sa ženskim (bjelačkim) vokalom.

- 11:51 - Bug off! (44) - Bug yourself! - Bug somebody else!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

04/2007 (1)
03/2007 (4)
02/2007 (4)
01/2007 (3)
12/2006 (7)
11/2006 (4)
10/2006 (2)
09/2006 (4)
08/2006 (3)
07/2006 (7)
06/2006 (11)
05/2006 (13)
04/2006 (11)
03/2006 (16)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

POSLANICA "SPAMATORIMA":


Ne ispričavam se zbog brisanja komentara tipa: super blog... dođi vidi moj... thx na komentaru... evo i tebi i sl. Ako sam negdje ostavila komentar, to je zato što sam se osjetila povučenom za jezik na ovaj ili onaj način. Također, to ne znači da zauzvrat očekujem komentar (ili bilo što drugo). Komentirajte ako imate nešto za komentirati, a ne reklame ili reda radi.



If you're not in it for the love of the music, would you, please, fuck off!

Time marches on never ending,
time keeps its own time.
Here we stand at beginning,
and then goes passing us by. - Kings Of Tomorrow's Time

When I walk, I walk my line and I take what's mine.
And I ain't so high that I can't fall.
And I ain't so low that I can crawl. - Silicon Soul's Right On

We stand up to get down. - Juliet's Avalon




trigona888@gmail.com