Komentari

mojakurukshetra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Atma

    Eto ga...

    avatar

    28.08.2016. (12:50)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ja imam problema s vratnim dijelom kralješnice pa bi me baš zanimalo što autorica o tome ima reći. Već skoro dva mjeseca trpim jake bolove u lijevoj plećki, ramenu i nadlaktici, a cijela mi lijeva ruka svako malo posve utrne. Sad već pijem ketonal forte dvaput na dan, a za koji dan trebamo na put jer mi počinje godišnji... Uf. Zakon korespondencije tijelo - um vrlo je, naravno, zanimljiv, ali osobno imam osjećaj da sa zaključcima valja biti oprezan, jer nerijetko literatura te vrste nudi preopćenita objašnjenja i prelagana rješenja. Ipak, rado bih da mi napišeš što L. Hay kaže o mojemu kutku svemira, pardon, kralješnice. :)) Btw, zadnjih dana često u slušalice slušam YouTube ponudu glazbe Tarana & Friends - Love in action - trenutno imam rezonanciju s njima, dok me opet jednom ne uhvati advaita-faza. :)))

    avatar

    28.08.2016. (13:27)    -   -   -   -  

  • Atma

    Prema ovome što pišeš, gledam dio za mišiće vrata i ramena.
    Za 6C vratni mišić piše: mišići vrata i ramena, krajnici. Simptomi: ukočen vrat, bol u gornjem dijelu ruke, upala krajnika, guša.

    Tereti, preopterećenost. Pokušavamo popraviti druge. Opiranje. Nefleksibilnost.

    Nov način razmišljanja: S ljubavlju prepuštam druge njihovim vlastitim lekcijama. S ljubavlju brinem o sebi. S lakoćom se krećem kroz život.

    7C ti navodim jer za probleme ističe bursae u ramenima, laktovi, štitnjača.

    Posljedice: bursitis, prehlade, štitnjača poblemi.

    Zbunjenost. Bijes. Osjećaj bespomoćnosti. Ne možemo dosegnuti što želimo.

    Nov način razmišljanja: Imam pravo biti što jesam. Zaboravljam prošlost. Znam tko sam. Dodirujem druge s ljubavlju.

    .....zanimljivo, ja isto znam imati bol u ramenima- imam pravo biti što jesam...hahaa.

    Evo updateana verzija posta sa slikom kralježnice iz te knjige i svim objašnjenjima.

    Tarana ima super verziju Hare Krišna mantre, vjerojatno je na tom cd-u. Bila sam na kirtanu koji je vodio jednom u ZG.

    avatar

    28.08.2016. (14:51)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    6C - to bi moglo biti, tj. od svega ponuđenog, kad bih baš morao birati, uprkos preopćenitosti izabrao bih upravo 6C. :)) Hvala!

    avatar

    28.08.2016. (15:59)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Ne vjerujem u cakre, prane i opcenito kojekakve "duhovne" aspekte yoge ali vjerujem u vjezbe koje pomazu. Mene je yoga spasila. Bila sam ukocena, nisam mogla sama zavezati cipele, svako toliko morala sam piti voltaren da kako tako prezivim dan. Isla sam na akupunkturu mjesecima, kod fiziotetrapeuta na masazu. Na kraju sam slucajno naletila na neki clanak o yogi i njenom utjecaju na otklanjanje bolova i ukocenosti. Pronasla neke video snimke sa vjezbama za pocetnike. Sada vjezbam svaki dan, i kad me nista ne boli i kad nesto osjetim. Iza vjezbi sam ko nova. Pogresan je pristup ne vjezbati dok boli, tako se jos vise ukocis. Duhovne djelove videa sa pjevanjem "ommmmm"-a i slicno preskacem, nisam tip koji vjeruje u hokuse pokuse. Dio sa sugestijom odradim cisto radi opustajuceg ucinka, ne vjerujem bas da sugestija moze pomoci u otklanjanju bolova. Mozda netko i ima bolove zbog kojekakvih umisljenih uzroka pa mu pomaze sugestija. Kod mene je dovoljno pogledati sliku, kao staticaru jasno mi je gdje je problem i sto treba jacati da bi nosilo kicmu i bolovi su cista fizika. Sori ako je komentar off topic ali kad su kriza u pitanju imam stosta za reci :)

    avatar

    28.08.2016. (17:52)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Louise kaže da je sva fizička bol nedostatak ljubavi prema sebi.
    Što je sve ljubav prema sebi, a što nije?

    Imam spomenutu knjigu u dva primjerka, za neke je L.Hay notorna newagerica, ali ja je cijenim i tvrdim da njezina metoda funkcionira, isprobano.

    I love and approve of myself! :)

    avatar

    28.08.2016. (19:07)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Fantastične su mi njene afirmacije za skidanje boli na organima i zapisi, uvjerenja.
    Imam i sama odličnu i učinkovitu tehniku, dugo sam radila na tome i ne pričam o tome svakome, ali dovoljno mi je što nemam potrebu za tabletama i doktorima. Emocije, uvjerenja...stvar je u osvještavanju, prihvaćanju i otpuštanju- najbolje i najveće znanje koje mi koristi u životu.

    avatar

    31.08.2016. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...