Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetmakrobiotike

Marketing

Moja omiljena jesenska miso juhica

Jesenska miso juha

Juha idealna za hladnije jesenske dane!

Sastojci:
-wakame alga, namočena i izrezana na trakice
-1 šalica bundeve izrezane na kockice
-1/2 šalice luka izrezanog na polumjesece
-1/4 šalice daikona izrezanog na štapiće
-1/2 šalice cvjetića brokule
-cca 1l vode ili temeljca
-ječmeni miso

Priprema:
U vodu ili temeljac staviti wakame algu, bundevu, luk i daikon. Kada zavrije kuhati poklopljeno 10 minuta. Dodati brokulu, kuhati još 10 minuta i maknuti sa vatre. U toploj vodi razmutiti miso (oko 3 čajne žličice) i uliti u kiuhanu juhu. Još kratko vratiti na vatru i poslužiti.



Post je objavljen 18.09.2007. u 13:09 sati.