Odrezak 200 gr., 100 gr. šampinjona, brašno, vrhnje, senf, vegeta ,sol, peršin, sir trapist. Odrezak pržiti na ulju i kada je napola gotov staviti ga u drugu tavu da se nastavi peći. U prvu tavu staviti sjeckane šampinjone, malo brašna i pirjati. Zatim dodati vrhnje, malo senfa, sol, vegetu, peršin i zaliti goveđom juhom. Taj sos s gljivama preliti preko odreska, staviti sir trapist narezan na kriške. Kao prilog može se staviti, grašak, mrkva ,krompir ,riža. Okvirna cijena : 30 kuna Okvirno vrijeme pripreme: 30-40 minuta. |
srpanj, 2004 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv