Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    05.10.2014. (18:01)    -   -   -   -  

  • dobričina

    Potpuno je nebitno ima li ili nema Markićka pojma. Problem će nestati onog trenutka kada zastupnici u Saboru prestanu biti sluge svojih partija i postanu sluge onih koji su ih izabrali. I od čijeg novca žive. Nisam siguran da će biranje imena taj problem riješiti. A ni sjajno napisan program koji se nudi glasačima u predizbornoj kampanji također nije nikakva garancija. Sjeti se samo Plana 21 od kojega već dugo nema ni p.

    avatar

    05.10.2014. (20:34)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Slijedeći izbori sa mogućnošću glasanja za ime i prezime i niži izborni prag kako bi rajebali udruženu crvenoo-crnu koaliciju UDBAša i gangstera profila Kukuriku - Kokodak. . ;)
    Go Markćka Go!

    avatar

    05.10.2014. (22:07)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    ne biram ja miss (svijeta), biram zakon i vlast kojima ću biti zadovoljan ...

    referendumom o većoj odgovornosti (samim preuzimanjem zastupničkog mandata osobe preuzimaju odgovornost) i bržem opozivu bih bio zadovoljan (jer do sad nitko nije tužio niti jednog zastupnika za izbjegavanje obaveze prema glasačima ...)
    nemam ja koristi od ovlasti koje im dam a bez kontrole (jer je zloupotreba vlasti civilizacijski problem (nije Hrvatska izuzeta niti posebna)
    eto ti referenduma (poslije osoba ćemo birati i namještaj u Saboru ? ... imam ispod ruke povoljan set stolica (tvrdih) )

    avatar

    05.10.2014. (23:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...