Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Sanja

    Drage naše Zagrepčanke, Alene, Majo... Ma svi vi...

    Meni se osobno dojmovi još nisu slegli, tek danas plačem ko malo dijete...
    Srce mi veće od najveće kuće na svijetu, suze ne prestaju teći... 19 godina je komad života,a nekako kad shvatiš da je kraj, srcu postane baš baš teško.
    Sretna sam što vas imamo, sretna što vi imate nas.
    Ono jučer iznenađenje je bilo prekrasno. Stvrno ste pravi prijatelji. Hvala Vam od srca što ste uljepšali i uveličali našu proslavu. Nadam se da će ih biti još puno puno.
    Veselim se ponovno druškanju, formalnom ili neformalnom, zajedničkim godišnjicama i proslavama, natjecanjima, putovanima... svemu što nam vrijeme nosi.
    Pozdrav iz Karlovca, Sanja

    avatar

    19.12.2016. (14:48)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Čuj, puno smo razmišljali o iznenađenju, ja sam skupio ekipu i rekao: "hajmo trust mozgova, ovo je Karlovac, prvi tim koji smo mi suosnovali, moramo napraviti nešto posebno". Iako Zagrebačke mažoretkinje rijetko kada idu na godišnjice, u ovom slučaju nije bilo samo doći na proslavu, nego smo morali napraviti nešto veliko, zar ne? Hej, pa Karlovac je u pitanju... :-)

    I svatko je dao svoj obol svojim idejama i realizacijom. U svakom slučaju jučer je bilo super. I mene je par puta stegnulo u grlu. Baš ono jako...

    Pusa, do slijedeći puta...

    avatar

    19.12.2016. (14:52)    -   -   -   -  

  • Cestitka:)

    Draga Viki sretan ti rođendaaannn!Puno zdravlja,srece i uspijeha ti zelim u zivotu ,a i sto se tice tima!Dozivjela ti nama jos 100 :)))

    avatar

    19.12.2016. (15:47)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Cemu samo 100, bar 150!

    avatar

    19.12.2016. (18:23)    -   -   -   -  

  • Viki

    Hvala Vam:))))

    avatar

    19.12.2016. (18:58)    -   -   -   -  

  • :)

    Sto ste napravili kao iznenadenje Karlovcu?
    Sretan rođendan Viki:)

    avatar

    19.12.2016. (19:32)    -   -   -   -  

  • Cestitka:)

    Ma i 200 hahaha

    avatar

    19.12.2016. (21:18)    -   -   -   -  

  • Ćurko

    Viki mi te volimooo ,najbolja si !
    Sretan rođendan po 100ti put danas hhaah :)))

    avatar

    19.12.2016. (22:49)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    :)
    Ogromna torta (svi uzvanici i Karlovačke mažoretkinje zajedno nisu uspjeli pojesti ni pola), i kolaž starih fotki sa rođendanskom posvetom na drvetu, koje smo iznjeli uz posebnu koreografiju na "Sretan ti rođendan" sa kojom smo završili svoju koreografiju.

    avatar

    20.12.2016. (01:16)    -   -   -   -  

  • Zaštooo?

    Zar nije malo pretjerano na državni praznik, dan poslije Božića imati trening? Na Božić kada su svi sa svojim obiteljima, posjete, slobodan dan za obitelj. Pogotovo seniori koji će na Sv. Stjepana imati i ujutro i navečer trening. Sve je razumljivo da su cure profesionalke i to, al jedan dan neće postati niti gore niti bolje. Zbog zdravlja i odmora cura, taj jedan dan, što niste mogli osloboditi curke, da odmore, da se pripreme za taj tjedan priprema. Samo jedan jedini dan. Da budu s obitelji, kada smo i mi roditelji konačno slobodni 3 dana da provedemo s svojim klincima kvalitetno, obiteljsko, božićno doba? Ponavljam, jedan jedini dan, državnog praznika. Ne želim ništa loše, samo dan s obitelji. Slobodan. Ne možemo pozvati goste niti otići u goste jer imamo dijete koje ne može samo na trening. Vežete nas uz domove na slobodan dan. Nije to samo koji sat. Treba dijete odvest na trening, dočekat s treninga. I kako da dijete jadno mučimo s posjetama? Sve je to profesionalizam, znam. Do sada se nisam na ništa žalila, ali za Sv. Stjepana. Pa to je jedan dan.

