6 jaja 1/2 kg krompira 3 žlice maslaca 3 žlice kiselog vrhnja 1 žlica mrvica 1 žlica peršinova lista sol Jaja tvrdo skuhajte, ohladite i isijecite na kolutove. Krompir očistite, operite i napola skuhajte pa ga isto tako isijecite na kolutove. U vatrostalnu posudu slažite red krumpira, pa red tvrdo kuhanih jaja, svaki red poprskajte rastopljenim maslacem, i završite s redom krumpira. Prelijte sve s kiselim vrhnjem, mrvicama i sitno nasjeckanim peršinovim lišćem, pa zapecite u pećnici. |
srpanj, 2004 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv