Komentari

laloba.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • La Loba 37

  Nemojte si govoriti da je to ljubav, jer ljubav znači poštovanje prema samoj sebi i nedozvoljavanje da drugi prekine razvoj vas kao osoba.

  avatar

  07.03.2017. (21:43)    -   -   -   -  

 • Giving is receiving

  Brkati ljubav sa ovisnoscu i vlastitom osjecajem nedostatnosti.. Brkati ljubav sa tugom, prazninom i submisivnoscu.. Neke zene jednostavno pristaju na komadice, iz mrznje prema sebi, neznanja da moze bolje, prozivljavanja starih obiteljskih obrazaca, straha od promjene.. Zastrasujuce je ovo sto si napisala, a opet tako ljudski i tako cesto.. Mislim da je kljuc ponovno u razvijanju ljubavi prema samoj sebi. Kada volimo sebe, znamo da zasluzujemo najbolje, ne krademo drugima i ne pristajemo na komadice torte, svjesne da zasluzujemo cijelu, najfiniju tortu ikad, napravljenu bas po nasem ukusu :). Hvala ti za ovaj set postova posvecen zenama, divno!

  avatar

  07.03.2017. (23:33)    -   -   -   -  

 • La Loba 37

  Hvala tebi što si se javila svojim komentarom. Htjela sam ovime pozvati sve nas žene da se konačno počnemo voljeti i da se konačno počnemo držati zajedno. Ništa loše se neće dogoditi ako starom obrascu kažemo NE i radosno prihvatimo novo :).
  Sretan ti Dan žena i uživajte mi svi sutra u onome što jesmo :).

  avatar

  07.03.2017. (23:47)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Ako poštujemo sebe, nećemo u drugim ženama vidjeti opasnost,
  nego u pogrešnom ponašanju "svog" muškarca. A prvi korak
  obično bude da i mi same uradimo nešto slično, da dozvolimo
  drugom da nas voli i vrati nam dio samopouzdanja koje je prvi
  uništio.

  avatar

  08.03.2017. (06:19)    -   -   -   -  

 • La Loba 37

  Da, ključ je u nama samima. :)

  avatar

  08.03.2017. (06:43)    -   -   -   -  

 • Alisa u zemlji odraslih

  Čovjek je čovjeku najveći vuk, ali čak i vukovi poštuju snagu čopora. Žena ženi može biti baš svašta. Muški psi će se možda potući, ženski će se zaklati. Strašno da.
  Što se tiče preljuba... Moj dečko je u više navrata bio u nevjerici mojim reakcijama na pokušaje drugih djevojaka da ga "osvoje" i na reakcije na preljube općenito. Mislim da u tim situacijama je isključivo "kriv" onaj koji je u vezi. Bezobzira na spol. Nije ona ta koja treba paziti na osjećaje neke random ženske. On je taj koji treba paziti na to, jer njemu ona nije random ženska. I bok.
  A to kako se žene ujedine protiv ženskog spola mi je uvijek bilo fascinantno. U raznim situacijama. Nisam čula za Herin kompleks, hvala na info :)

  avatar

  11.03.2017. (18:02)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...