Komentari

mojakurukshetra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Atma

    ...

    avatar

    06.10.2016. (10:37)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Uh, tu ima svega :D
    Ali, to je život - u njemu je sve takitak ispremješano i isprepleteno.

    Ako smijem, ja bih ti protumačila san:
    Pojavile su se orke.
    Nisi se, u osnovi, prepala (jer je tvoje unutarnje biće znalo da su u stvari bezopasne).
    Ti si znala da su opasne, tvoja mentala je izvana naučila da je tu neka opasnost, pa si se ti po defaultu (i zato mlitavo, jer tvoja duša je znala da nema u stvari opasnosti) borila.

    Ono što na javi znaš da je tako i tako, uopće nije.
    Ono što misliš da su veliki problemi, shvati da su samo prirodni djelovi tvoje trenutne životne situacije (i ne ugrožavaju te u biti), no ne i sve ono što čini tvoju situaciju.
    (Kao kad bi se, prolazeći kroz voćnjak čudila da tu neko voće visi uokolo, i da komarci pikaju .....)

    Ti jednostavno moraš proći more da bi došla do New Yorka :D
    A to da si jurila znači da izvrsno napreduješ.
    Odličan ti je san.

    A san s Učiteljem je istiniti san. :)

    avatar

    06.10.2016. (10:56)    -   -   -   -  

  • Atma

    Hvala ti na interpretaciji. Fakat sve ima smisla :) Per aspera ad astra, nema druge i ja sam to valjda doslovno shvatila :D

    avatar

    06.10.2016. (11:08)    -   -   -   -  

  • Morski tras

    Pošto si u prvom snu povezala duhovnost sa orkama moja interpretacija bi se više usmjerila na to pošto neki simboli u snovima dobivaju značenje koje smo im prije pridodali pa se ponaljaju u nekim situacijama kako bi ih prije interpretirali ili shvatili o čemu se radi. Prema tome ja mislim da je orka koja te napada nekakvo finalno tvoje prožvakavanje situacije otuđenja ili odlaska od ljudi koje si smatrala svojim duhovnim stadom ali sad uviđaš da je opasno (za tebe). Iz istog razloga što znaš da je taj smjer za tebe nepogodan i nepoželjan opet stvorila si neku vezu sa njima zbog čega je tvoj napad kako bi se borila i oslobodila spona od njih slab i tvoj pas iako te želi obraniti ne može jako ugristi jer je to postalo dio tebe - prema tome ne želi te ozlijediti. Orka izgleda čudno i alienski tebi jer nije ono što si očekivala, nije dio tvoje prirode i duševnog mira. New York koji je u daljini ne treba predstavljati tvoj cilj ali može biti tvoje sidro, tvoj osjećaj sigurnosti jer je kopno blizu i da bar na neki način možeš imati stvari pod kontrolom jer ako krene na loše bar znaš u kojem smjeru da plivaš. Kako se osjećaš u vezi s kitovima?

    avatar

    06.10.2016. (11:47)    -   -   -   -  

  • Atma

    Interesantno! Baš ta riječ "stado" kojom si opisala tu duhovnu ekipu je razlog zašto sam se počela micati od njih. Moj vječni problem s bilo kakvim grupama i religijskim sustavima. Ima jedna zanimljiva stvar koja se pojavljuje kod mene, a vezana je za čitavu tu priču. Znači otkako sam ja odjebala jasno i glasno sustav, otkako se čak prepirem s nekim od tih kalupom uvjetovanih ljudi, dobila sam potrebu na svoj način, kad meni dođe prakticirati duhovnost. Ponovno sam osjećala povezanost s guruom, dobila volju za mantranjem itd. Ali na svoj način. Znači ne vodim se za ničim kako bi i što trebalo, nego kad mi dođe, slijedim poriv.

    avatar

    06.10.2016. (14:41)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    iz snova se uvijek izvlačim umorna i sjetna

    avatar

    06.10.2016. (20:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...