RADIO RIVARELA - ISJEČCI IZ PROGRAMA
Ovdje su dijelovi programa Radija Rivarela sa Novigradskog proljeća 2005. Isječci su u Real Media formatu, a izrezani su iz snimke onoga što je išlo van iz odašiljača radija osim clipa br. 1 kojeg ekskluzivno objavljujem samo ovdje na blogu (emitiran je ali se NIJE NAŠAO na finalnoj CD kompilaciji "16 ZA 16 x 2".

1. NOVIGRADSKA RAZGLEDNICA
2. PJESMA O ŽOHARU

Radio Rivarela

29.04.2005., petak

VRATIJA SE ŠIME!

Nije Šime nego Di Džej i nije Abit nego Gigabyte matična ploča ali tu je, radi, radi dobro, radi odlično. Uspio sam spasiti sve osobne podatke, mailove, hrpu Word dokumenata....ma sve. Živio Norton Ghost!
Dobro, nakon ovog šoka koji mi je priredio PC, vraćam se natrag na posao i pokušat ću završiti dnevnik NP-a slijedećih dana. Preslušavajući sinoć jedan dio od onih silnih sati snimljenog programa shvatio sam koliko je radio divan, jedinstven a opet - pomalo opasan medij. Opasan utoliko što su svi razgovori s gostima na Radio Rivareli vođeni uživo. Niti jedan nije bio snimljen ni montiran osim kratke izjave gradonačelnika Novigrada Antea Milosa što je i normalno jer smo prilog radili u kino-dvorani do koje naš "kavez" nije mogao doprijeti. Prema tome, budući da je sve išlo uživo, bile su vrlo čujne i naše i "njihove" greške. Ono što neću nikako (ne bi bilo fer) staviti u kolekciju zvučnih zapisa na ovom blogu je Ronijeva provala kada su ga urednice poslale da obavijesti slušateljstvo o novčaniku koji je izgubljen pa nađen. Zvučalo je to ovako:

Dobili smo obavijest da je pronađen novčanik.....crven, pošaran. Molimo vlasnika da dođe po njega u kostimografsku radionicu. Još jednom ponavljam: novčanik....crven....pošaran....neka se javi u kostimografsku radionicu.

Ili biser kojeg smo u montaži uspjeli izrezati (hvala Bogu, bilo je i montaže) a čiji je autor bila Ema-Barbara:

Znači uspjeli ste shvatiti temu ovogodišnjeg Novigradskog proljeća. Recite mi koliki je vaš internet za slikarsko-scenografsku radionicu?

Zločesti montažeri spojili su na završnoj prezentaciji nespojive dijelove pa je tako bila slijedeća kombinacija:

O...oprostite, moram na WC.
Ne mogu, boli.....jako!
Dobro, ja sam ovdje došao prvi puta i već sam se snašao.
A, ne....ja imam dosta iskustva jer sam tu već treći puta
(danas)
Mislim....sve se može kad se hoće, samo trebaš imati dosta mašte.


I tako, svašta je bilo u montaži. No, montaža je jedno a emitiranje uživo nešto sasvim drugo i upravo u tom su dijelu naši radijaši pokazali znanje, nadarenost i kreativnost. "To ide sada, uživo, popravaka nema, što je otišlo - otišlo je." Moram reći da su se svi snašli podjednako. Iz iskustva znam da nije nimalo lako govoriti uživo pred milijunskim auditorijem putem TV ekrana, pogotovo ako emisija ide uživo i ako puna koncentracija mora trajati oko pola sata. Proljećarcima je bilo nešto lakše ali su se ipak ponijeli vrlo profesionalno i svoju ulogu shvatili ozbiljno iako su znali da sa druge strane radio valova postoji tek nešto više od četiri stotine potencijalnih slušatelja. Nadalje, pokazali su izuzetnu odgovornost u komunikaciji s gostima (osim možda s Jožom ali to je ON kriv) što je također veliki preduvjet za neku kasniju komunikaciju u poslovnim odnosima....no to je već za jednu drugu priču.
Ako ova ekipa i slijedeće godine bude u istom ili proširenom sastavu, bit će zaista zanimljivo pratiti rad radijske radionice, odnosno Radija Rivarele putem radio-prijamnika. Slijedeće ću se godine zaista potruditi pomno pratiti program Radija Rivarele, ako ga bude. Vrijedi slušati.

