Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/groggy1

Marketing

TISAK, INFORMATIVNI MEDIJI

Koristim priliku zahvaliti se informativnim medijima koji me prate i daju mi odredjene prostore a bez kojih ne bih vjerojatno mogao postici u ovom obliku rezultate na literarno-umjetnickoj sceni, koje sam eto do sad postigao! Imam osjecaj da se pogotovo u zadnje vrijeme otvaraju nove mogucnosti i da sam medijima sve interesantniji... Ne znam tocno zasto, ali moglo bi biti, jer sam ostao ono sto sam uvijek i bio: mag komunikacije! Zato se i razumijem dobro sa servisom koji isto prenasa i stvara, pa tako stvoreno proslijedjuje ljudima gladnim informacija! party

Nema dugo bio sam gost radio Liechtensteina. Kratki intervju ce biti objavljen najvjerojatnije i u cetvrtak na Hrvatskom radiju u emisiji za iseljene Hrvatice i Hrvate.

Liechtensteiner Volksblatt je prvo objavio vijest o mojoj nagradi a kratko nakon toga i intervju sa mnom. Hrvatska Matica iseljenika je na svojim stranicama objavila vijest o nagradjenima u njihovom literarnom natjecaju! U XING grupi Croatian Diaspora Community je bilo isto govora o aktivnostima mi a bio sam potpomognut i od strane moderatora iste! Vec ovog tjedna bit ce objavljen i intervju i u drugom, od samo dva dnevna lista u Knezevini Liechtenstein - Liechtensteiner Vaterland. Gospodin Drosos Drossinakis je na kraju isto nasao za shodno da na svojem blogu objavi vijest o meni.
Bilo je jos toga dosta sto se medija tice, ali se ne mogu svega vise sjetiti! Prosim za oprost! belj

Ah da, i sam sam jako puno piskarao! Ne samo ljubavna pisma svojoj najdrazoj! Izmedju ostalog intervjuirao sam nekoliko ljudi. Jedan od tih je bio i dr. George Karahalios. A kad smo vec kod njega, ne znam da li sam vec to spominjao, moja je slika postala zastitni znak njegove humanitarne organizacije Kathaluwa.
A kad smo vec kod humanitarnih udruga... primio sam i zahvalu od strane "Udruge branitelja vodoopskrbe i odvodnje d.o.o." za jednu skromnost koja cak mozda nije vrijedna nit spomena. Vrijedno spomena je pak sigurno zahvala koju sam dobio!


Post je objavljen 10.03.2008. u 18:59 sati.