Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pozdrav iz Zuricha, Svicarska.

    avatar

    16.10.2015. (11:12)    -   -   -   -  

  • Film

    Kada ce slike sa premijere Zvizdana?

    avatar

    16.10.2015. (12:55)    -   -   -   -  

  • Dalia24

    Pozdrav,
    zanima me zašto djevojke iz ostalih seniorskih sastava ne sudjeluju na dinamovim utakmicama tokom cijele sezone, nego samo s1a,( koji je tako i tako zaokpuljen brojnim drugim nastupima. Zovete jedino ljeti kada je s1a vise manje na godišnjem.
    Mislim da bi trebalo i djevojke iz ostalih seniorskih sastava zvati na dinamove utakmice i neka druga događanja kako bi ih se što više motiviralo i aktiviralo, jer gotovo cijelu godinu ništa ne rade, samo odrade ta tri nastupa (božić, onaj u 3mj i 6mj) i to je to.... Zato se djevojke i ispisuju jer im je monotono i ništa se posebno ne događa u ostalim sastavima...Dok s1a odrađuje razna događanja u gradu i šire. I ostale bi djevojke išle na razna događanja i dinamove utakmice koje su im toliko zanimljive i WOW.
    Lijep pozdrav i unaprijed se zahvaljujem na odg :-)

    avatar

    16.10.2015. (15:10)    -   -   -   -  

  • Pitanje

    Jeli cure 1A sastava svoje uniforme nose kuci ili ih drzite sve negdje na istome mjestu?

    avatar

    16.10.2015. (20:52)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pozdrav iz Bordeauxa, Francuska.

    Nije istina da se cure zove samo po ljetu. Zove ih se i tijekom godine.

    Postoji nekoliko razloga zasto ih se ne zove cesce:
    1. Iskustvo je jedan od presudnih faktora za neke nastupe

    2. Isto nije prakticno zato sto se takvi nastupi rade iskljucivo u uniformama S1A dok uniforme S1B izgledaju lose i bitno su svjetlije. Kako S1A svoje uniforme duzi kod sebe kuci to znaci da se cure moraju nalaziti i ponovo ih vracati. Pritom bi se uniforme bitno unistavale.

    3. Pokazalo se da su cure iz nizih sastava nepouzdane i da se jednostavno ne mozemo u njih pouzdati a takav neprofesionalizam si ne mozemo dozvoliti.

    avatar

    16.10.2015. (22:59)    -   -   -   -  

  • Noktići

    Jel vase cure mogu imati duge i nalakirane nokte prilikom plesa,smeta li im to i prakticirate li takvo sto,odnosno ima li cura koje imaju takve nokte(meni je to prelijepo)!?
    Pozz

    avatar

    17.10.2015. (10:54)    -   -   -   -  

  • ***

    Da li Pufa jos plese u timu nakon one sankcije?
    Joj jadna cura bas mi je tada bilo zao :(
    Pozz

    avatar

    17.10.2015. (14:25)    -   -   -   -  

  • ??

    Postovani,lijepo Vas molim da mi objasnite princip i teoriju prebacivanja djevojaka iz sastava u sastav. Naime moja djevojcica vec 4 god.trenira u zagrebackim mazoretkinjama ,od trece godine u djecjem sastavu i kad je ove godine konacno navrsila 7 i docekala prebacivanje u juniorski prebacena je u juniorski treci sa djevojcicama koje su tek ove godine bile na audiciji. Sto bi znacilo da joj je "nagrada "za 4 godine treniranja i truda to da ne nastupaju na bozicnom koncertu jer su nove i jos nista neznaju. Po toj logici meni se cini da djecji sastavi i zapravo svi nizi sastavi upravi mazoretkinja nazalost sluze za ubiranje novaca od clanarina. Molim Vas za odgovor i objasnjenje. Hvala.

    avatar

    17.10.2015. (20:57)    -   -   -   -  

  • Mima74

    Pitanje u vezi putovanja u Gardaland. Da li cjena za mažoretkinju uključuje i roditelja kao pratnju ili roditelj plaća zasebnu cijenu Hvala

    avatar

    17.10.2015. (22:23)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Noktići:
    Da ima cur, koje imaju duge noge.

    ***
    Da Pufa još pleše u timu.

    ??
    Dječji sastavi imaju potpuno drugačiji program nego juniorki. Ti programi su nebo i zemlja. I zato cure iz dječjih sastava moraju odraditi juniorski program ispočetka. To je kao da kažete da djevojčica iz dječjeg vrtića treba ići odmah u drugi razred osnovne škole, a ne u prvi kao i djevojčice koje nisu išle u vrtć. Ovo sa ubiranjem novaca stvarno ne bih komentirao. Mislim da svih onih 100 stipendista koji su kod na, te sve one djevojke koje u 1A natjecateljskim sastavima koje ne moraju plačati apsolutno ništa na natjecanjima, pripremama, turnejama, team-buldinzima demantiraju tako što. Pokažite mi samo jedan jedini tim u Zagrebu koji ima toliko nisku članarinu, toliku količinu stipendista i koji sve to daje gratis svojim djevojkama.