- 09:13 - Komentari (3) - Isprintaj - #

26.04.2005., utorak

OBJAVLJUJEM RASPAD SISTEMA!!!

Stanje je kritično. Moja najdraža matična ploča Abit AN7 koja je odvozila kompletan program Radija Rivarele - umrla je! PC je privremeno mrtav i sada ne mogu završiti ništa: kompletan snimljeni program je u tom računalu zajedno sa materijalom za izvještaj kojeg moram predati (već sam trebao) i dok ne stavim unutra istu novu matičnu ploču - stojim u mjestu. Ovo što čitate pišem sa računala kojeg sam sastavio večeras od raznih polovnih dijelova koje sam našao po kući. Nikada nisam ni pomišljao da ću se na internet spajati preko stare 100Mbit mrežne kartice i sa starim procesorom od samo 800 megaherca. Sporo, grozno, fuj! Jedva sam nekako pokrenuo ovu skalameriju pod stolom i nije mi jasno kako uopće radi. A što se mojoj najdražoj AN7 dogodilo? Spalio je grom za vrijeme nevremena. Čudno da ni jedna druga komponenta nije dobila po nosu. Sreća u nesreći. Sutra idem u dućan istresti lovu koju sam mislio sačuvati za nove auto-gume. E pa - nema ništa od novih guma! Do daljnjeg........

Previše sam umoran za bilo što drugo. Samo javljam da sam živ.....živčan.

Di Džej

- 01:36 - Komentari (2) - Isprintaj - #

23.04.2005., subota

DUGO NISAM NIŠTA SROČIO JER.....

1. Krenuo je Radio 5+ pa imam obveza u OŠ J. Račić. Prekrasna mala ekipa, kao ona u Novigradu. Nedostaje ZG dio Radio Rivarele (Ema i Luka) ali očekujem ih ovih dana.
2. Iz kobasice od 78 sati snimljenog programa vadim van najinteresantnije govorne dijelove. Bliži se rok slanja izvještaja za NP pa moram obaviti svoj dio posla.
3. Imam na servisu ni više ni manje nego 5 računala. Kao da su samo mene čekala da se vratim iz Novigrada pa da crknu. Polako ih vraćam u život ali traje to....
4. Pa moram malo uživati i na Jarunu....barem vikendom, kaj neeee???!!!!

Nadam se da imam dobre razloge za privremeno nepisanje :-)
Javit ću se ja, don´t worry!

Di Džej

- 23:50 - Komentari (3) - Isprintaj - #

19.04.2005., utorak

MAJA, MATEJA, MARTINA

Već dobro uigrani tim srednjoškolki i ove je godine u radijskoj radionici pokazao znanje. Maja Subotić iz Rijeke, Mateja Pavlić iz Križa (ili Ivanić grada....nismo definirali) i Martina Mateljić iz Ivanić grada (ili Križa....nismo definirali) doslovno su zračile idejama u kreiranju programa Radija Rivarela.
Maja (lijevo) se posebno istaknula pričom o ribicama u "Zelenim minutama" (novoj ekološkoj rubrici) a Mateja (sredina) i Martina (desno) su odlično odradile svoj dio posla u Novigradskoj razglednici koja je ove godine bila posvećena cvijeću u vrtovima i na balkonima novigrađana.
Strašan 3M trio žario je i palio najavama i vijestima ujutro, u podne, navečer, u bilo koje doba dana. Vjerujem da su ih svi proljećarci doslovno oblijetali kada su po školi i oko nje hodale s minidiscom skupljajući želje za "Glazbenu ribicu". Njihov smisao za voditeljski posao posebno je došao do izražaja u kontaktu s gostima u studiju uživo kada su pokazale pravo umijeće vođenja programa i možda pomalo dale lekciju nekima na nekim lokalnim radiopostajama koji samo misle da su dobri voditelji.
Teško da će ovakav tim, osim možda na slijedećem Novigradskom proljeću, ikada više ovako savršeno funkcionirati....osim ako ih ja ne skupim u Zagrebu u st......mmmmda, neću sada o tome. Prerano je još. Enivej, cure - svaka čast! :-)

PS.: Jesam li se sada bar malo iskupio?

