Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 55. ) - Spektakularna moto priča uz sex i rock and roll

Veliko okupljanje bikera počelo je u petak, a subota je obilježena defileom bikera kroz Petrinju i velikom feštom na Pigiku.

3. Big Chief moto susret počeo je u petak okupljanjem motorista na petrinjskom Pigiku gdje svi motoristi imaju gdje parkirati svoje najdraže ''igračke'' kao i mjesta za kampiranje. Naime, Pigik je veliko brdo na kojem zaista ima mjesta za tako velik susret.

Prvi dan je počeo okupljanjem motorista, spremanjem šatora, uživanju u dobrom jelu i piću, a uz glazbu Delta Blues Banda uživalo se do dugo u noć. Pečenje vola počelo je točno u ponoć i tako se nastavilo punih petnaest sati. Prve porcije su se sjekle oko 11 sati, a pečenje je završilo oko 15 sati. Dok se vol još uvijek pekao krenuo je najspektakularniji dio ovog susreta.

Oko 14 sati Petrinjci su izašli na ulice spremni za već tradicionalni spektakl, a nakon što je policija blokirala promet bilo je jasno da bikeri stižu. Glasan zvuk motora, a bikeri su ga forsirali još više, bio je jedini zvuk koji se čuo kad se u samom centru prvo pojavio policijski motor, a zatim iza njega gradonačelnik grada Petrinje Željko Nenadić i Đuro Gavrilović kao glavni sponzor i predsjednik Petrinjskog moto cluba na motorima koje su slijedili svi okupljeni bikeri.

Glasni bikeri prodefilirali su petrinjskom glavnom ulicom, a mahali su i pozdravljali sve prisutne koji su ih došli podržati. Iz centra su produžili dalje gradom, a svi prisutni u centru čekali su njihov povratak na Trg hrvatskih branitelja. Ubrzo se ponovno čuo zvuk motora i bikeri su stigli na trg gdje ih je pozdravio Đuro Gavrilović.

- Furajte se dok ste mladi! - riječi su kojima je Đuro Gavrilović pozvao sve prisutne na ovaj moto susret, a pozdravio je novog gradonačelnika Petrinje da pozdravi sve, međutim on to nije htio jer još uvijek nije službeno preuzeo funkciju gradonačelnika.

Svi prisutni bikeri odmah nakon toga zaputili su se prema Pigiku gdje se zabava nastavila podjelom vola, a zatim i bikerskim igrama, dok su ih zadnju večer zabavljali Emina Arapović i Atomsko sklonište.

Bogatsvo ovog susreta najvećim je dijelom u tome što su okupljeni bikeri iz mnogih dijelova Europe poput Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije, Njemačke, Srbije i naravno iz lijepe naše Hrvatske.

Ni jak vjetar ni povremena kiša nije smetala velikom broju motorista iz svih dijelova Hrvatske te velikim brojem nazočnih, uglavnom mladih Petrinjaca da se uz sjajan ROCK koncert i striptiz zabave na raskalašenom, otkačenom tulumu do zore.

Brzina i ROCK divljina

Nakon defilea ulicama grada i poslijepodnevnih bikerskih igara, večer je počela nastupom Emine Arapović, koja je dobro zagrijala publiku za ono što je slijedilo nakon njenog nastupa. Prije svega pozornost svih prisutnih kao i prošle godine privukao je sexy – show ( treba spomenuti kako je show započeo oko 23 sati, što je ipak malo prerano s obzirom da je još uvijek u publici bilo i djece, te isto tako djevojka se u potpunosti razgolitila, što pak smatramo neprimjerenim staviti na Internet ) koji je kod nekih izmamio uzdahe, kod drugih neke druge osjećaja, međutim, nitko nije ostao ravnodušan. Prostor ispred pozornice se ispuno kad je na binu došao Bruno Langer i njegovo Atomsko sklonište. « Bikeri i rock and roll idu zajedno i zaista je bilo dobro svirati pred ovakvom publikom », rekao je Langer, koji se prije i nakon koncerta strpljivo slikao sa svojim obožavateljima.

Dok su neki uživali u sjajnom koncertu, drugi su i dalje palili svoje motore i isprobavali njihovu snagu, treći su pak odlazili do svojih kampova, u pratnji mnogih zgodnih djevojaka, naime, među motoristima iznimno je veliki broj sjajnih ženskih motorista, djevojke, očito svestrane, po nekima su pokazali veću vještinu upravljanja motorom od muških kolega.

Ipak, jedni, drugi i treći su uživali u ogromnom pečenju, vol od 300 kilograma brzo je planuo. Preko dvije tisuće motorista i skoro tri tisuće posjetitelja zaista je prodrmalo jedan mali gradić kakav Petrinja uistinu jeste, ali gradić željan pustolovina noćnog života, što su još jednom Petrinjci i potvrdili. Ovogodišnji moto susreti završili su kao i uvijek, tradicionalnim vatrometom., vatromet je u jednom trenutku oduševio posjetitelje, ali i rastužio, budući kako je nekoć izuzetno poznati hotel Pigik trenutno ruševna zgrada, samo djelomično u funkciji, isto tako, vatromet je osvijetlio svaku ciglu ruševne zgrade, što je bilo jednako lijepo, koliko i zastrašujuće ) Kada rekapituliramo događanja ovog vikenda u Petrinji, može se bez dvojbe konstatirati, bio je ovoj spoj vrhunske zabave, atraktivnih moto-vratolomija i sjajne glazbe, uz veliki broj posjetitelja iz svih dijelova županije, Sisačko-moslavačke.

FOTO ZAPIS:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Post je objavljen 08.06.2009. u 21:54 sati.