subota, 26.04.2008.

Post za Otta

Photobucket

Dragi moj Otto !

Jako me razveselilo Tvoje pismo. Toliko sam sretna bila dok mi ga je gazdarica čitala da sam od sreće skakala pravac kutna-prozor-frižider-vrh kuhinje i srušila sam vazu. Nije se ovaj put razbila.

Problem s krznom imam i sama, a i mene ove dvije često plaše usisavačem jebem li im da im jebem. Taman zadrijemam, a one pale to čudo. Stat ću uskoro tome na kraj jer im poskrivečki grizem kabel (kad je čudo ugašeno). Kad ga do kraja izgrizem neće imat više kako to uštekat u struju, a ja ću napokon imat zasluženi mir.

Gazdarica me u zadnje vrijeme zapostavlja i ostavlja po cijele dane samu jer ide na neki tečaj. Vraća se kasno navečer i onda me uhvati gnjavit. Tako da ti ne mogu spavat ni puna 23 sata u komadu. Ja se njoj osvetim tako da u 4 ujutro odšetam do njene glave, stavim šapu na njeno čelo i mjauknem. Kad mi ona opsuje znam da je budna pa odem dalje spavat. Imam Ti i novu postelju. Gazdarica si je kupila novi stolac za kompjutor, a baš mi paše uz boju dlake pa sam odlučila drijemat na njemu po noći. Malo-pomalo stolac je pomaknut na stranu da ja mogu na njemu spavat, a gazdarica si je kupila novi stolac. Taj mi se ne sviđa pa ću joj ga ostavit.

Hrane me dobro, malo sam Ti se udebljala pa sad imam 4,5 kile. Nadam se da Ti neće smetat.

Kad mi pišeš o svom životu na rubu još se više zaljubljujem u tebe. Oduvijek sam htjela pravog mačora koji se neće bojat ni kosa ni vrana. Ti si moja ljubav Otto.

Dragi moj Otto veselim se našem susretu (kad-tad) jer se možemo seksat bez zaštite. I ja sam sterilizirana pa nemamo briga.

P.S. Molim Te da ne gledaš druge mačke jer znaš da sam osvetoljubiva, a do Tebe mi sa nagibnim vlakom sad ne treba puno.

Voli Te zauvijek Tvoja

Vilma

- 10:10 -

Komentari (23) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.04.2008.

Ne bojte se miša, miš je Vaš prijatelj

E baš neću pisat post utorkom. Pak ću danas. Dakle. Tri riječi koje mogu opisati nadolazeće dane su: Tuga, Čemer i Jad.

Danas je bio zadnji dan tečaja za ovaj tjedan. Niš do slj. ponedjeljka. A R je tu do petka. Može li biti gore? Vjerojatno, al ja sad ne vidim kako.

U tuzi od danas samo vegetiram i čekam ponedjeljak. Tražim utjehu u vidu nekakvog vodenjaka recimo. Da, to bi pomoglo. Ih.


- 23:25 -

Komentari (25) - Isprintaj - #

utorak, 15.04.2008.

Još jedan utorak..

Jučer je došla R. Ne samo da je došla, nego i ostaje par tjedana. Kad su nam kolege doušnici iz Slovenije javili da je upravo uletila ko uragan kod njih započeli smo pripreme za njen dolazak.

Mali radio je bačen u kutiju i sakriven u sobu kod vanjskih suradnika. Kalendar i slika kolege u kupaćim gaćicama su skinuti sa zida i stavljeni u ormar s arhivom u kojeg nitko nikad ne gleda. Lopte za pilates na kojima odnedavno sjedimo su ispuhane i odnešene u gepeke. Sa desktopa su obrisane sve ikone koje nemaju veze s poslom. Upozoreni su svi kontakti sa skajpa da nam se ne javljaju dok se mi ne javimo. Također je javljeno članovima obitelji da nas ne zovu na mobitele ili telefon jer se javljat ne možemo, a i ne smijemo. Kolegice su djeci javile da si sama rade večeru jer ne znaju kad će stići kući. To su ukratko pripreme koje vršimo svaka 2-3 tjedna kad ONA dolazi.

Njen dolazak bi u nekoj normalnoj situaciji kod mene uzrokovao probavne smetnje, glavobolju i napad žuči, no ne i ovaj tjedan.
Počeo je naime treći tjedan tečaja. Za sve koji ne znaju nek vide dva posta niže o kakvom je tečaju riječ. Za sve ostale koji vrijedno prate moj blog samo da kažem da već pomalo jebuckamo (kak bi rekel Euro) sretan
Predobro da bi se opisalo. Oduševljena sam. Što gradivom, što predavačem. Predavač je onaj kojeg si priželjkujem od prvog dana. Da mi predaje jel…

I dalje sam najpametnija na tečaju, al to se podrazumijeva.
Vrijeme leti ko sumanuto dok sam tamo, 4 sata mi se čini ko 4 minute. Otprilike leti onak brzo ko kad morate na wc, a daleko ste od školjke.
Do novih izvještaja s tečaja (jer sad samo o tome razmišljam) srdačno Vas pozdravlja Vaša

povuci potegni, ing. seksa

- 08:01 -

Komentari (34) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.04.2008.

