Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Stara

    Odlična ideja!!!

    avatar

    16.12.2015. (09:02)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala! :-)

    avatar

    16.12.2015. (09:58)    -   -   -   -  

  • hh

    pipa je presušila 10.5...

    avatar

    16.12.2015. (11:17)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    A gluposti. Ovo je ipak najveća glupost koju sam pročitao, a konkurencija pisanja gluposti na ovom blogu je ipak vrlo velika.

    1. Ta pipa je ovaj ured koštala daleko više nego što je kroz nju teklo. Kao što možete primjetiti po klupskim akcijama ove godine imali smo daleko više aktivnosti, bili smo nakon dugo godina na pripremama izvan Zagreba i to sa sva tri natjecateljska tima, nabavili smo dodanu opremu, odradili 4 turneje... Dakle daleko je to od presušavanja. Naravno da je 6 godina recesije smanjilo prihode kroz godine, ali hvala na pitanju, mi još uvijek dobro funkcioniramo. Daleko bolje od drugih timova. I kad dolazimo prijateljskim timovima na nastup (Bela Crkva, Radeče, Klinča Sela...) dolazimo sa cijelim timom, a ne sa 2-3 mažoretkinje da bi izgledalo kao da se na godišnjice odazvao velik broj timova, i da su ti timovi veliki, a ne mogu si priuštiti niti mini-bus za dolazak na nastup izvan svog grada

    2. I samo za vašu informaciju cijela bačva te pipe koju vi spominjete je tek 1/10 budžete Zagrebačkih mažoretkinja. Pa sad razmislite koliko dio te bačve nama znači! Prestankom kapanja iz te pipe prestao je i servis te pipe, nema više tog troška. I iskreno to nam je donjelo bitne financijske koristi.

    3. Mi smo volontere imali u timu uvijek (zdravstvena služba, fotograf, frizerka, vozači...). Samo su bili stvar stihije (javili bi se na samom koncertu, ili za neke službe poput šminkanja prije koncerta, za turneje, nastupe izvan Zagreba...). Sada ćemo to jednostavno bolje organizirati kao što smo bolje organizirali navijačku skupinu i od toga imali mnogo benefita.

    4. Da iza toga stoji išta drugo nego organizacija volontera poput navijača, onda to ne bi javno objavljivali, nego bi poslali interni flajer među članstvom.

    A vidim čita se naš blog, prati se... neka, neka... samo naprijed... budete i dalje učili od daleko največeg i najboljeg tima.

    avatar

    16.12.2015. (12:01)    -   -   -   -  

  • mama roberta

    Dobar dan!
    Evo mene opet,super Vam je projekt ,naravno da bi i ja htjela volontirati, no kome da se javim?
    Po zanimanju sam sistemski i mrežni administrator tako da Vam ja mogu ponuditi svoje informatičke vještine i naravno ako i kada zatrebaju druge stvari što god Vam je potrebno.....

    avatar

    16.12.2015. (13:40)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    mama roberta:
    Hvala vam puno. Poslat ćemo obrasce na trening odmah nakon praznika. Dobro došli!!!! :-)

    avatar

    16.12.2015. (21:40)    -   -   -   -  

  • :0

    Bravo za ideju. Ja ću se svakako javit. Mogu svašta nešto radit. Vozit, pomoći na koncertu, spajat struju, čak i svjetlo i ozvučenje. Baš bi htio bit dio tima.

    avatar

    17.12.2015. (01:18)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Dobro došli! I hvala vam!

    avatar

    17.12.2015. (08:44)    -   -   -   -  

  • iskaznica

    Kd ce te poradit na popustima i mogucnostima sa iskaznicom clanova imate hrpu sponzora !vec je bilo upita i rekli ste da cete to ucinit !kada ?koliko treba c3kati da saznamo apsolutno sve mogucnosti iskaznice ?:)

    avatar

    17.12.2015. (10:59)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Jednostavno pretrpani smo poslom. Trebalo bi nas biti još bar 3 zaposlenih više. Moja lista ima bar 20 prioriteta koje moram napraviti. A više od 15 sati dnevno 7 dana u tjednu ipak ne mogu raditi...

    avatar

    17.12.2015. (11:30)    -   -   -   -  

  • Minnie

    Pozdrav, da li imate nekakav bozicni nastup? Ili neki nastup sa svim sastavima za kraj godine?

    avatar

    17.12.2015. (23:51)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Naravno, kao i svake godine. Više o tome u novom postu za oko sat vremena, a podatke imate i na desnoj strani bloga, te u popisu nastupa u ovom postu.

    avatar

    18.12.2015. (00:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...