    avatar

    20.12.2016. (10:57)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Dakle, meni ovo sad nije jasno. Na prošlom roditeljskom (10. mjesec) sam dao dvije opcije:

    1. Treninzi tijekom prvog tjedna praznika, od 26. do 31.12. jer u to vrijeme i ovako i onako imamo tri do četiri nastupa, pa da imamo i treninge. Naglasio sam da ove godine praznici počinju 24.12. Na Badnjak iz principa nećemo imati treninge iako nije slobodan dan, nego radni. Na Božić također nemamo, naravno, treninge. I jasno sam naglasio da ako nećemo imati treninge 24, 25, 26, i 31. da nam ostaje samo 4 dana za treninge (27, 28, 29, 30) što ni u ludilu nije dovoljno. Rekao sam da nisam sretan sa činjenicom da radimo na Štefanje, ali da je tako već godinama.

    2. opcija je bila da treninge imamo posljednji tjedan praznika.

    Svi su se složili prvi tjedan, uz jasnu napomenu da su treninzi u tom slučaju i 26.12.

    Nakon što nitko nije imao primjedbi i nakon što se tim složio da je to najbolje, stvar je stavljena ad acta. Planirana je sezona i ovo vaše pitanje nema nikakvog smisla više raspravljati. Primjedbu ste trebali dati tada. Ako tada niste bili u timu, ili niste bili na tom roditeljskom, ja tu stvarno ne mogu ništa. Jednostavno, to je sada tako.

    Smatrate li da bi iduće godine trebalo biti drugačije, ja nisam protiv. Čak štoviše, sve više mi se sviđa ideja da treninge imamo iza Nove Godine. Jer ovakve stvari nam stvarno ne trebaju.

    avatar

    20.12.2016. (11:57)    -   -   -   -  

  • Zaštooo?

    Pa što onda niste iznjeli svoje mišljenje da je pametnije imati treninge poslije Nove godine? Svake godine se kalendar mjenja u smislu praznika, odnosno na koji dan u tjednu padaju. Ove godine se nema viška dana da se ostane kod kuće jer sve pada na vikend i sporni ponedjeljak. Žao mi je da neke stvari ne shvaćate i ne organizirate bolje. Nemam ništa protiv vašeg vođenja do sada, sve je odlično, organizirate sve odlično, moja mala je oduševljena. Ali ako razmislite, uoći Uskrsa i Božića, obitelj bi trebala biti na okupu, a ne na putu za trening. Ja ne znam kakva vi obiteljska okupljanja imate, koliko je velika vaša obitelj i u to ne diram, ali moja obitelj je velika i voljela bi sa svojom malom otić u posjet, sjest u auto i ta tri dana uživat bez obaveza. Jer su to slobodni dani za OBITELJ. Sve mi je jasno što se tiće statusa Zag mažoretkinja, ali te cure vam toliko daju slobodnog vremena, volje, talenta da ste ih mogli pustiti jedan dan. Mi roditelji imamo posao i to su 3 dana koja su nam slobodna. Shvatite i moju poziciju.

    avatar

    20.12.2016. (12:54)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Iznio sam i drugi prijedlog. No, kao što znate tu je bio i problem što je škola trebala krenuti u četvrtak, pa zadnji tjedan nije imao 7 dana praznika. Ministarstvo se tek prije tjedan dana predomislilo pa je praznike produžilo za dva dana. A mi ne možemo sezonu planirati na način da pretpostavljamo da će se ministarstvo predomisliti ili da stvari mjenjamo tjedan dana prije praznika, poglavito što si obitelji moraju planirati obveze. Novisno o tome na koji je dan padao 26. prethodnih godina, mi smo imali treninge. Prošle godine je 26. bio subota i imali smo treninge. Koja je razlika?

