Komentari

demetra1.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Demetra

    Hvala vam svima koji svratiste prije, a budete i u buduće

    avatar

    22.05.2014. (09:18)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    i nakon dobrih fotki
    ugodne vožnje
    ugodnoga društva
    jedno pravo pivo !!!

    avatar

    22.05.2014. (10:51)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Nice. Killarney National Park. :)
    A i pivce ti paše. ;)
    Kenmare! :) Znači išli vi voziti "Ring of Kerry"? ;)

    avatar

    22.05.2014. (14:35)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Hvala Ti na prelepom putovanju....uživala sam!!!

    avatar

    22.05.2014. (14:49)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Engleski doručak, što li je to, baš me zanima ;)

    avatar

    22.05.2014. (22:18)    -   -   -   -  

  • ŠTIT

    25.05.2014., nedjelja
    DANAS, 25. Svibnja 2014., ja i moja obitelj nećemo izaći na izbore za Europski parlament.

    Tako ti ja nađem pismo u poštanskom sandučiću naslov-lijeno na: Obitelj STOJKOVIĆ, s adresom - Ul. Antuna Branka Šimića 3., 43000 Bjelovar. (To je bivša adresa moga stana.)

    Na bijeloj kuverti napisani su brojevi (u lijevom uglu) 20 i 11, koji su zaokruženi. Te broj 2o je napisan sa žutom bojom, a broj 11 sa plavom bojom.

    Otvorim ti ja pismo i nađem letak (formata A4) na kojemu je otisnuta slika s potpisom dr. Milorada Pupovca , u kojem nas moli: da ja i moja obitelj glasamo, tj. zaokružimo listu broj 20 (SDP, HNS, IDS, i HSU) i na njoj kandidata broj: 11., dr. Milorada Pupovca.

    Između ostaloga u pismu (tog letka) piše; Poštovana obitelj STOJKOVIĆ, u nemogućnosti da Vas lično susretnem ili da Vam se obratim preko nekih od javnih medija odlučio sam to učiniti ovim pismom. Ono za mene predstavlja posebnu čast i jedinstvenu priliku. Volio bih da ga razumijete kao znak mog poštovanja prema Vama i želje da Vam u njemu ukratko objasnim razloge mog sudjelovanja na izborima za Europski parlament 25. maja i ciljeve mog djelovanja u Europskom parlamentu.

    Vodeće institucije srpske zajednice u Republici Hrvatskoj (Samostalna demokratska srpska stranka, Srpsko narodno vijeće, Zajedničko vijeće općina istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema, SKD "Prosvjeta" i SPD "Privrednik") smatrale su da je interes kako Srba u Hrvatskoj tako i same Hrvatske da u Europskom parlamentu bude netko tko će govoriti i raditi u interesu tolerancije, jednakosti, ravnopravnosti i napretka. Stranke lijeve i liberalne orijentacije (Socijaldemokratska partija Hrvatske, Hrvatska narodna stranka, Istarski demokratski sabor, i Hrvatska stranka umirovljenika) prihvatile su takvo razmišljanje i kandidate na svojoj listi. Tome su podršku dale i neke druge manjinske zajednice i ne vladine organizacije, u prvom redu Savez antifašističkih boraca i antifašista.

    Iznimno bih cijenio Vašu podršku. Ona bi kod mene stvorila obvezu i dala bi mi snagu da u europskom okviru nastavim raditi ono što već preko dvije decenije radim u Hrvatskoj - borim se protiv govora mržnje, protiv diskriminacije i protiv ne ravnopravnosti. Vaša podrška bi mi omogućila da zagovaram drugačiju Hrvatsku i drugačiju Europu, sa više rada i više solidarnosti, te sa više obrazovanja i više nauke. Ona bi mi omogućila da bez rezervi i bez uvjetovanja zagovaram pristupanje Europskoj uniji zemalja bivše Jugoslavije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne gore i Makedonije, a time i sređivanje njihovih odnosa sa Republikom Hrvatskom.

    Vaša podrška bi mi omogućila da nakon što smo stvorili institucije srpske zajednice u Hrvatskoj svoju energiju i znanje posvetim obrazovanju mladih i stvaranju europski osposobljenih kadrova za poslove u zajednici i u državi, te razvoju nerazvijenih sredina u kojima žive naši sunarodnjaci. I za jedno i za drugo osigurati ću neophodno razumijevanje i neophodna financijska sredstva za jačanje postojećih fondova (poput Fonda za stipendiranje učenika i studenata slabijeg imovinskog stanja "Vladimir Matijević") ili novog fonda koji bi osiguravao specijalizirane programe razvoja i zapošljavanja ne razvijenim i slabije razvijenim područjima.

    Na kraju mi dozvolite da Vam zahvalim što ste našli vremena za mene i ovo pismo te da Vas još jednom zamolim da 25. maja iziđete na izbore i glasate za listu 20 (SDP, HNS, IDS, HSU) i kandidata br. 11 (dr. Milorad Pupovac).

    Srdačno s poštovanjem Vaš,
    dr. Milorad Pupovac
    --------------------------------------------

    KAO PRVO: NIKADA JA I MOJA OBITELJ NE BI GLASALI ZA; SDP, HNS, IDS, HSU,.., ILI ZA SRPSKE NJIHOVE SATELITSKE STRANKE "SDSS" ILI DRUGE. ISTO TAKO NI ZA HDZ, HSLS, I LAŽNE PRAVAŠKE I SELJAČKE STRANKE... SVE SU TO VELEIZDAJNICI HRVATSKE!

    Pismo koje sam primio od "četnika" Milorada Pupovca, s punim razlogom kažem "četnika" jer dotični Pupovac je u agresiji na Hrvatsku (u Domovinskom ratu) surađivao sa neprijateljem, i bio HDZ-ov "potrčko" koji je 1991-vih godina hodao uz Franju Tuđmana, te su se oni sastajali sa "četnikom" Jovnom Raškovićem i Mesićevom JNA. Nikada nikome bez razloga ne bi rekao i rabio tu pogrdnu riječ "četnik" da nisam u pravu. Milorad Pupovac još uvijek danas drži veliku sliku na zidu od četnika Jovana Raškovića u zastupničkom kabinetu Sabora Republike Hrvatske. To je prava sramota za ovaj "dobar i pitomi" Hrvatski narod. Volim previše i dovoljno svoj zavičaj i domovinu - i nikada NE bih glasao za te "srpsko-hrvatske" budale,..., i Europski uniju i parlament.

    OVO SU PRAVE HRVATSKE MISLI:

    MOJ HRVATSKI NAROD GLADUJE I BEZ POSLA JE, I TAKO IZUMIRE, NE ŽELI MAKNUTI ČETNIKA MESIĆA IZ DRŽAVNE REZIDENCIJE I VILE... ON JE GLAVNI DEMON I ŠEF TE SOTONSKE I ĐAVLIJE DRUŽINE...

    SLAVONIJA JE POD VODOM, A PEDERI I LEZBIJKE SPREMAJU PARADU U SPLITU I ZAGREBU. SAMO BOG ZNA KOLIKO OSIGURANJE KOŠTA DRŽAVU ZA TE NAKAZE. U BEGORADU IH PREBIJU U CRNOJ GORI IH KAMENUJU, A KOD NAS SAZIVAJU PRESS ZA

    avatar

    25.05.2014. (10:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...