Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • 320

    Gledam sad slike s vašeg koncerta i nešto me zainteresiralo. Premalo cura, i prebrojim onako od oka kad tamo svega 320 cura. Kad pribrojimo seniorski koji fali oko 350, ali isto tako neki su sastavi dva puta stavljeni, tako da dolazim do zaključka da je to punooo daleko od broja 620. Prije bi to bilo nekih 320.

    avatar

    20.08.2015. (08:03)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Super ste vi meni. Pazi molim te netko je išao zbrajat sve cure. Prvo nije točno jer je na koncertu nastupalo 442 cure jer ste zbrajali samo timove, a skoro sve skupine su plesale po dva puta (prva i druga formacija zato jer ih ima više od 17 u grupi). Drugo najmane cura nastupa na tom koncertu jer neki već odu na more, studenti imaju ispitne rokove, uvijek ima bolesnih, i konačno na kraju godine ima manje članova nego na početku sezone obzirom da se neke ispišu, a vršimo upise samo na početku školske godine. Naši spiskovi su transparentni, prema zakonu moramo voditi popis članova i prijavljivati ga resornom uredu državne uprave.

    Zagrebačke mažoretkinje imaju 15 skupina:
    Seniosrki 1A
    Seniorski 1B
    Seniorski 2
    Seniorski 3
    Juniorski 1A
    Kadetski 1A
    Juniorski 1B
    Juniorski 2j
    Juniorski 2p
    Juniorski 3j
    Juniorski 3p
    Juniorski 3v
    Dječji 1
    Dječji 2
    OŠ Nad Lipom (vanjska grupa u našem sustavu)

    Svaka od tih skupina ima od 35 do 50 članova uz izuzetak J1A i K1A koji imaju 25-28 članova. Na to treba dodati još i počasne članova (bivše mažoretkinje koje i dalje odrađuju neke nastupe, te osobe koji nisu mažoretkinje ali su članovi našeg tima poput fotografa, frizerke, volontera, trenera...)

    avatar

    20.08.2015. (08:55)    -   -   -   -  

  • tata

    Čija je ideja bila da Lukša vodi kadetski trening poslije 24 sata drndanja u autobusu?Nije li to malo previše?

    avatar

    20.08.2015. (13:57)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Naravno da je previše, i naravno da to nije dobro. No nitko joj to nije niti nametnuo niti tražio od nje. Sama je rekla da je to dobro za kadetkinje i da je to dobra ideja. Na sreću spavali smo veliku većinu puta, Lukša je imala dva mjesta za sebe i mjesto za spavanje, pa je došla relativno odmorena. I ja sam radio odmah po dolasku, pa mogu i osobno posvjedočiti da sam bio relativno odmoren. Žao mi je što smo radi dva zastoja tijekom puta i radi jednog nepotrebnog stajanja na koji, nažalost nisam mogao utjecati došli dva sata nakon planiranog vremena (i dva sata duže nego nam je trebalo do Francuske) radi čega se nije stigla ni malo odmoriti.

    avatar

    20.08.2015. (20:09)    -   -   -   -  

  • haha

    Da, Vi ste poznati da nista ne namecete

    avatar

    20.08.2015. (20:48)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Čemu takav ton? Naravno da kada ste decison maker da vam je svaki dan posao odlučivati i da često kada morate i nametati svoje odluke. Često kada kod donošenja odluka i pogriješite i morate sa time i živjeti. I mislite da je lako donositi odluke? I biti svjestan da čete koji puta pogriješiti, nekome nanjeti bol ili nepravdu, iako to ne želite i nije vam to bila nakana? Mislite da je lako donositi odluke? Zar mislite da sam ja uvjeren da svaki puta kada treba donijeti odluku činim pravu stvar? Milijun puta sam se pitao kako bi nešto završilo da sam mogao donijeti drugačiju odluku....

    No, zato se jako mnogo konzultiram sa svojim suradnicima, i to će vam svatko od njih potvrditi. Nikada, ali nikada nisam donio odluku bez konzultacija. Na sreću Lukšica je jako razumna djevojka, cura visokog intelekta i velike odgovornosti. Njoj stvarno ne treba nametati ikakve odluke. U ovom slučaju nisam joj ništa nametao, njoj ni ne treba nametati odluke, nego sam je pitao što o tome misli. I ona je rekla da se potpuno slaže.

    I inače što se tiće treninga naši treneri sami odlučuju koliko im treninga treba, trebaju li dodatne treninge, treba li smanjiti broj treninga, kako koncipirati treninge... ja se u to ne mješam. Nikad nisam rezao njihovu autonomiju kao trenera, podržavao sam njihove ideje, čak i kad su mi djelovale potpuno krive.

    Zgodno kako ovakve stvari krenu baš pred prvenstva. A gle, do Europskog je samo sedam dana! Jadno!!!!

    avatar

    20.08.2015. (22:35)    -   -   -   -  

  • Carica

    Joooooooj ljudi moji dragi, sta vas toliko smeta trening. Imala trening ili ne sta se to vas tice?:) lijepo od vas sto ste sentimentalni i sto se brinete ali ovo je vec malo smijesno. Svi cemo mi za svoje timove imati treninga koliko god je potrebno bili umorni ili ne. Pa nece se ne radom nesto postici nego znojem,radom,zrtvom i odricanjem.

    avatar

    20.08.2015. (22:53)    -   -   -   -  

  • ...

    Što je tu čudno da je imala trening nakon puta? Pa Europsko je pred vratima. Zapravo bi bilo čudno da nije imala trening. Petra sigurno tako nešto ne bi propustila. Vjerujem da je dala sve od sebe da se taj trening desi. Svi znamo da se radi o Petri koja je jako odgovorna cura. Kao i skoro svi u timu koji kada treba rade i dan i noć. I muzika se radi po noći i uredski posao usred noći i ide se na aerodrom kasno i nastupi koji dugo traju. I baš zato znam da ovo nije napisao nitko iz tima, nego netko, kao i uvijek pokušava unjeti zlo u Zagrebačke mažoretkinje netom prije odlaska na natjecanje.

    avatar

    20.08.2015. (23:26)    -   -   -   -  

  • Luksa

    Molim vas da ne radite frku oko ovog treninga i ne dizete tenzije na blogu bezveze svega par dana prije prvenstva. Znate i sami da mi nikada nije bilo tesko bilo sto napravit za tim, a pogotovo za svoje kadete tjedan i pol prije samog natjecanja. Kao sto je Alen napisao, trebali smo se vratiti ranije i bilo je u planu da cu se stic cak i odmorit ali spletom okolnosti ispalo je kako je ispalo...na kraju krajeva bilo je preslatko vidjeti kako mi klinci trce u zagrljaj cim su me ugledali :-) lijepo je to sto se brinete za mene i hvala vam na tome, ali ajmo pozitivno razmisljat jer je jos svega par dana do EP i stvarno nam nije potrebna nikakva negativna energija...;-)

    Pozdrav svima i vidimo se na EP! :-*

    avatar

    20.08.2015. (23:41)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Nevjerovatno kako ovakvi komentari kreću uvijek par dana prije prvenstva. Rekli bi stari latini: sapienti sat (mudrome dosta). Neke se stvari nikada neće promijeniti.

    avatar

    21.08.2015. (00:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...