Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Sfera

    Milanović je izabran sistemom biraj manje zlo. Nakon HDZ i pljačke SDP i Milanović nisu ni morali voditi kampanju HDZ je sam sebe pobijedio

    avatar

    22.03.2014. (22:45)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Hrvatska sfera, beskonačna rasprava o prošlosti, neće otvoriti niti jedno novo radno mjesto. Hrvatska javnost si konačno mora posložiti prioritete. Opće siromaštvo svaku raspravu o npr. ekologiji, obrazovanju i sl. čini besmislenom...

    avatar

    23.03.2014. (10:19)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Slažem se sa svime osim za apstinenciju od glasovanja. Naime i ako
    je 'demokracija' najveća ljudska prevara još uvijek nema boljeg
    modela i ako ne izađemo dati svoj glas uvijek će izbore dobiti ona stranka
    koja ima ustroj poslušnika a to je ono najgore!

    avatar

    23.03.2014. (18:16)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fra gavun, jebiga, falija sam na prošlim eu izborima. Sad sigurno neću ponoviti grešku, jer su me snažno nabrijali...:)))))

    avatar

    23.03.2014. (20:56)    -   -   -   -  

  • jelen

    Milanović!? Taj neće dobro završiti.
    Možda bum za Kolindu glasal (ak se kandidira) na sljedećim predsjedničkim izborima- ima lijepo ime. Boljega kriterija za izbor kandidata nažalost nema na vidiku :-(

    Čitam na wikipediji da ovaj Rand nije tvrdokorni izolacionist i antiintervencionist ko stari mu Ron… Dakle možda ga i shvate dovoljno ozbiljno 2016.

    avatar

    23.03.2014. (22:29)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Vajrapani, wiki ti nije baš neka referenca za kreiranje stava prema nekoj političkoj osobi. Možda je bolja varijanta youtube, odabrati par videa na kojima dotični prezentira svoje stavove i izvesti zaključke sam...:)
    Evo danas, kod Stankovića Picula! Od 100 ljudi, 96 će biti zadovoljno ili čak oduševljeno. A meni se digla kosa na glavi od onoga što je fundamentalno zastupao. Pa tako, mrtav-hladan, izjavljuje da je nama EU parlament, u istom rangu, ako ne i značajniji nego ovaj naš kokošinjac. Izjavljuje da se svi naši zakoni zapravo kroje tamo, a ne u našem kokošinjcu. Čovjek je fin i pristojan, kao takav odmah privlačan našem bitangama napaćenom biračkom tijelu. Ali, za boga miloga, čovjek je uvjereni globalist, zagovornik sjedinjenih europskih država, zagovornik derivacije globalnog tipa jedne austrougarske, sfrj, sssr, tvorevina zajedničkog nazivnika - tamnice naroda!..

    avatar

    23.03.2014. (23:04)    -   -   -   -  

  • jelen

    Do 2016 još ne bum imal pravo glasa na usa izborima, tak da nisam u prevelikoj žurbi s kreiranjem stavova oko njihovih kandidata :-P
    Slažem se s ovim kaj veliš o Piculi, a isto bojim se da bude i Holy koja je na istom tragu zavela jedan dio glasača na svoju stranu (gledam jučer na dnevniku onog njenog pokaznog dečeca), a jedini koji se ne daju zavesti iznova to su oni koji su već doživotno zavedeni u svojim lijevo-desno bajkama.

    avatar

    24.03.2014. (13:46)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Svi hrvatski izbori do sada bili su uvijek "protiv". Nikada nismo glasali za nekoga tko nam je ponudio program s kojim smo se mi slagali i željeli da ga baš taj i taj provede. Ali, ako apstiniram, bojim se da neću imati ni ono malo utjecaja kojeg imam tim činom.

    avatar

    24.03.2014. (23:03)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Plastik, argument ti je sasvim u redu. Ono što me veseli je najnoviji primjer iz Đurđevca. Lokalni neovisni kandidat je pomeo predstavnike velikih stranaka. Narod, principijelno, jest možda malo inertan, ali nije blesav. Bilo bi dobro kad bi se trend nastavio. Decentralizacija, deregulacija i tržišna konkurencija među lokalnom samoupravom ne može polučiti loše rezultate!...:)

    avatar

    25.03.2014. (07:14)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @Sagi - potpisujem. Samo iz iskustva moje sredine, gdje god se netko predugo zadržao postao je šerif - pa bio on nezavisni ili zavisni. Ne smije se dozvoliti više od 2 mandata, ne smije se dozvoliti da obavljaju više funkcija - pa ni obični članovi vijeća po meni ne bi smjeli biti članovi nekih nadzornih odbora - ti meni odbor, ja tebi glas na vijeću. Kako netko može biti načelnik općine ili direktor velike firme ili šef neke klinike i istovremeno saborsni zastupnik? Jasno je da ni jednu ni drugu ni treću funkciju ne obavljaju kako treba, da ih nema i da sva mast ide u propast.

    avatar

    25.03.2014. (23:14)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Zaboravio ti očito što sam pričao nakon susreta s njim 2008. Sad valjda vidiš koliko sam bio u pravu s procjenom...

    avatar

    28.03.2014. (14:06)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Manga, ne sjećam se?!?! Je'l to bilo onda kad smo imali votka degustaciju?!? Ajd napiši tu, makar u kratko...:)

    avatar

    28.03.2014. (19:59)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    http://012station.bloger.index.hr/post/ispred-crte-bojista/707390.aspx
    http ://012station.bloger.index.hr/post/svi-na-referendum-o-natou-/738841.aspx

    avatar

    29.03.2014. (11:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...