Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Mladen

    ... i igre su počele ... :)

    avatar

    26.07.2016. (12:04)    -   -   -   -  

  • Srđan Šale

    Pozdrav,

    Ja sam IM Srđan Šale.Urednik sam šahovske rubrike u SN.
    Želim van javiti da će sutra (srijeda) biti tiskana kratka vijest o početku šah-go meča Moro-Tiger sa ekskluzivnom Damirovom fotkom .

    Radna verzija teksta je ovdje.
    (Moguće su još neke male promjene)
    Pozdrav
    ========

    KOMBINIRANI MEČ U ŠAHU I GOU POČEO U VENECIJI SJEVERA

    U'' Veneciji sjevera'' -St. Petersburgu kombinirani šah-go meč igraju velemajstori Aleksandar Morozevič i Šveđanin Tiger Hillarp Person. Oni su najbolji go igrači među šahistima i na ovaj zanimljiv način Ruska go federacija popularizira go kombinirajući Morozevičevu šahovsku slavu (bio je drugi igrač svijeta 2008. ) i njegovu zaljubljenost u najtežu intelektualnu igru na planeti go.Sa ekskluzivnim fotografijam i informacijama o meču javio nam se naš FM Damir Medak koji sa obitelji sudjeluje na go turniru ali i na alternativnoj šahovskoj simultanki koji nakon meča daju oba velemajstora. Meč se igra u 4 partije . Dvije partije igraju se u šahu a dvije u gou. Ako rezultat meča bude neodlučen o pobjedniku će odlučiti brzopotezna partija.

    avatar

    27.07.2016. (14:03)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Srđane hvala ti na obavijesti i tekstu. Sa posebnim ću zadovoljstvom popratiti meč na blogu. Malo sam spor radi jako narušena vida, ali će biti.
    Srdačan pozdrav ... :)

    avatar

    27.07.2016. (14:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...