- 22:37 - Komentari (4) - Isprintaj - #

RETROSPEKTIVA-DAN DRUGI: NEDJELJA (muke po jinglovima)

Ovo je Luka Jedva sam uspio nagovoriti Davorku, Vlatka (Majića), Rocu, Jožu i Thea da snime svoju poruku za sve one koji dolaze u školu stvaralaštva. To se uz glezbu na playlistama vrtjelo cijeli dan, pa tko se usudio približiti školi Rivarela na udaljenost od nekih 50-ak metara, sigurno je nešto čuo. Kasnije se pokazalo da će te snimke itekako dobro doći u stvaranju jedne sitne psine za ponedjeljak. Djeca i njihovi nastavnici polako su počeli stizati u Novigrad. Stigao je i moj Luka montažer. Čim se smjestio u hotel, odmah je poželio vidjeti gdje će i na čemu raditi. Bio je oduševljen kada je vidio da je sve u punoj funkciji, baš onako kako je to zamišljao još u Zagrebu.
Navečer smo otišli na svečano otvaranje škole stvaralaštva u novigradsku kino-dvoranu. Bilo je lijepo i svečano a malo detaljnije o tome možete pročitati na blogovima Psiha (linkovi lijevo) kao i na službenoj stranici NP-a.
Luka i ja zatim smo u hotelu dogovorili tehničku strategiju režije i otišli se odmoriti.

- 19:45 - Komentari (4) - Isprintaj - #

RETROSPEKTIVA-DAN PRVI: SUBOTA (muke po anteni)

Netko je zeznuo s antenom. No dobro, nije prvi put da kupe nešto krivo ali mi je zaista žao što jednostavno nisam otišao još u Zagrebu u Chipoteku i za sitnu paru kupio antenu. Žao mi je i što sam barem 3 puta pitao jesu li kupili pravu antenu. Enivej, nakon kraćeg natezanja s telefonima, kada sam konačno nekim ljudima uspio objasniti da je kupljena antena za prijam televizijskog programa, utvrdili smo da FM antene nema za kupiti u cijeloj Istri. Onda se javio čovjek iz Buzeta koji je ponudio pravu Yagi antenu i linearca za protuuslugu od 400 kuna. Budući da nisam htio stvarati dodatni neplanirani trošak, odlučio sam da Radio Rivarela i ove godine ostane zatvorena u kavezu (čitej: da se ne čuje dalje od škole). U svakom slučaju, trebalo je riješiti antenu. Riješio sam je na vrlo čudan način opisan na webu vrlih čeških kolega pirata (http://www.pira.cz) gdje sam našao dosta korisnih savjeta kako od običnog antenskog kabla napraviti dobru antenu. Na kraju su traverze koje drže nadstrešnicu talijanske škole postale - antena. I odašiljač je proradio u punom sjaju.....samo do obale. Naša mentorica novinarske radionice Sandi Uran kasnije je pričala kako su u hotelu čuli slabašan jingle Rivarela, ali kako to nisam i sam provjerio, ne bih htio komentirati. Tonska je režija proradila negdje prije 21:00 sat i prvi je signal otišao van: stereo, čist k´o suza! Hajde, rekoh sam sebi, bar nešto. Ponosan na prvo junačko djelo otišao sam u hotel. Lažem, prvo sam otišao s vitezovima švedskog stola na gemišt.....dobro, na dva.....ma OK, na tri......ajde neka - na četiri. Ali baš je prijalo :-)

- 16:35 - Komentari (2) - Isprintaj - #

18.04.2005., ponedjeljak

DAN POSLIJE

Vratili smo se iz Novigrada gdje je zatvoreno 16. Novigradsko proljeće ili 30. Škola stvaralaštva. Radija Rivarela više nema u eteru. Nestao je zajedno s djecom koja su otišla kućama. Neki tužni zbog kraja a neki ipak veseli jer su stekli nove prijatelje. Dobro je pripomenuo ministar Primorac na zatvaranju Škole da će nekoliko dana poslije mobilni operateri dobro zaraditi na silnim SMS porukama koje će se upućivati sa svih strana na sve strane Hrvatske. O mail porukama da i ne govorim. Tu se može svašta prenijeti. A Blog neću ni spominjati. Slijedećih ću dana i ja stvarati dobar promet svom net provideru i napraviti kratku retrospektivu rada Radija Rivarela - u riječi i slici. Stay tuned!

