Komentari

darshana.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • minus40kg

    Nisam apriori protiv onoga što ne razumijem, ma kako to prirodno izgledalo, jer priznati si vlastita ograničenja često i nije baš prihvatljiva opcija, barem egu ne, a da je utjecajan, to bome je, htjeli mi to ili ne, priznati, prihvatiti, ... tj. onako brutalno iskreno, bili vlastite taštine svjesni ili ne, ona je tu, živa i itekako živahna ;)

    avatar

    09.06.2013. (18:51)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    "I šečući tako njegovim životom..." ovaj post je pravi pokazatelj zašto neko čita woman.samo to. jer tu se pjeva dok se gine. hrabrost suočavanja sa svojom tamom si davno pokazala, a tvoja udivljenost time izvire iz svakog tvog slova!

    avatar

    10.06.2013. (00:40)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    čini mi se da je ovo prvi ili drugi put što se ja sjećam da si se upustila i u esejistiku koju si odlično upakirala u ovaj, prvenstveno poetski break through. poezija je sila i svi oni koji tu činjenicu podcjenjuju, mogli bi se u poeziji gadno razočarati. osobno sam u mističnim dimenzijama poezije, uvjerio se u to-poezija je proročanstvo o kojemu ni sami često ne znamo dok pišemo i promišljamo. ne jednom sam se u poeziji usrao od straha doslovce.

    ps woman, imam muzičku...naime, fale mi one tvoje kratke priče iz doba zelene ljubavnice i čak i malo prije toga...one u kojima si često beskompromisno šamarala sve oko sebe.raw power!

    avatar

    10.06.2013. (14:27)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Zanimljivo..pa, sada moraš u poeziju :)

    avatar

    10.06.2013. (15:11)    -   -   -   -  

  • (wo)man's world

    Ja se sjećam da sam počela pisati u onom trenutka kada je bol i tuga, pritisak stvoren obiteljskim problemima, nadvladao svaki djelom mene, znala sam da ili ću poluditi ili to izbacivati iz sebe.

    Tako su se počele nizati riječi, stvarala sam pjesme i priče, kratke priče u prozi, na kraju i romane.
    I danas, je isto tako.

    Shvaćam te u potpunosti.

    Lijep pozdrav.

    avatar

    10.06.2013. (21:17)    -   -   -   -  

  • iskreno plava

    Biraš put ka unutra, kad poezija odabere tebe.

    avatar

    11.06.2013. (01:24)    -   -   -   -  

  • Alžbeta Bathory

    prodrmala me ova priča, i zamislila.
    kao i tebi, poezija mi je dugo bila strana. nisam je voljela. ne zbog poezije, već zbog vlastitog netalenta za tumačenjem izričaja koji mi nije prispodobiv.
    ali valjda nam se svima, u određenoj životnoj dobi, desi taj neki fitilj koji osvijetli i osvijesti i drugu stranu naše osobenosti.
    i mada još uvijek šepam na tu poetsku nogu, puno se češće i lakše mogu poistovjetiti.

    a priča ti je priča za sebe.

    avatar

    11.06.2013. (12:08)    -   -   -   -  

  • metamorfoza

    ponekad nas neke stvari izaberu, a ne mi njih...
    lijepa priča...iskrena..

    avatar

    12.06.2013. (08:39)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ''Poezija je čarobna umjetnost. To je kreacija jezičnih čarolija koje su stvorene kako bi nam otvorile oči, kako bi nam otvorile vrata i zaželjele nam dobrodošlicu u jedan novi svijet, veći svijet, svijet u kojem ćemo se osloboditi sigurnih strategija našeg opreznog uma.

    Poezija može biti opasna, ali je ujedno i potrebna, jer možda više nikad nećemo biti isti nakon što pročitamo pjesmu koja izravno dotiče dubine našeg života. Takvo iskustvo nas ispuni, otvori nam oči, povede nas u dubine našega bića. Takva poezija, poezija koja dotiče naše suptilne razine, svakako je potrebna kako bi ispunila ljudski život.

    Poezija je svjedok ljudskog duha i života. Svaka vrijedna pjesma otvara nam jedan pejzaž kroz koji upoznajemo elemente životne stvarnosti. Poeziju nastojimo doživjeti te na taj način obogatiti dušu novim spoznajama.''

    napisao: A. Marković

    avatar

    12.06.2013. (19:45)    -   -   -   -  

  • Nepoznata

    Ja bih rekla; da ne umrem. Nije metafora.
    Bila je dar, preobraženje, pomilovano lice, bistrina suza, i čisto veselje.
    Moj život je nastavio teći.

    avatar

    14.06.2013. (13:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...