Komentari

nastassja.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Direktor Svemira

    Nisi sama Nass ;-)

    avatar

    13.05.2004. (14:46)    -   -   -   -  

  • Darius

    E vidis, ti si originalna. Izgledom i sadrzajem bloga :)

    avatar

    13.05.2004. (14:49)    -   -   -   -  

  • godzila

    E moja Nassy...drago mi je da postojiš kao i ovaj tvoj blogić, jer kao da vidim sebe da mi se sunce nije ukazalo pred pet godina, pa mi je sinusoida poletjela prema pozitivnom polu i sad mi je tangenta paralelna sa apscisom...nadam se da ce tu i ostati. Tko zna...možda smo mi na neki čudni način stvarno i povezane, možda si ti moja druga krajnost, kao i Gibonnijeva biljka da nije ono što je, ili moja slika Doriana Greya...možda si ti moj uteg s druge strane kantara. Ma neću ti više filozofirati, već evo čisto da ti se predstavim, da imaš nekog čijoj se nevolji možeš radovati, budući da ta nevolja ujedno znači i da se tvoja krivulja uspravlja k većoj vrijednosti na ordinati. bok.

    avatar

    13.05.2004. (15:00)    -   -   -   -  

  • F.

    Uoostalom, i sama kažeš: "Najveća naša muka u životu prozlazi odatle što smo vječno sami" Dakle, budi malo konzistentnija. Ne može ti jedan dan najgore stanje biti samoća, a drugi dan dosada. amoća je kao smrt. A dosada, ona u biti - nit' smrdi, nit' miriše. To je stanje koje nema ni pozitivan, ni negativan predznak. To je jedna obična nula. I mislim da onaj tip uopće kome je ovo "dosadno, brate", uopće nije zaslužio da ti i mi obraćamo pažnju na njega. Tvoja stranica uopće nije dosadna, što se vidi i po broju posjeta. A priznaj - toga si svjesna i ti. Pusa od nepoznatog štovatelja.

    avatar

    13.05.2004. (20:13)    -   -   -   -  

  • AxMi-24´s omanji kutak na netu

    Dosada??? Definicija dosade je ucit matematiku ;) A posto ti to ide znaci nema dosade u tvom zivotu :)

    avatar

    13.05.2004. (22:36)    -   -   -   -  

  • Nass

    Dosadno mi je Ax, dosadno... i boli! :)

    avatar

    14.05.2004. (01:27)    -   -   -   -  

  • AxMi-24´s omanji kutak na netu

    Damn baby. Moramo to sredit. Posto vampirimo svaku noc mozemo otic spamat negdje :D (predlozio bi ICQ ali onda nedavimo ljude ;)

    avatar

    14.05.2004. (01:31)    -   -   -   -  

  • dm^

    Dosadno, haha mozda je njegov zivot dosadan ili je cak on dosadan (i sam sebi) pa je to napisao. Nije. Barem ja to mislim. Ne postoji dosadno stanje zivota jer nemozes nikad ne radit nista. Ali ako je ono sto radis nekom ili tebi dosadno, zasto bi bilo?

    avatar

    25.05.2004. (02:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...