Di Džej

- 14:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

15.04.2005., petak

ŽUŽA DEFINITIVNO NAJBOLJA OVE GODINE

Cjelokupno gledajući program Radija Rivarele, Mirjana Žužić, voditeljica sladateljske radionice osvojila je najviše simpatija kako kod slušatelja tako i kod nas koji smo radili program. Od svih sugovornika najbolje se snašla u studiju (u koji je, treba spomenuti, ušla smrznuta i napuhana od hladnog vjetra koji je vani puhao cijeli dan) i jednostavno - otvorila dušu. Bravo Žuža!

- 19:51 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ODUSTALI SMO OD TOP-LISTA

Nitko da dade i jedan prijedlog.
Zato smo odustali.
Ionako je cijela zacrtana koncepcija programa potpuno promijenjena.
Tako se valjda radi u školi kreativnog stvaranja.
Nema pravila.
Pa onda......nema....

- 14:29 - Komentari (1) - Isprintaj - #

RADIO RIVARELA RADI PUNOM PAROM....

....ali danas smo ipak odlučili otići malo u štrajk (čitaj: prvi zajednički odlazak u grad na piće ili sladoled) pa smo nakrcali playliste da ne bude tišina u eteru i - jednostavno nestali. Na vratima je bila obavijest: U ŠTRAJKU SMO! OTIŠLI SMO! NEMA NAS! POLJUBITE VRATA (i u naše ime). Dok ovo pišem, vrti se miks stare italo disco glazbe. Čujem da svi koji su u školi slušaju. Probat ću im to podvaliti i sutra na velikoj disko večeri.
Baj d vej, još samo sutra i - gotovo. Radio Rivarela se gasi u 10:55.......

- 14:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.04.2005., srijeda

....I DALJE SE RADI....

...samo što ja jednostavno nemam vremena za (b)logiranje pa ne napišem ništa već dosta sati. Evo, sada uhvatih predah nakon ručkah da se javim sa par riječih. Prekjučer je bilo predstavljanje svih radionica, a po reakcijama publike prezentacija Radija Rivarele bila je najuvjerljivija. Uostalom, sve možete pročitati u dnevnim biltenima na www.novigradsko-proljece.com
Jučer je bila promocija DVD-a prošlogodišnjeg koncerta u crkvi. Održana je u kongresnoj dvorani hotela Maestral koja prima cca 200 ljudi. U gledalištu se moglo pronaći cca 20-tak zainteresiranih i nitko više (!?!).
Vrijeme će pokazati koliko sam bio u pravu.
Našem dragom Josipu Kruniću sinoć je umrla sestra. Danas smo mu svi zajedno u ime škole stvaralaštva poslali brzojav sućuti.
Za sada u našem studiju i režiji sve štima kao podmazano. Tu i tamo dolaze neke individualne želje (ne govorim o glazbenim željama i porukama, one su uvijek dobrodošle) koje usprkos svemu pokušavamo promptno ispuniti.
Žao mi je jedino što naš mali radio ni ove godine nisu htjeli pustiti iz kaveza.
I tako prolazi dan za danom....bit će četvrtak, pa petak, pa subota, pa nedjelja....i onda idemo kući. I nema više Radija Rivarela.....

Di Džej

- 14:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.04.2005., ponedjeljak

NA RADIO RIVARELI SE RADI.....

.....doduše ne onako kako smo planirali jer je koncepcija programa u potpunosti izmijenjena. Sada se radi po principu Što-Nam-Padne-Na-Pamet-To-Vrtimo, dakle jedna full slobodna forma. Da se osvrnem malo na jučerašnje otvaranje NP-a. Sve je bilo super....i svečano i šareno i zvučno i nadasve zanimljivo. Voditelji radionica predstavljeni su sličicama iz svoje najranije mladosti (a zato smo dakle svi morali poslati svoje sličice još od doma, ahaaaa!) na video zidu. Urnebes! Nije bilo lako prepoznati neke voditelje radionica....poglavito Thea ili Jožu a kamoli Davorku....dok Joža nije svima otkrio da je to zapravo - ona. Budući da Psiho do ovog trenutka još nije napisao ništa o ovom događaju ni na jednom od svoja dva bloga (linkovi na njih su - da podsjetim - sa lijeve strane ove stranice) ovo je samo kratko prisjećanje na ono što se dogodilo.
Ovo je najvjerojatnije konačno: ove godine se koncert u crkvi NEĆE SNIMATI. Zašto? Nema:
1) Josipa
2) SKIG-ovaca
3) Dovoljno kamera
4) Šteta!

