Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sorrowinmysoul

Marketing

...dEstiNaTiON unKnoWN..... :P

hjoj....ode cijeli 10.mj.....heh.. i nisam uspela niti jednoga posta napisati v 10.mj....prestrasno.. a kaj bus..
Bas je lepo biti doma v cetvrtak i ne imati tzk prvi sat....hehyes Opce neznam otkud da pocnem pisati!!!a tak je to kad dugo ne pises posta... tolko toga se desilo....uhh...bilo je svega ! Ovaj tjedan mi je bil komaaaaa namcornamcor vjutro v skoli.posle odma na praksu....hotel park...opet..headbang uzas...nije bilo kak po ljeti...dok je marina bila s menom...LoL.. ve sam bila sama.....ali Ja kak Ja...niti samoj mi nebre dosadno biti..hehe zujo posla ko u prici....usisavanja mi je dosta za celi zivot...a nije niti nikoga zanimljivoga bilo.. kak npr. rukometasi po ljeti...hihi..
i tak....ponedjeljak je bil zanimljiv dan......nemate pojma kaj se u roku 3 h stigne napraviti...haha thumbupthumbupthumbup ajoj...a v skoli sam imala ~specijalne~ sukobe s profom s engleskog......neke ljude je jednostavno tesko razmiti...uhh.... isto kak i profa s povjesti.... nekaj smo se Tinika i ja jako smijale pod satom,a ona nas je gledala...i kaj,ve moram v zadnjoj klupi sedeti.....a Tinika mora stalno (STALNO) v knjigu gledati... je je.. beljnutnut (ko nam kaj more,ne tinika?!!..pff.. )
Jucer smo Tina i ja v gradu bile.....na Halloween party v INu...ehh...smesno je bilo....dosle su i Martina i Marinaparty....a posle i moj malicki cerek....lepo nam bilo :))
a danas uzivam doma,sutra opet na praksu i to vjutro....blablablabla
i nadam se da ovo nebu jedini post ovaj mj. :)

pozdravljam.... Tiniku,Črnu (naš je život BabL~ gAm smijeh),bebeka mojegacerek,Tonkicu,jednoga "Labuda" (LoL) , Jelicu,Tinu,Marinu...i ostale.....Myspace Layouts
Halloween Myspace Layouts



Image Hosted by ImageShack.us
Črna i Ja.....LoL..fino




Post je objavljen 01.11.2007. u 17:01 sati.