    Mima74:
    Roditelj plaća zasebnu cijenu ako ide.

    avatar

    17.10.2015. (23:35)    -   -   -   -  

  • ??

    Nisam rekla da ubirete novac direktno sebi,ali i te stipendije i sve sto je besplatno za 1.A (koji je jedini bitan) valjda netko treba platiti. Znam da se program djecjeg i juniora razlikuje,ali ipak nemozete reci da su isto djevojcice koje vec 4 godine plesu i one koje su se tek upisale. Onda nemojte primati curice vec od 3.godine i ustedite roditeljima vrijeme i novac,jer mi da smo se upisali tek ove godine na istom bi pocetku bili ali bez potrosenih 4000 kn.

    avatar

    18.10.2015. (08:58)    -   -   -   -  

  • ola

    Jos da i Suzuki bude ove godine :))

    avatar

    18.10.2015. (11:14)    -   -   -   -  

  • #

    Meni nikako nije jasno sta se dogodilo s Agić? Cura je u 3. mjesecu dobila i nagradu za namarljiviju mazoretkinju koja je najvise pridonjela timu i na kraju...cura nije usla u 1. formaciju!Sto se dogada?Mas mi je bed zbog nje :(!

    avatar

    18.10.2015. (14:40)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ??
    Zar vi smatrate gubitkom vremena to što je vaša djevojčica bila u dječjem sastav? I da ponovo povučem paralelu sa vrtićem. Je li gubitak vremena to što je neko djete išlo u vrtić i time nije umjesto u 1. razred upisalo odmah 2? Ako vi kreativan rad, koji socijalizira vaše djete (umjesto da već sa 4-5 godina sjedi za kompjuterom i televizorom, a vršnjaci su joj poznati samo preko ekrana) doživljavate kao gubitak vremena, onda ja na to stvarno ne mogu imati nikakvog komentara.

    Mi u dječjem sastavu radimo na nivou klinaca tih godina, čiji se smisao za ritam u načelu razvija sa 6 godina. I kad pređu u juniorke počinju raditi potpuno drugačije, kao i što drugačije rade kada iz vrtića pređu u školu. Identična priča. A da pritom u vrtiću steknu niz benefita, odličnu interakciju sa vršnjacima i da vrlo mnogo nauče i to je činjenica. Ali to ne znači da će preskočiti 1. razred osnovne škole. Isto tako je činjenica da vrlo mnogo curica iz dječjeg sastava nakon 3. juniorskog brzo prelazi u Kadetski 1A.

    #
    OK; to što je netko najmarljiviji i najviše pridonosi timu ne znači da je odradio standard za 1. formaciju ili da nema boljih. I sad koja je korist od toga da vi silujete blog svaki dan i da ja svaki dan brišem vaš komentar? Zar mislite da se radi o nekoj međunarodnoj uroti protiv Agić? Ili da je odbila mito koji smo tražili? Ili da je možda zaglibila u neke nemoralne radnje? Pa ju zato nismo prebacili. Majko mila, naravno da nije ništa od toga. Dakle, očito je da je na ispitivanjima bilo djevojaka koje su bile bolje od nje. Što ne znači niti da je Agić loša ili što drugo. Nakraj pameti mi nije javno iznositi što je bilo lošije na ispitivanjima i koji su bili razlozi. Pa valjda ne očekujete tako što? Agić je super cura, u nekim segmentima je bila i najbolja od svih cura koje su bile kandidatkinje za ulazak u 1. formaciju. I ja bih bio najsretniji na svijetu da je prebačena, to zna i ona, to zna i cijeli S1A. A ako Agić otkloni jedan jedini nedostatak, što ona može, sigurno će idući puta ući u formaciju. No, to može samo ona i nitko drugi.

    Sve to ste trebali i sami zaključiti. I koja je sad korist da sam ja ovo trebao napisati, što će se dobro desiti da se ovakve stvari iznose javno? Jel to dobro za tim? Jel se Agić sada dobro osječa kad ovo čita? Koja je vaša potreba da tako nešto forsirate i da takve stvari tražite da se iznose javno? Što ste sada postigli? Jel vam sada lakše? I ako je, za koju cijenu?

    avatar

    18.10.2015. (21:38)    -   -   -   -  

  • ??

    Ma ne smatram gubitkom vremena jer se moja djevojcica kad je sa nepune tri godine prvi put vidjela zagrebacke mazoretkinje potpuno u njih zaljubila. I svaka pohvala trenerici Tamari jer je sa curkama divna. Ali stvarno me razljutilo to sto je nakon toliko vremena opet na pocetku. Ali Ok,vrtic smo zavrsili krecemo u 1.razred :-) i nadam se da ce svojim radom i trudom postici da bude jedna od onih koje ce brzo napredovati i postati dio jednog od timova sa osvojenim brojnim medaljama

    avatar

    18.10.2015. (22:17)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    I mi se iskreno nadamo. Činjenica je da je čak 60% 1A kadetskog i 40% 1A seniorskog bilo u dječjem sastavu. Mislim da taj podatak dovoljno govori, zar ne?

    avatar

    19.10.2015. (00:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...