Luka je na bazenu, a ja ću složiti par playlista za navečer. Nadam se da mi neće zamjeriti kada se vrati.

Di Džej

- 14:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.04.2005., nedjelja

JUNAČKA DJELA

Kao jedan od meštara lože Vitezova švedskog stola svečano objavljujem da je otvoreno primanje novih članova u udrugu. Svatko tko želi postati član mora izvršiti jedno junačko djelo. Evo popisa mogućih:
- pobijediti Damjana u količini doručaka (u jednom terminu)
- pobijediti Milana (Psiha) u količini ćevapa kod Ede
- pobijediti mene (Di Džeja) u brzini uništavanja "Džamboline" u bilo kojoj pizzeriji u Novigradu (fleksibilan sam glede lokacije)
Ovo su samo prijedlozi za junačka djela. Za sve ostale prijedloge smo uvijek otvoreni.

- 15:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KRENULI SMOOOO!!!!!!

Jedan, dva, tri, testing, testing.......haaaaaa.....odašiljač radi! Internet radi! Pult radi! EMITIRAMO! Doduše, NE EMITIRAMO NA 108 nego na 88.5...ponavljam ...... NA OSAMDESET OSAM I POL MEGAHERCA. Razlog tome je što je novigradski eter užasno nakrcan talijanskim radijskim postajama koje naš slabašni odašiljač bez linijskog pojačala (grrrrrrr!!!!) nije u mogućnosti prekriti. Tako je jedina suvisla "rupa" ostala ona na 88.5 megaherca. Nadalje, kako se - OPET U NEDOSTATKU LINIJSKOG POJAČALA - ne možemo čuti u hotelu, otpao je noćni program. Šteta. Radio Rivarela će tako emitirati samo od 9 do 19 sati svakoga dana, a u međuvremenu ćemo se mi radijaši šetati po Novigradu i činiti junačka djela za udrugu Vitezova švedskog stola.
Josipa Krunića, koji je zbog velikih obiteljskih problema morao ostati kod kuće, u video radionici zamijenio je Vlatko iz umaške OŠ Marija i Lina. Svi ćemo mu pomoći da odradi sve što se od njega očekuje. Kako je Josip ostao kod kuće, tako posljedično nije došao NITKO od SKIG-ovaca. Žao nam je svima, a posebno radijašima koji su se u ovim trenucima polako počeli okupljati. Josipa i SKIG-ovce svi lijepo pozdravljamo i poručujemo da mislimo na njih a Josipu prenosimo posebnu zapovijed: POČNI SE PRIPREMATI ZA NOVIGRADSKO PROLJEĆE 2006. VEĆ SADA!!!
Toliko za sada iz Radio Rivarele. Pozdravljam ekipu dobrih Panoramiksa u zagrebačkom HTV-u, posebno bojnicu Bukulin i Martinu Opasač, Mišu u Puli (svakako se zaleti gore!) i sve koji prate ovaj blog. Čim budem imao malo više slobodnog vremena, posvetit ću se slikovnom izvještaju iz Novigrada za Panoramikse. Stay tuned.

Di Džej

- 12:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.04.2005., četvrtak

POSLJEDNJI POST PRIJE KRETANJA KONVOJA

Sve je spremno za polazak u Novigrad. Konvoj kreće sutra (petak) u 15:30 iz Zagreba po srednjeeuropskom vremenu. Očekujemo relativno dobro vrijeme sa ponekim padalinama u Primorju i Istri ali ništa zabrinjavajuće. Ovo je posljednje javljanje prije razmontiravanja informatičke opreme. Vidimo se u Novigradu :-)

- 23:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.04.2005., srijeda

UPRAVO ODRŽAN SASTANAK MENTORA RADIJSKE RADIONICE

Svatko je rekao što je imao za reći.
Svi smo se složili oko svega.
Nije bilo nikakvih primjedbi na bilo što izrečeno.
Prihvaćen je plan i program rada radionice.
Razišli smo se u miru i veselju.
Kraj.

