Svijet Makrobiotike

Moja omiljena jesenska miso juhica

Jesenska miso juha

Juha idealna za hladnije jesenske dane!

Sastojci:
-wakame alga, namočena i izrezana na trakice
-1 šalica bundeve izrezane na kockice
-1/2 šalice luka izrezanog na polumjesece
-1/4 šalice daikona izrezanog na štapiće
-1/2 šalice cvjetića brokule
-cca 1l vode ili temeljca
-ječmeni miso

Priprema:
U vodu ili temeljac staviti wakame algu, bundevu, luk i daikon. Kada zavrije kuhati poklopljeno 10 minuta. Dodati brokulu, kuhati još 10 minuta i maknuti sa vatre. U toploj vodi razmutiti miso (oko 3 čajne žličice) i uliti u kiuhanu juhu. Još kratko vratiti na vatru i poslužiti.

18.09.2007. u 13:09 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (12)
Rujan 2007 (11)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Razmjena iskustava u pripremi hrane i načinu života po principima makrobiotike

Linkovi

Evo blogića koje rado čitam:

Hagakure.blog.hr

ljubav...ah ljubav

Tečajevi izrade seitana i tofua

Ako želite naučiti kako izraditi tofu i seitan...
Kontakt: 091 76 88 694