Komentari

lanxsatura.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • pametni zub

  često čine najveće zlo u ime najvećeg dobra

  avatar

  29.05.2013. (07:06)    -   -   -   -  

 • mercies spill

  Ja sam upravo pročitala knjigu NENASILNA KOMUNIKACIJA, Jezik života, Marshall Rosenberg - mogu ti je poslati e-mailom. Ne bismo trebali raditi ništa u čemu ne uživamo kao u igri - to mi je najdraža poruka. Uživam je primjenjivati.

  Čovjek postaje najbliži sebi kad postigne onakvu ozbiljnost koju ima dijete dok se igra - Heraklit.

  avatar

  29.05.2013. (08:52)    -   -   -   -  

 • Neverin

  sa tom pričom je Schindler onom zapovjedniku kampa izašao, da može glumiti boga samo što poštedi židova od snajpera kad zna da ga u svakom trenutku može eliminirat. Nije mu baš uspijelo, ipak je ovaj uživao u tome da može nekako ukokat, a ne štedjet...

  avatar

  29.05.2013. (16:18)    -   -   -   -  

 • smotani

  na žalost... zla je previše oko nas...i, doista, bilo bi lijepo kada bi se "ploča" mogla okrenuti... no, bojim se.... ti i takvi.... uživaju, igraju se baš svojom sloćom.... a takvima...... teško bilo koja "znanstveno utvrđena" može pomoći.... zato... ponekad ih je bolje ostaviti da se sami igraju ;)
  draga moja... isuviše je dobrote u tebi...... i, siguran sam, svi oko tebe imaju se na što ugledati.....i učiti.....a ja...evo, čini mi se...opet ću učiti o tebe ;) lijepo te vidjeti ponovo na ovim prostorima i baš si me lijepo i ugodno iznenadila :))
  topli ti pozdrav......

  avatar

  30.05.2013. (16:18)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...