Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staklenozvono

Marketing

musaka od kelja

Uobičajena musaka je s krumpirom, ali nisam jela krumpir skoro šest mjeseci i ne fali mi.
Ponekad samo zamiriše, ali kad se sjetim težine u želucu nakon konzumacije, odluka je laka.
Taj osjećaj da mogu jesti do sitosti, a ne osjećati da sam se prejela je prekrasan, a osim toga, jedem sve ono što volim i što sam godinama svjesno izbjegavala zbog količine kalorija.
Najznačajnija nus pojava ove prehrane je da nema oscilacija šećera u krvi, pa nikada ne osjećam glad. Nemam potrebe za grickanjem i ne osjećam želju za šećerom.
Ugljikohidrati su gadna navika. O šećeru neću ni govoriti.

Imam kuhani kelj i malo umaka s mljevenim mesom.
Pa slažem: kelj - meso - parmezan - kelj - meso - parmezan - kelj.







Sve zalijem mješavinom milerama, jaja i parmezana.



Zapečem u pećnici.



I njam !



Post je objavljen 04.01.2016. u 23:25 sati.