Kozice s kruhom
Sastojci:
Repovi kozica ili škampi (očišćeni) - 20ak repića Maslac 1 rajčica Brašno Mlijeko Sol, papar 4 kriške kruha (bijelog) Peršin Sir Način pripreme: Kozice umočite u brašno i propržite ih na maslacu. Napravite bešamel umak (Način pripreme: Zagrijte maslac, popržite žlicu brašna i zalijte mlijekom, količinu morate procijeniti ovisno koliko gusto želite. Kada je kuhano dodajte začin po želji). Narežite kruh na kriške i posložite po limu za pečenje. Po njemu posložite pirjane kozice, krišku rajčice stavite na svaku krišku kruha, posolite, popaprite. Zalijte bešamel umakom i naribajte sir. Pecite u prethodno zagrijanoj pečnici 20 ak minuta na 180 stupnjeva. Kao ukras pospite sitno narezanim peršinom. |
< | ožujak, 2008 | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv