Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/konzument

Marketing

One2play – ne šalje djeci plaćene sličice i obećanu majicu!?

Hrvatska tvrtka One2play rastužila je sedmogodišnjeg dječaka koji je skupljao sličice nogometaša toliko da je njegov otac potražio pomoć, a cijela priča je završila i u medijima nakon što sedmogodišnjak već dva mjeseca nije dobio obećanu majicu, a uz to kako je otac naveo i dvadeset dana čeka na unaprijed plaćene sličice koje mu nedostaju u albumu!

Dječakovog oca A.K. razočarala je sporost i ignoriranje tvrtke koja već dva mjeseca nije njegovu sinu poslala majicu, kao ni sličice koje mu nedostaju iako ih je već unaprijed platio sredinom prošlog mjeseca.

Pričajući o svemu otac dječaka naveo je kako je nakon što su čekali dva tjedna obećanu majicu nazvao tvrtku One2play i tada dobio informaciju kako će majice stići oko 1. lipnja, a svakako prije početka prvenstva u nogometu. Međutim to se nije dogodilo! Ipak nakon što je cijela priča završila u medijima ekspresno su poslane i majice. Gorak okus lošeg odnosa prema potrošačima ostaje i nakon svega, pogotovo zbog krajnje neobzirnosti prema djeci od strane tvrtke koja prodaje igračke namijenjene upravo djeci.

Društvo Konzument podsjeća kako je One2play tvrtka koja je u svojoj ponudi držala i igračku Bindeez super studio povučenu s tržišta u Australiji zbog otrovnih sastojaka (GHB ili "droga za silovanje"). One2play je igračku Bindeez super studio povukao s tržišta u Hrvatskoj, o čemu ipak javnost nije bila obaviještena, a i upiti našeg Društva ostali su tada u potpunosti ignorirani.

Post je objavljen 10.06.2008. u 19:16 sati.