Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radiorivarela

Marketing

KRENULI SMOOOO!!!!!!

Jedan, dva, tri, testing, testing.......haaaaaa.....odašiljač radi! Internet radi! Pult radi! EMITIRAMO! Doduše, NE EMITIRAMO NA 108 nego na 88.5...ponavljam ...... NA OSAMDESET OSAM I POL MEGAHERCA. Razlog tome je što je novigradski eter užasno nakrcan talijanskim radijskim postajama koje naš slabašni odašiljač bez linijskog pojačala (grrrrrrr!!!!) nije u mogućnosti prekriti. Tako je jedina suvisla "rupa" ostala ona na 88.5 megaherca. Nadalje, kako se - OPET U NEDOSTATKU LINIJSKOG POJAČALA - ne možemo čuti u hotelu, otpao je noćni program. Šteta. Radio Rivarela će tako emitirati samo od 9 do 19 sati svakoga dana, a u međuvremenu ćemo se mi radijaši šetati po Novigradu i činiti junačka djela za udrugu Vitezova švedskog stola.
Josipa Krunića, koji je zbog velikih obiteljskih problema morao ostati kod kuće, u video radionici zamijenio je Vlatko iz umaške OŠ Marija i Lina. Svi ćemo mu pomoći da odradi sve što se od njega očekuje. Kako je Josip ostao kod kuće, tako posljedično nije došao NITKO od SKIG-ovaca. Žao nam je svima, a posebno radijašima koji su se u ovim trenucima polako počeli okupljati. Josipa i SKIG-ovce svi lijepo pozdravljamo i poručujemo da mislimo na njih a Josipu prenosimo posebnu zapovijed: POČNI SE PRIPREMATI ZA NOVIGRADSKO PROLJEĆE 2006. VEĆ SADA!!!
Toliko za sada iz Radio Rivarele. Pozdravljam ekipu dobrih Panoramiksa u zagrebačkom HTV-u, posebno bojnicu Bukulin i Martinu Opasač, Mišu u Puli (svakako se zaleti gore!) i sve koji prate ovaj blog. Čim budem imao malo više slobodnog vremena, posvetit ću se slikovnom izvještaju iz Novigrada za Panoramikse. Stay tuned.

Di Džej

Post je objavljen 10.04.2005. u 12:01 sati.