(Psihovski kratko i jezgrovito :-))

Di Džej


- 21:46 - Komentari (1) - Isprintaj - #

OBAVIJEST U RANIM JUTARNJIM SATIMA

Analizom neslužbenih lista primljenih učenika (bez Vukovarsko-Srijemske županije) Josip Krunić, voditelj Video radionice i ja utvrdili smo da bi ovogodišnju NP ekipu trebalo sačinjavati 10 polaznika od čega su:

3 snimatelja (treba ih najmanje 4 za uspješan rad radionice)
5 novinara (ovo je minimum koji se nekako dade prihvatiti)
2 nastavnika hospitanta (koji dolaze učiti)

Nedostaju:

barem 1 montažer (koji bi se, da je sam, ionako ubio od posla)
barem 1 mikroman (bez tona video nije video ili kao u doba nijemog filma...za svaki slučaj ću ponijeti note Joplinovih ragtimeova....možda se tamo ipak nađe za mene kakav raštimani pianino pa da spasim situaciju)
barem 1 tehničar (koji će se brinuti da sva tehnika u Video radionici bude OK)

i kako se čini - oni će nedostajati do 17. travnja 2005. Polaznici Video radionice svake godine za trajanja NP-a proizvedu oko 10 sati sirovog materijala od kojeg se u nekoliko verzija montira oko 4-5 sati finala. Prati se rad svih radionica od otvaranja do zatvaranja Škole stvaralaštva plus sve ostale prateće manifestacije i samostalne autorske priče polaznika Video radionice. U ovakvom sastavu kakav je sada - Video radionica ne može djelovati. Mislim da će ovaj četvrtak ili petak biti objavljeno ono najgore (toplo se nadam da ipak neće, ali...)

Di Džej
(na radnom mjestu - pult HTV1, noćna smjena)

P.S.: Odgovornima u Vukovarsko-Srijemskoj županiji, ako ovo čitaju, velika hvala za sve :-(((

- 03:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

05.04.2005., utorak

JOŠ 3 DANA DO UTOVARA

Oprema je uredno složena na odmorištu stepenica zagrebačkog štaba Radio Rivarele koji se nalazi u prostorijama Udruge Radio 5+. Dobili smo vijest da nisu odobrena sredstva za nabavku linearnog antenskog pojačala. Stoga obavijest svima koji nas misle slušati cca 300 metara zračne linije dalje od OŠ Rivarela: zaboravite! Osim ako zadnji čas ne pronađemo neko spasonosno rješenje da ipak malo pojačamo snagu našeg PCI MAX-a. Stay tuned.

Di Džej

- 02:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

03.04.2005., nedjelja

PRVO JUTRO BEZ KAROLA VOJTYLE

Probudio sam se prije nekih 15 minuta. Prvo što mi je upalo u oči je naša obiteljska fotografija s Papom snimljena prije 2 godine u Rimu. Razmišljam o njemu.....bio je jedinstven i sumnjam da će svijet ikada više imati uz sebe nekog sličnog Papi Ivanu Pavlu II. Otišao je u nebesko svjetlo, tamo gdje svi mi jednoga dana moramo otići. Otišao je ostavivši za sobom nebrojeno mnogo dobroga. Pokoj mu duši.

- 07:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ČEMU SVE OVO?
Radio Rivarela službeni je radio Škole stvaralaštva "Novigradsko proljeće" koja se svake godine održava u istarskom gradiću Novigradu (Cittanova). Radio Rivarela je od prošle 2004. godine po prvi puta uz Internet počeo emitirati i na FM frekventnom području preko odašiljača male snage (300 mW) koji se smatra eksperimentalnim uređajem, koji se kod nas na tržištu može legalno nabaviti i za kojeg nije potrebna dozvola za emitiranje. Radio Rivarela potekao je iz radijske radionice Škole stvaralaštva. To je (vjerojatno) jedini radio na svijetu koji svoj program (za sada) emitira samo 9 dana godišnje. Ovo je javni dnevnik RADIJA RIVARELA.
GLAZBENE ŽELJE....
....i sve ostalo što želite znati o Radio Rivareli ili o Novigradskom proljeću možete 24 sata na dan slati kao upite mailom AKO KLIKNETE MIŠEM OVDJE.


Company logo design
Logo Design