Komentari

lobotomizator.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • semper_contra

    Jednako bi se izgubili kad bi slučajno igrali u Rusiji. A i ne znam kako se ono potpisuju naši nogometaši, i kako se jadni osjećaju okruženi sve samom ćirilicom, na privrevenom radu u Rusiji kad potpisuju ugovore? Ili možebitno Rusi nisu tako osjetljivi na latinicu kao naši na ćirilicu.

    Doduše, kako kažu, njima ne smetaju Srbi već samo ćirilica. Čudno da im ne smetaju slova 'CK' kao centralni komitet, 'KP' kao komunistička partija, 'J' kao Jugoslavija, 'T' kao Tito, 'U' kao ustaša, 'D' kao Deutschland, 'G' kao Germany, 'AH' kao Adolf Hitler (doduše možebitno im se ova posljednja slova i dopadaju ipak su u vremenina kad su ona vrijedila imali svoju NDH) pa da onda razbijaju sve latinične table na kojima se ta slova pojavljuju.

    avatar

    06.09.2013. (21:27)    -   -   -   -  

  • baba ljutica

    Od srca se nadam da vam je obitelj na okupu, živa i zdrava. Ako večeras zagrlite dijete prije spavanja, sjetite se onih koji ne mogu svom ni na grobu zapaliti svijeću. Sa ljudima koji su prošli egzodus i tragediju, vrlo se ružno rugati. Jadno. Niti je duhovito, niti je zanimljivo. Već sam na jednom mjestu rekla, žao mi je što nemam vremeplov, da vas pošaljem u studeni 91. u Vukovar, da vidim koliko bi vam bilo smiješno.
    Nijedan čovjek ne može razumjeti što nije doživio. (Hese)

    avatar

    06.09.2013. (22:18)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    Izgleda da mi nismo sami svjesni blagostanja i sreće koju uživamo. Evo na dnevniku već deset minuta je prva vijest kako su nogometaši igrali i gdje su igrali i za koga, i analize zašto nogometaši nisu razumjeli ono što im je trener rekao...a onda slijedi prekupac djece i ljudi koji se po komšiluku hvali koliko para nalupa a ništa ne mora dati državi. Kako to da se nitko nije njega dosjetio pitati stav o ćirilici?

    avatar

    06.09.2013. (23:16)    -   -   -   -  

  • branitelj zagrebački

    znaš što je problem @babo ljutice? da neki žive i 500 godina, a među njima si i ti, govorili bi uvijek isto. nikad ne bi prešli preko nekih stvari. nikad. uvijek bi vam bilo prerano.
    sad se digla graja kako se nije čula hrvatska himna na marakani.
    a što se srpska čula kad su gostovali kod nas? sve je to isto. bure baruta.

    avatar

    07.09.2013. (18:16)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Crnjak!

    avatar

    07.09.2013. (21:26)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    Uvijek će nam i biti prerano zato jer nikada stvari ne raščišćavamo do kraja. lopovi, ubojice, zločinci i probisvjeti nam slobodno hodaju zemljom, smiju nam se u lice, donose ili su si prije donijeli zakone kojima su izuzeti od odgovornosti za sve što su počinili, a mi se zabavljamo stvarima na razini folklora...

    avatar

    07.09.2013. (21:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...