    Shvačam ja jako dobro stvari i koje god rješenja mi ponudili uvijek će među 200 roditelja dio biti protiv, a netko to doživljavat egzistencijalno. Niti jedna odluka neće biti oduševljeno prihvačena od svih. Da smo treninge stavili drugi tjedan praznika, i opet bi ovdje bila nekolicina koji bi se bunili jer su planirali skijanja, odlazak klinaca kod bake i djede...

    I zato vas molim da mi odgovorite na dva pitanja:

    1. Koje je po vama bolje rješenje?
    2. Zašto ga niste predložili na roditeljskom sastanku u listopadu?

    Apsolutno se slažem sa vama da bi obitelji trebale biti zajedno daleko više, a posebno na Uskrs i Božić. I to jest razlog zašto nikada nismo imali treninge na Uskrsni vikens, Uskrsni ponedjeljak, Badnjak (iako to nije državni praznik), niti Božić. Isto tako samoinicijativno oslobađam treninga cure 31.12. koji dan također nije državni praznik. Smatrate li da bi bolje bilo da smo imali treninge na radne dane 24.12. i 31. 12? I kao što rekoh, ja se nikada nisam slagao sa logikom npr. Francuza koji su svoje Državno prvenstvo imali na sam Uskrs. To nije primjereno. No, Šrefanje ne osporava nikome slobodne dane za Badnjak i Božić, zar ne?

    Konačno, zar Vi stvarno mislite da treneri i ja osobno želimo raditi na državni praznik? Vjerojatno shvačate da nitko ne može biti toliki perverznjak, i da se i treneri odriču nečega jer je to, nažalost, nužno zlo.

    Nažalost obveze naših djevojaka ne omogućuju nam da imamo 4 treninga tjedno, koliko bi bio minimum, i zato smo se sa roditeljima i članovima dogovorili za intenzivne treninge tijekom praznika. Svi se slažu da je to prihvatljivije za članove.

    Još jednom, potpuno shvačam vašu poziciju, no molio bih Vas da Vi pokušate shvatiti našu. Isto tako Vas molim da ponudite bolju opciju treninga. Prihvatljiviju za večinu članova. Pritom sam uvjeren da ćete se složiti da 4 dana treninga tijekom zimskih praznika nikako nisu dostatna.

    avatar

    20.12.2016. (13:55)    -   -   -   -  

  • Zna se

    "I to jest razlog zašto nikada nismo imali treninge na Uskrsni vikens, Uskrsni ponedjeljak, Badnjak (iako to nije državni praznik), niti Božić."

    Ajde Alene proseci u arhivu bloga 12. mjesec 2011. I pogledaj si treninge na Badnjak i Staru godinu, a onda i 3.mjesec 2013. pa pogledaj trening na Uskrsni ponedjeljak.

    Samo cinjenice.

    avatar

    20.12.2016. (14:34)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Stvarno ne ne sječam što je bilo 2011. Moguće je da smo imali neki izvanredan događaj ili je zahtjev trenera bio takav, ali to je svakako bio izuzetak, a nikako ne pravilo. Provjerio sam za ovaj Uskrsni ponedjeljak, kadetkinje i juniorke nisu imale trening, nego samo seniorke i nešto se izvanredno desilo zašto je bio taj trening. Nitko od nas, ni ja ni Viki, a ni Maja (koja je tada bila trenerica) se ne sječamo koji je bio razlog. Sječamo se amo da smo nosili hranu na taj trening.

    Jednako tako tražim od trenera da dan prije prvenstva nemaju trening, ali ako se netko ozljedi, trening se održi. Konačno ako od 2011. naovamo to nije bila praksa, onda je očito da je to bio izuzetak, zar ne? Ja svakako nisam za treninge na te dane. Stoga ovakve izuzetke, jednom u... nikako ne treba izdvajati izvan konteksta ili ih iznositi kao kontraargument za nešto što što jest pravilo u timu.

    avatar

    20.12.2016. (15:15)    -   -   -   -  

  • Zaštooo?

