Uobičajeno jelo onih šta marendavaju jušno ,većina današnje mladeži ih nevoli al čast iznimkama-meni koji ih volin.Najbolje su mi bile u Spajića dok sam studirao u zg i kad mi se nebi dalo čekat red u menzi idemo kod Spajkija na špek fileke.Stari je donija tripice sa sela janjeće,odlučih ih spremit za ručak.Kotlić ,.užutija kapule dosta i ubacija onda tripice luk petrusimen i pancete domaće iskidane na komadiće ilagano nek pusti sok.
By mlola, shot with DSC-T9 at 2007-07-16
Posli ubacujen pome i podlivan s vodom i samo kanu vina.Kad je počelo krčkati stavija san iskidane kumpire sol papar i trećinu lista lovora jer je prejak
By mlola, shot with DSC-T9 at 2007-07-16
I kad su kumpiri bili gotovi i jelo je bilo gotovo,naravno dok se kuva tre4ba pazit na vodu dolit ako iskuva ili poklopit.Bilo je stvarno fenomenalno skoro ka u Spajića.Pozdrav
By mlola, shot with DSC-T9 at 2007-07-16
Post je objavljen 16.07.2007. u 21:29 sati.