Komentari

auroramei.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • anabela

    eeeeeee....

    avatar

    15.07.2017. (15:29)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    pročiaj moj post ako stigneš

    avatar

    15.07.2017. (18:33)    -   -   -   -  

  • AnaBoni

    Pokušavajući uzeti škamp sa vilicom škamp sklizne sa nje i pogodi gospodina savršenog u prsa ( u JAJA...........hahaha )

    Odlično ti mašta funkcionira >: izmišljaj, opiši prvi seksualni zločin, ali..........u sljedećim postovima dodaj i ostale divote koje ti oženjeni pruža......hhmmmmmmmmmmmmmm

    avatar

    15.07.2017. (19:04)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    napisala sam ti komentar na svom blogu ali ti čini mi se ne želiš komunikaciju nego pišeš blog osobno za sebe
    sretno ti pisanje dalje

    avatar

    16.07.2017. (00:19)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Šta je ovo? Blog o promicanju pedofilije? Njega i mogu (uvjetno) razumjeti, muškarci često razmišljaju donjom glavom (ali opet, napaliti se na nešto što još ni srednju školu nije vidjelo?) i nisu baš naročito pametni. Ali tvoje roditelje ne mogu. Kakvi to ljudi nagovaraju kćer na bavljenje manekenstvom i dva dana je puštaju na izmišljeni izlet? I ta njegova jadna, tobože od žene zapostavljena dječica. Tko ih vodi u vrtić i oblači dok on neku maloljetnicu hrani škampima? Pa ne idu valjda sva musava i posrana okolo? A ovo sa škampima, da nismo malo previše puta gledali Pretty Woman? Samo čekam kad će se pojaviti svizac i zamotati čokoladu :)))))

    avatar

    16.07.2017. (00:21)    -   -   -   -  

  • ZAJEDNO PROTIV PEDOFILIJE

    Pedofilija je najstrašnija stvar na svijetu i ne mogu vjerovati da o njoj netko piše na ovakav način. To što je tekst nemušt i nepismen nevažno. Ne mogu razuimjeti da netko ne shvaća svu strahotu pedofilije!!!
    STRAŠNO

    avatar

    16.07.2017. (22:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...