    Ova rasprava nikamo ne vodi. Gospodine Alene, čestit Vam Božić i sretna Nova godina. Lijepo se provedite sa svojom ženom i prekrasnom kćeri. Srdačno.

    avatar

    20.12.2016. (15:26)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma nažalost ne vodi. Ja samo želim pokazati da nije nimalo lako donjeti odluku kada imate 85 djevojaka (seniorki, juniorki, kadetkinja), sa svojim potrebama, navikama, obvezama i željama, 3 trenerice, problem dvorane (ni dvoranu ne možete dobiti kada želite), rasporedima ostalih obveza i saveza (kada je Trenerska škola u drugom tjednu ne možete raditi treninge jer bar 6-7 djevojaka sudjeluje u školovanju cijele dane, cijeli tjedan)... Jednostavno kakvu god odluku donjeli bar 30% roditelja i članova će biti nezadovoljno, a 10% će nas razapinjati jer će smatrati da je to egzistencijalno važno i potpuno neprihvatljivo. Ako pak zadovoljite njih, onda će se na drugoj strani naći jednak broj onih koji će to smatrati neprihvatljivim. Meni osobno je potpuno svejedno kada ćemo imati treninge. Čak štoviše i ja bih hito imati 3 slobodna dana. Vjerujte mi da je tako.

    Hvala na lijepim željama, i Vama Čestit Božić i svu sreću u Novoj. Jednako tako i ja Vama želim da se lijepo provedete sa svojom obitelji.

    I moje najdublje isprike što odluka koja je donesena nije u skladu sa Vašim potrebama. Stvarno, ovo nije floskula, iskreno to mislim. Iskreno mi je žao. Ako ikako mogu nešto osobno napraviti da umanjim posljedice treninga 26. molim Vas da mi to kažete. Vjerujte, to ću svakako napraviti.

    avatar

    20.12.2016. (16:54)    -   -   -   -  

  • Zastooo?

    Moglo se i nas nesto pitati zelimo da djeca budu s obitelji taj dan sad nemozemo nikuda 6 sati u istom danu necete nista postic time cure su vrhunske i bez tog forsiranja ... ajde i vi obucite tajce pa plesite 6 sati i vjezbajte na taj dan

    avatar

    20.12.2016. (19:14)    -   -   -   -  

  • Zastooo?

    Najbolje posto vam 4 dana nisu dosta da stavite svaki dan 6 sati treninga pa bu vam bilo dosta .
    Cure se odricu stalno , nude ,trce javljaju a vi bi jos jos i jos ....

    Uzivajte u praznicima i necudite se nezadovoljstvom izmedu odredenih

    avatar

    20.12.2016. (19:24)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Prvo ovaj zastooo nije ista osoba kao i onaj prethodni zaštooo. Prva osoba je vrlo razumna i kulturna osoba, ova druga sad samo pokušava dalje kuriti.

    Pa pitalo se na roditeljskom? Vi ste bili na roditeljskom?

    Ajmo ovako. Svaki amaterski sport nižeg ranga (sinkronizirano plivanje, sinkronizirano klizanje, veslanja, taekwondoo...) ima treninge 6 puta tjedno po 2 sata i to cijele godine. Mi nemamo ni dio toga. Mi ćemo 6 treninga obaviti samo u tom tjednu i to u 5 dana, da bi cure bile slobodne 24, 25. i 31.12. Nemamo to svaki tjedan kao ostali.

    Treba li nam više treninga? Koje smo ono mjesto osvojili? Jesmo li povečali radi toga broj treninga? Mislite da konkurencija manje ili više treninga od nas?

    Na kraju, iskreno mi kažete da mi u upravi to želimo? Da se samo mene pita već odavno bi se mi prestali natjecati. A za redovne nastupe ne treba nam više od 4 sata treninga tjedno, bez i jednog sata treninga tijekom praznika. No, cure su ovu ideju odbacile i to uz "ne dolazi u obzir". Ali ovakva pisanja poput Vašeg sve me više približavaju ideji da se prestanemo natjecati.

    avatar

    20.12.2016. (20:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...