Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Jedno moje poslijepodne

Ekonomska kriza ne mimoilazi ni moju banku. Osjeca se to na svakodnevnom poslu, pa je i vise vremena za poslijepodnevni odmor. Danas sam rano izasao na rucak i uputio se do Avrama ciju hranu rado jedem.



Sjeo sam za stol kojega je vec zauzeo Josi i dok je on zucno vodio neki poslovni razgovor sjetih se da moram svratiti u njegov ducan kako bih kupio nove peraje za plivanje.



Dogovorili smo se da dodjem za pola sata i on ode, a njegovo mjesto zauze Rafik, odvjetnik iz Um el Fahema (Arapski grad istocno od Hadere) i prije nego li naruci jelo na sav glas progovori kako sutra Baruh Marzel i njegovi krajnji desnicari nece uci u Um el Fahem na najavljenu manifestaciju!

.............

Avram je reagirao zucno kako treba cvrsta ruka koja bi uvela red medju muslimansko stanovnistvo, a njegova je ruka pak zorno pokazivala kako bi to trebalo provesti!



Dok je Rafik odvracao Avramu da bi mu bilo bolje da se vrati u planine Maroka iz kojih je dosao, spustio sam se na cestu i malo procavrljao sa kamiondzijom Henom koji od jutros nije imao musteriju, pa ubija vrijeme razgovarajuci s prolaznicima.



Josi me je vec cekao u svojoj trgovini svakakvih potrepstina za domace zivotinje i za sport,



te dao da isprobam peraju na desnoj nozi.



Jos sam uzeo hranu za Macija i dok je Josi pravio racun (peraje umjesto 110, kao za mene 90 sekela i macja hrana 30), ja sam brzo izracunao kako su 90 + 30 = 110 i za divno cudo Josi je napravio bas takav racun.
Razmisljajuci kako sam napravio dobar posao udjoh u banku i pred mojim stolom zastanem u cudu. Nista nisam pio, a odjednom vidim dvostruko!!!





Post je objavljen 23.03.2009. u 20:38 sati.