Sastanak liječenih alkoholičarki II. dio

Molim štovano čitateljstvo da obrati pažnju na dužinu ovog posta i trud uložen u njega.I pohvali me naravno. Dakle, već i ptice na granama pjevaju da je subota dan za sastanak najljepših blogerica iz društva V.P. Vrijeme radnje 18 h. Ovaj nam se put pridružila i nova članica društva V.P.-Nymphea. Dogovor je bio da se donese sve što nam više ne treba (osim njihovih muževa) i međusobno podijeli. Skaska je to doslovce shvatila pa nam je dala da iz njenog gepeka uzimamo sve što želimo. Između lanaca za snijeg, potrganih kišobrana i nekakve zmazane torbe ja sam pronašla malog medvjedića. Zvat ćemo ga Božo jer je tako sladak.

Photobucket

Od 18-19 h smo dakle jele kolač (zbog kojeg se i nalazimo na parkiralištu). Onda su došle Lorna i Nymphea. Pa je započela garažna rasprodaja. Evo što sam sve ja dobila.

Knjiga viceva i gatarica:

Photobucket

Sjeckalica za povrće:

Photobucket

Set za ukrašavanje povrća:

Photobucket

Srećom, na tečaju smo dobili svaka po kilu krastavaca dugačkih. Rekli su da je to za rad kod kuće.Sad ih mogu ukrašavat.

Lopta, mali taperverić i vinčeko:

Photobucket

Satelitski cvijetak koji sutra ide sa mnom na posao:

Photobucket

Kao što vidite ja sam najbolje prošla. Njima sam uvaljala svoju staru kramu, a dobila svašta korisnog. Najbolje od svega je što one to nisu niti primjetile.

Vrijeme je kao i uvijek proletilo i začas su nas konobari tjerali iz restača zbog fajrunta. I nakon ovog susreta osjećam se pametnijom. A saznala sam i razlog zašto je skaska tako udarena u glavu. Doslovce.

Veselim se sljedećem susretu i darovima, a do tada skupljam kramu i dalje jer sad ju konačno imam kome uvaliti. A ne moram ni platiti odvoz.

Za kraj vic iz skaskine knjige viceva:

Žali se pacijent doktoru: „Doktore, gubim pamćenje“
Doktor:“Od kad?“
Pacijent: „Šta od kad?“

- 10:58 -

Komentari (43) - Isprintaj - #

utorak, 01.04.2008.

Živio rad, dolje coca cola

Mislila sam čekat prvi maj za napisat post, al pošto me moja najveća obožavateljica molila bum ga ranije. Danas najgori dan u tjednu. Tko zna kaj me sve čeka pa dok sam još živa i zdrava da bljucnem dvije, tri, pet. Umorna sam ko 3 psa. Radim ko sumanuta (ne svojom voljom) i to trenutno na tri (3) posla. Uz sve to počeo mi jučer, tj. sinoć tečaj. Sad se pitate kakav to tečaj počinje navečer. Pa tečaj seksa naravno. I moram reć da sam najpametnija tamo. Nije mi predavač onaj kojeg bih ja htjela, al je zato ovaj kojeg imam moj drugi izbor. Znači može se reć da sam polu-zadovoljna. Zadovoljena nisam. Al dobro, tečaj je tek počeo. Dakle, učimo prvo osnove. Muška i ženska spolovila i čemu ona služe. Moram priznat da mi nije još sve baš bistro, al kao što već rekoh-i dalje sam najpametnija tamo.
Kad sam vidjela par baba u hodniku i skužila da idu u moju učionu prepala sam se da sam došla na tečaj heklanja, al dobro je, one su tu samo prvi tjedan. Dalje nastavljamo mi sa tečajem naprednog seksa.
S obzirom da je jučer bio tek prvi dan nemam puno za reć. Osim da sam najpametnija na tečaju. I najskromnija isto. Veselim se suboti i sastanku VP sa 4 moje najdraže blogerice. Do tada me ne pitajte kad će novi post jer GA NEĆE BITI.

S poštovanjem,

povuci potegni, ing. (uskoro dipl.ing) seksa

- 08:35 -

Komentari (32) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga

Pamet u glavu, a dolje što uleti